Speltips NHL

På Bettingstugan hittar du de bästa speltipsen för NHL

Bettingstugans speltips på NHL

Varje vecka kommer våra NHL-experter erbjuda våra läsare olika typer av speltips, helt gratis. Så är du sugen på att spela på NHL-matcher, besök Bettingstugan och se vad våra experter rekar. 

Vi på bettingstugan lägger stort fokus på hockey och det är därför väldigt viktigt för oss att erbjuda våra läsare speltips om ishockey-ligornas Rolls Royce. Under hela NHL-säsongen kommer våra experter därför fylla sajten med välgrundade analyser och speltips med odds som har bra spelvärde. Inläggen kommer att innehålla kortare texter om lagens form, skadeläge och utgångsläge.

Att leverera vinnande speltips är självklart något vi ständigt strävar efter, men inget vi kan garantera. Däremot försäkrar vi er om att våra experter är väl pålästa inför varje omgång av NHL för att öka möjligheten till att reken sitter. 

Om NHL

Nordamerikanska NHL, National Hockey League är utan tvekan den största ligan inom ishockeyn och på rinkarna runt om i USA och Kanada gör världens bästa hockeyspelare upp om att lyfta åtråvärda Stanley Cup. Från och med säsongen 2017/18 kommer NHL, som grundades 1917 med blott fyra deltagande lag, bestå av 31 lag, 24 hemmavarande i USA och 7 i Kanada. Grundserien, som drar igång i oktober, pågår i 82 omgångar där lagen spelar 41 matcher på hemmais och 41 matcher borta. NHL är indelat i Eastern Conference och Western Conference, och varje Conference är ytterligare indelat i två olika divisioner där lagen inom samma division möts fler gånger under grundserien. 16 lag, åtta från Eastern Conference och åtta från Western Conference, går sedan vidare till slutspelet där lagen möter varandra i bäst av sju matcher i kamp om att få lyfta Lord Stanleys pokal. Eftersom NHL är en stängd liga är det inga lag som degraderas på grund av resultatmässiga prestationer under en säsong.

NHL Speltips & Betting

New Yorks Rangers Henrik Lundqvist och Marc Staal

​Spela på NHL​

NHL är ishockeyns mest prestigefyllda liga och matcherna duggar tätt under den långa säsongen, vilket gör att det så gott som alltid finns någonting att spela på. Alla spelbolag har ett enormt utbud av spel när det kommer till NHL, oavsett om det gäller långtidsspel inför säsongen, inför enskilda matcher eller livebetting. Du kan spela på allt från vem som går först i NHL-draften och vem som får mottaga de tyngsta priserna i NHL Awards, till vanliga spel som matchvinnare och över- och underspel. Under själv matcherna är också spelformen livebetting utbredd, vilket passar utmärkt för en sport där matcherna kan svänga fram och tillbaka så snabbt som ishockey.

Fulltidsresultat / Asian Handicap - Vi hjälper dig att förstå

Det populäraste spelet inom NHL är att spela på vilket lag som vinner matchen. De två populäraste spelformerna när det kommer till resultatspel är att antingen tippa slutresultatet eller att spela ett så kallat Asian Handicap-spel. Att spela på slutresultat är simpelt - du tippar helt enkelt hur matchen kommer att sluta: 1 (hemmaseger), X (oavgjort) eller 2 (bortaseger).

Goal Line i NHL - Hur många mål blir det?

Målspel som klassiska över- och underspel är populära inom NHL-bettingen. Ett liknande målspel är Goal Line. I grunden har ett Goal Line-spel samma principer som över- och underspel, men med skillnaden att det finns fler möjliga utfall än bara vinst eller förlust. Du kan exempelvis få insatsen tillbaka ifall antalet mål i matchen är samma som den Goal Line du spelat. Det finns även Goal Lines där du kan vinna på halva spelet. Titta gärna in på vår spelskola för att läsa mer om Goal Line-spel.

För att få en mer detaljerad beskrivning av dessa speltyper eller hur du spelar andra spel, klicka här

"Gilla" om du älskar NHL