NHL

Speltips & Fakta om NHL

Speltips NHL

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsSpelbolagResultat
14 juni
02:00
Edmonton Oilers - Florida Panthers
NHL
Spel: Florida vinner inkl. övertid
 
9 juni
02:00
Florida Panthers - Edmonton Oilers
NHL
Spel: Florida vinner
 
31 maj
02:00
New York Rangers – Florida Panthers
NHL
Spel: Oavgjort
 
29 maj
02:00
Florida Panthers - New York Rangers
NHL
Spel: Florida vinner
 
17 maj
01:00
Carolina Hurricanes - New York Rangers
NHL
Spel: Båda lagen gör minst 2 mål
 

Speltips NHL på Bettingstugan

Vi på Bettingstugan vet om hur stort intresset är kring speltips på NHL och vi lägger därför stor vikt på världens bästa hockeyliga. Under hela NHL-säsongen kommer våra experter därför fylla sajten med välgrundade analyser och speltips på NHL med odds som har bra spelvärde. Alla speltips på NHL hos Bettingstugan är noggrant analyserade och vi väger in alla faktorer som spelschema, skador, och statistik.

Att leverera vinnande NHL speltips är självklart något vi ständigt strävar efter, men inget vi kan garantera. Däremot försäkrar vi er om att våra experter är väl pålästa inför varje omgång av NHL för att öka möjligheten till att NHL speltips sitter.

Hos Bettingstugan får du varje vecka NHL speltips i både text och videoformat, helt gratis!

Hos oss på Bettingstugan kan du varje vecka få gratis NHL tips inför varje omgång. Våra rekare är specialiserade på den nordamerikanska ligan och hittar ofta spel med bra spelvärde. Något som är unikt för NHL och som också påverkan NHL betting, är poängsättningen. Vid vinst får lagen 2 poäng, men vid vinst på övertid får lagen också två poäng samtidigt som båda lagen är garanterade 1 poäng vi oavgjort resultat. Det innebär alltså att vid en match som går till övertid delas tre poäng ut, medan en match som avslutas vid ordinarie tid delas endast två poäng ut. Det gör att lagen inte värdesätter en vinst vid fulltid lika högt som man gör i t.ex. den svenska hockeyn. Detta gör att matcherna ibland kan vara svårtippade och vanligt vid NHL betting tips är att man spelar så kallade Money Line spel, som inkluderar eventuell övertid.

Vill du bli en NHL gambler? Kom in i stugan!

NHL Speltips & Betting

Vi på Bettingstugan erbjuder även långtidsspel kring NHL. Exempelvis spel på vilket lag som vinner Stanley Cup!

Unibet

1000 SEK gratisspel under EM

Idag erbjuder i princip alla spelbolag odds på NHL men det finns definitivt bättre och sämre spelbolag att spela på. Det svenska spelbolaget Unibet lägger stor vikt på NHL och erbjuder ett stort utbud av spel tillsammans med odds som få andra spelbolag kan erbjuda.


Betta på NHL

NHL är ishockeyns mest prestigefyllda liga och matcherna duggar tätt under den långa säsongen, vilket gör att det så gott som alltid finns någonting att spela på. Alla spelbolag har ett enormt utbud av spel när det kommer till NHL, oavsett om det gäller långtidsspel inför säsongen, inför enskilda matcher eller livebetting. Du kan spela på allt från vem som går först i NHL-draften och vem som får mottaga de tyngsta priserna i NHL Awards, till vanliga spel som matchvinnare och över- och underspel. Under själva matcherna är också spelformen livebetting utbredd, vilket passar utmärkt för en sport där matcherna kan svänga fram och tillbaka så snabbt som ishockey.

Fulltidsresultat / Asian Handicap - Vi hjälper dig att förstå

Det populäraste spelet inom NHL är att spela på vilket lag som vinner matchen. De två populäraste spelformerna när det kommer till resultatspel är att antingen tippa slutresultatet eller att spela ett så kallat Asian Handicap-spel. Att spela på slutresultat är simpelt - du tippar helt enkelt hur matchen kommer att sluta: 1 (hemmaseger), X (oavgjort) eller 2 (bortaseger).

Läs vår stora Asian Handicap guide

Goal Line i NHL - Hur många mål blir det?

Målspel som klassiska över- och underspel är populära inom NHL-bettingen. Ett liknande målspel är Goal Line. I grunden har ett Goal Line-spel samma principer som över- och underspel, men med skillnaden att det finns fler möjliga utfall än bara vinst eller förlust. Du kan exempelvis få insatsen tillbaka ifall antalet mål i matchen är samma som den Goal Line du spelat. Det finns även Goal Lines där du kan vinna på halva spelet. Titta gärna in på vår spelskola för att läsa mer om Goal Line-spel.

NHL Livebetting

Att placera en slant samtidigt som man kollar på en NHL-match gör spänningen extra underhållande. Men det kan också vara ett mer gynnsamt spelande för den som har ett bra hockeyöga. Oddsen inför match brukar sällan vara fel då de baseras på enorm statistik och viktig information som en vanlig svensk omöjligt kan få reda på först. För den som gillar NHL livebetting kan det däremot finnas mer värde och då är det mer upp till hockeyögat att leverera.

Gå med i vår Facebook-grupp och snacka NHL live under matcherna med andra NHL och spelintresserade personer.

Spelarspecialer - Vem gör poäng?

Att lyckas hitta spelvärde i vilket lag som vinner matchen eller antal mål i en match är väldigt roligt men samtidigt otroligt svårt att vinna långsiktigt. Tänk att spelar på en av världens största ligor mot spelare och spelbolag som har enorm kunskap och enorma databaser. Ett enklare sett att hitta spelvärde är att spela på spelarspecialer. Vem gör poäng, hur många skott tar en viss spelare etc. Även här är det svårt att slå spelbolagen men genom tillräckligt mycket gräv är det långt ifrån omöjligt. Du kan även jämföra de olika spelbolagens odds för att hitta om något spelbolag sticker ut och har satt ett så kallat felodds.

För att få en mer detaljerad beskrivning av dessa speltyper eller hur du spelar andra spel, klicka här.

Spela Pa Nhl

Att spela på poängspel för specifika spelare kan vara lättare att hitta spelvärde på jämfört med vilket lag som vinner!

Om NHL

NHL historia

Nordamerikanska NHL, National Hockey League är utan tvekan den största ligan inom ishockeyn och på rinkarna runt om i USA och Kanada gör världens bästa hockeyspelare upp om att lyfta åtråvärda Stanley Cup. Från och med säsongen 2017/18 kommer NHL, som grundades 1917 med blott fyra deltagande lag, bestå av 31 lag där Vegas Golden Knights är nya för säsongen. 24 hemmavarande i USA och 7 i Kanada.

NHL idag

Grundserien, som drar igång i oktober, pågår i 82 omgångar där lagen spelar 41 matcher på hemmais och 41 matcher borta. NHL är indelat i Eastern Conference och Western Conference, och varje Conference är ytterligare indelat i två olika divisioner där lagen inom samma division möts fler gånger under grundserien. 16 lag, åtta från Eastern Conference och åtta från Western Conference, går sedan vidare till slutspelet där lagen möter varandra i bäst av sju matcher i kamp om att få lyfta Lord Stanleys pokal. Eftersom NHL är en stängd liga är det inga lag som degraderas på grund av resultatmässiga prestationer under en säsong. Däremot avgör föregående säsongs prestationer till viss del ordningen i draften året efter, d.v.s hamnar du långt ner har du större chans att värva bra spelare året efter.

Stanley Cup

Att komma först och vinna NHL innebär också att du står som vinnare av Stanley Cup. Det åtrovärda priset är det mäktigaste du kan vinna i hockeyväg och det är efter den enorma bucklan alla strävar. Att vinna Stanley Cup innebär ett enormt kämpande genom ett mycket långt seriespel och dessutom ett långt slutspel. Att få höja bucklan över huvudet är alltså få förunnat och en stor ära. Flest Stanley Cup titlar idag har Montreal Canadiens.