• Hem
  • Riskfria Spel

Riskfria spel & Gratisspel

Här listar vi spelbolagens bästa riskfria spel och gratisspel

 
1

200% upp till 1000 SEK

Omsättningskrav: 5x Bonussumma

Lägsta odds: 1.40

Få bonus
2

500% upp till 500 SEK
200% upp till 2000 SEK

Omsättningskrav: 8x Bonussumma

Lägsta odds: 1.50

Få bonus
3

100% upp till 1000 SEK

Omsättningskrav: 6x Bonussumma

Lägsta odds: 1.75

Få bonus
4

1000 SEK Riskfritt spel

Omsättningskrav: 1x Bonussumma

Lägsta odds: 1.50

Få bonus
5

1000 SEK Bonusspel

Omsättningskrav: Inga krav

Lägsta odds: 2.00

Få bonus
6

100% upp till 1000 SEK

Omsättningskrav: 8x Bonussumma

Lägsta odds: 1.60

Få bonus
7

2 x 100 SEK Gratisspel

Omsättningskrav: Inga krav

Lägsta odds: 1.80

Få bonus
8

100% upp till 1000 SEK
+ 250 SEK Riskfritt spel

Omsättningskrav: 6x Bonussumma

Lägsta odds: 1.80

Få bonus
9

1000 SEK Gratisspel

Omsättningskrav: Inga krav

Lägsta odds: 1.50

Få bonus
10

400% upp till 400 SEK

Omsättningskrav: 10x Bonussumma

Lägsta odds: 2.00

Få bonus
11

300% upp till 600 SEK

Omsättningskrav: 11x Bonussumma

Lägsta odds: 1.80

Få bonus
12

4 x 50 SEK Gratisspel

Omsättningskrav: Inga krav

Lägsta odds:

Få bonus
13

Ingen oddsbonus

Omsättningskrav: Inga krav

Lägsta odds:

Få bonus

Riskfria spel Kampanjer

10 gånger pengarna på Malmö-vinst mot BP

Förhöjda odds Fotboll 20 april 2018 - 23 april 2018

Boosta ditt odds när du skapar ett nytt konto hos Unibet. Som ny kund kan du spela på Malmö till hela 10 gånger pengarna. Det vanliga oddset ligger på 1.27, så det finns stort ... Läs mer

Superodds på Juventus vs Napoli!

Förhöjda odds Fotboll 20 april 2018 - 23 april 2018

Vilken supermatch vi har framför oss! På söndag kväll spelas matchen vi alla har väntat på, avgörandet i Serie A. Juventus vs Napoli. Unibet erbjuder ett superodds på hela 10x ... Läs mer

Tio gånger pengarna på Man United!

Förhöjda odds Fotboll 20 april 2018 - 22 april 2018

Semifinal i FA-cupen på Wembley mellan Manchester United mot Tottenham. Spelbolagen ger oddset 3.30 på en United seger vilket kan tyckas vara högt. Men ingenting mot MrGreen som ... Läs mer

6x pengarna på att Man City slår Swansea

Förhöjda odds Fotboll 20 april 2018 - 23 april 2018

Manchester City har redan säkrat ligatiteln med fem matcher kvar att spela. På söndag tar man emot 17:e placerade Swansea och en hemmaseger står i oddset 1.14. Som ny kund hos ... Läs mer

Förhöjda odds på Otto Wallin vs Adrian Granat

Förhöjda odds Boxning 18 april 2018 - 22 april 2018

På lördag är det äntligen dags för fighten vi länge har väntat på. Efter månader av snack hit och snack dit är det dags för Otto Wallin och Adrian "Gäddan" Granat att göra upp i ... Läs mer

Boostade odds på Djurgården - Malmö

Förhöjda odds Fotboll 17 april 2018 - 19 april 2018

På onsdag kväll är det tungviktsmöte i Allsvenskan när Djurgården tar emot Malmö FF på Tele2 Arena. Två pressade lag som inte vunnit på sina två senaste matcher. I samband med ... Läs mer

Förhöjda odds inför Växjö - Skellefteå

Förhöjda odds Ishockey 17 april 2018 - 18 april 2018

Efter en lång säsong är det äntligen dags för finalmötet vi alla har väntat på. SM-Final mellan Växjö mot Skellefteå och första matchen spelas ikväll klockan 19:30. Betfair firar ... Läs mer

Boosta ditt odds på att IFK Göteborg vinner!

Förhöjda odds Fotboll 17 april 2018

Veckoomgång i Allsvenskan och detta firar LeoVegas med ett förhöjt odds. Skapa ett konto och spela på att IFK Göteborg vinner över Dalkurd så får du tio gånger pengarna! Läs mer

Om riskfritt spel

Ett riskfritt spel innebär att du får din insats tillbaka om ditt bet spricker. Att ha möjlighet till att placera ett spel på en match, turnering eller lopp utan att äventyra ditt egna kapital är givetvis väldigt lockande och tilltalar därför dom flesta som bettar. Men innan du tar del av ett riskfritt spel är det viktigt att du vet vad för regler och villkor som gäller. Dom riskfria spelens regler tenderar att variera beroende på vilket spelbolag du spelar hos. Något du däremot bör vara beredd på är att göra för att aktivera ditt riskfria spel, är att göra en insättning på ditt spelkonto och ibland även placera ett bet. När du aktiverat din bonus försäkrar spelbolaget ditt nästa spel du placerar. Om ditt bet resulterar i vinst så behåller du din vinstsumma, skulle ditt bet inte gå in så betalar spelbolaget tillbaka din insats i bonuspengar.

Något du bör ha i åtanke vid spel av ett riskfritt spel är vad för krav som tillkommer, så se till att läs igenom den finstilta texten. Ta reda på vad för förutsättningar det riskfria spelet har så att du inte möts av några tråkiga överraskningar.

Riskfritt Spel bonus

Omsättningskrav & minimumodds

Dom olika spelbolagen skiljer sig från varandra när det gäller regler och villkor för ditt riskfria spel. Så vid dom tillfällen som du får din insats tillbaka är det viktigt att du vet vad som gäller. Vissa spelbolag betalar tillbaka din insats i pengar och andra i bonussummor. För att du ska ha möjlighet till att ta ut din bonus från ditt spelkonto brukar spelbolagen oftast vilja att du uppfyller ett omsättningskrav, vilket innebär att du måste omsätta din bonussumma ex antal gånger. Det är också vanligt att spelbolagen kan kräva att du spelar på matcher med ett minimumodds för att ditt spel ska räknas in i omsättningskravet.

Spelbolagen har i majoriteten av fall ett krav att dessa omsättningskrav uppfylls inom en viss tid. Denna giltighetstid brukar vara en till tre månader.

Exempel på ett riskfritt spel

Ett spelbolag erbjuder dig ett 100 % riskfritt spel upp till 500 kr. För att du ska ha möjlighet till att ta ut din bonus från ditt spelkonto behöver du omsätta bonusbeloppet 6 gånger till ett odds på minst 1.50. Placerar du ett spel för 500 kr och förlorar, så får du alltså tillbaka din insats. Men för att du ska ha möjlighet till att plocka ut din bonussumma så måste du spela för 3000 kr (500 x 6).

Andra riskfria spel

Dessa riskfria spel är oftast någon typ av välkomstbonus eller insättningsbonus men spelbolagen ser även till att erbjuda kampanjer med riskfria spel i samband med större sportevenemang. Så höll ögonen öppna om det vankas ett stort mästerskap i fotboll såsom fotbolls-VM eller om det är ett olympiskt spel som snart drar igång.

Vilka spelbolag erbjuder riskfria spel?

Flera av spelbolagen erbjuder olika typer av kampanjer med riskfritt spel, antingen i samband med att du är ny kund som får en välkomstbonus eller om du är en befintlig kund som blir belönad för sin lojalitet till spelbolaget. En lojalitetsbonus kan delas ut om du gjort ex antal spel. Genom att klicka på kampanj-sidan på ditt spelbolag, så kan du se vad som erbjuds. 

Då riskfria spel oftast erbjuds till nya spelare som en välkomstbonus eller kampanj, så kan det vara värt att ha i åtanke att skapa konto på mer än ett spelbolag.

FAQ Riskfria spel

Vad innebär är ett riskfritt spel?

Ett riskfritt spel innebär att du får pengarna tillbaka om du förlorar ditt spel, vanligtvis får du hela din insats tillbaka direkt på ditt konto. Villkoren för ditt riskfria spel kan variera beroende på vilket spelbolag eller vilken typ av kampanj det handlar om. Summan på det riskfria spelet eller omsättningskravet på dina pengar du får tillbaka är två saker du bör kolla upp innan du spelar ett riskfritt spel.

Hur fungerar ett riskfritt spel?

Ett riskfritt spel fungerar på så sätt att du placerar ett bet hos ett spelbolag som i sin tur betalar tillbaka din insats om ditt spel förloras eller om ett speciellt utfall händer.

Exempel:
Ett spelbolag erbjuder dig ett riskfritt spel på matchen Chelsea - Arsenal där du får pengarna tillbaka om ditt spel förloras upp till 100kr. Du placerar 100kr på att Arsenal vinner. Matchen slutar oavgjort och spelbolaget betalar tillbaka dig dina 100kr som du placerat. Svårare än så är det inte. 

Vad menas med riskfritt spel utan insättningskrav?

Ett riskfritt spel utan insättningskrav erbjuds väldigt sällan. Det innebär att ett spelbolag exempelvis ger dig som ny kund 100kr utan att du behöver göra en insättning. Om du förlorar dessa 100kr får du ändå pengarna tillbaka och en ny chans att försöka spela på ett vinnande spel.

Vad är skillnaden mellan ett riskfritt spel och ett gratisspel?

Ett riskfritt spel innebär att du måste placera en insats för dina pengar som du får tillbaka ifall du förlorar ditt spel. Ett gratisspel innebär att spelbolaget ger dig pengar att spela för utan att ge dig tillbaka pengarna om du förlorar. Ofta krävs det att du har pengar på ditt konto för att spela ett riskfritt spel, till skillnad från ett gratisspel där du vanligtvis inte behöver några pengar på ditt konto.