Läs mer om Bettingstugans Tipsters

Bettingstugans Tipsters

Sanels Hörna

Sanel presenterade sig själv under Fotbolls-VM och har sedan dess briljerat med åtskilliga speltips från alla möjliga fotbollsligor i Europa.

Läs mer

Jonas Weimer

Kombinationen av välskrivna analyser och rättade spel har gjort att Jonas Weimer på kort tid byggt upp ett stort följe. Fokus ligger på fotboll!

Läs mer

Ridderwall

Ridderwall är experten som draftades av New York Islanders & som även fann passion i betting. Stefan bjuder på speltips till både fotboll och ishockey

Läs mer

Anders Limpar

Anders Limpar delar med sig av sin expertis inom engelsk fotboll då han varje fredag bjuder på analyser & tips inför helgens Stryktips!

Läs mer

Kulan

Kulan är en av Sveriges mest pålästa hockeyexperter och hans breda kunskap inom SHL har resulterat i imponerande resultatrad på Bettingstugan.

Läs mer

JohanS

JohanS har varit med sedan starten av Bettingstugan och har med sin rutin levererat vinnande speltips i hockey och fotboll.

Läs mer

Åkesson

Med drygt 350 spelade matcher i HockeyAllsvenskan har Åkesson bred kunskap inom svensk hockey, något han har bevisat flertalet gånger med sina rekar.

Läs mer

Ryggareken

Ryggareken specialiserar sig på att hitta spelvärde i den engelska fotbollen & har dom senaste säsongerna gjort det på ett imponerande sätt.

Läs mer

MFolkesson

MFolkesson har en bakrund som fotbollsanalytiker för Allsvenskan och fokuserar således främst på svensk fotboll.

Läs mer

Betting Sherlock

Danne levererar välskrivna analyser med intressanta speltips utanför boxen. Fokus ligger på fotboll och på att ge gröna spel till sina följare!

Läs mer

Victors Tips

Victor fokuserar på att dela med sig av sina tips inför Topptipset, Europatipset & Stryktipset

Läs mer

Poolarn

Poolarn letar spelvärde och storvinster till Stryktipset, Europatipset, Topptipset & Powerplay.

Läs mer

Filip Brodd

Inbiten fotbollsfanatiker med många års erfarenhet av spelbranschen. Erbjuder analyser till Svenska Spels poolspel.

Läs mer

Tony Hägglöf

Tony skriver speltips till MMA, Dart och Tennis. Han har haft stor framgång med sin betting i vår Facebookgrupp och har nu fått chansen på hemsidan.

Läs mer

Björn Johnson

Björn Johnson är Bettingstugans spelexpert för Allsvenskan men även känd som sportjournalist & programledare för SvenskaFans.com, FanTV samt 3-5-2.

Läs mer

JLjunggren

Gammal schacknörd och nybliven CS-nörd. Gillar du att betta på udda sporter som dessa får du gärna följa mina speltips här på bettingstugan.Ta del av ...

Läs mer

Bettingstugans Tipsters

Vårt huvudfokus på Bettingstugan är att varje dag motivera och inspirera våra läsare att rygga våra Tipsters speltips. För att lyckas uppnå vårt mål krävs det att våra Tipsters både ingjuter förtroende i form av resultat samt kvalitativa analyser. Med detta menas att ni läsare ska uppleva att våra skribenter skriver med en ärlighet samtidigt som dom visar prov på en expertis inom sitt ämne.

Totalt är det tolv stycken Tipsters som skriver på Bettingstugan och samtliga tolv jobbar aktivt för att ta fram bästa spelen för er läsare. Detta innebär att våra Tipsters kan skilja sig när det kommer till hur dom motiverar sina spel samt vilken typ av spel/sport som dom väljer att reka, slutmålet är dock detsamma och det är att leverera vinnande tips.

Vill ni följa våra Tipsters resultat kan du på ett enkelt sätt klicka dig in på deras profiler. När ni klickar er in på en specifik profil kan ni både ta del av dom senaste speltipsen samt ett spreadsheet. I detta spreadsheet hittar ni den utvalde Tipsterns ROI% samt exakt hur många vinster och förluster som noterats.  

Förutom att ta del av deras senaste speltips så kan ni även lära känna varje Tipster närmare genom att läsa våra intervjuer. I dessa intervjuer få vi en inblick i vem vår Tipster är utanför Bettingstugan samt vad som kännetecknar just dom när det kommer till betting. 

Bettingstugan garanterar inte vinnande speltips, väljer du att rygga våra speltips så gör du det på egen risk.