Bettingstugans Tipsters

Anders Limpar

Anders Limpar delar med sig av sin expertis inom engelsk fotboll då han varje fredag bjuder på analyser & tips inför helgens Stryktips!

Läs mer

Bosse Petersson

Bosse Petersson är ex Allsvenska spelaren som blev tränare både i Sverige och utomlands men som sedan sadlade om till hyllad expertkommentator. ...

Läs mer

Jonas Weimer

Kombinationen av välskrivna analyser och rättade spel har gjort att Jonas Weimer på kort tid byggt upp ett stort följe. Fokus ligger på fotboll!

Läs mer

SpelTorsten

SpelTorsten skriver speltips till MMA, Dart, Fotboll och Tennis. Med stor framgång i vår Facebookgrupp och har nu fått chansen på hemsidan.

Läs mer

Harrysson

Social pratkvarn från Blekinge som sällan säger nej till en golfrunda eller padelmatch. Jag har hela mitt liv sysslat med sport och spel i alla dess ...

Läs mer

Behar

Jag är en passionerad spelentusiast med många års erfarenhet inom betting. Mitt spelintresse sträcker sig över olika områden, men mitt huvudfokus har ...

Läs mer

Åkesson

Med drygt 350 spelade matcher i HockeyAllsvenskan har Åkesson bred kunskap inom svensk hockey, något han har bevisat flertalet gånger med sina rekar.

Läs mer

Stenberg

Spelläggare med stort fokus på fotboll och trav.

Läs mer

David Dabeskovic

David besitter en fin kunskap inom fotboll, ishockey och trav. Hans stora kunskap syns i hans texter och speltips hos Bettingstugan.

Läs mer

Ryggareken

Ryggareken specialiserar sig på att hitta spelvärde i den engelska fotbollen & har dom senaste säsongerna gjort det på ett imponerande sätt.

Läs mer

JV

JV besitter en enormt bred kunskap inom flertalet sporter och ligor vilket han varje dag förmedlar i form av speltips till Bettingstugan.

Läs mer

Ridderwall

Ridderwall är experten som draftades av New York Islanders & som även fann passion i betting. Stefan bjuder på speltips till både fotboll och ishockey

Läs mer

Campione

Campione är en veteran inom sportsbetting. I över ett decennium har han arbetat på andra sidan, som oddssättare, hos ett flertal bettingbolag. Med en ...

Läs mer

Poolarn

Poolarn letar spelvärde och storvinster till Stryktipset, Europatipset, Topptipset & Powerplay.

Läs mer

Filip Brodd

Inbiten fotbollsfanatiker med många års erfarenhet av spelbranschen. Erbjuder analyser till Svenska Spels poolspel.

Läs mer

Robert Pettersson

Robban, eller Bobby som han blivit känd som här på Bettingstugan, är mannen med de högre oddsen som spelar mycket på spelare, över/under och kort.

Läs mer

Rasmus Jönsson

Jag älskar F1 och har byggt upp min bettingedge kring denna sport. Jag samlar in extremt mycket data i min betting och följer precis allt. Det ger ...

Läs mer

Bettingstugans tipsters

Vårt huvudfokus på Bettingstugan är att varje dag motivera och inspirera våra läsare att rygga våra Tipsters speltips. För att lyckas uppnå vårt mål krävs det att våra Tipsters både ingjuter förtroende i form av resultat samt kvalitativa analyser. Med detta menas att ni läsare ska uppleva att våra skribenter skriver med en ärlighet samtidigt som dom visar prov på en expertis inom sitt ämne.

Totalt är det tolv stycken Tipsters som skriver på Bettingstugan och samtliga tolv jobbar aktivt för att ta fram bästa spelen för er läsare. Detta innebär att våra Tipsters kan skilja sig när det kommer till hur dom motiverar sina spel samt vilken typ av spel/sport som dom väljer att reka, slutmålet är dock detsamma och det är att leverera vinnande tips.

Dagens speltips på Bettingstugan

Vill ni följa våra Tipsters resultat kan du på ett enkelt sätt klicka dig in på deras profiler. När ni klickar er in på en specifik profil kan ni både ta del av dom senaste speltipsen samt ett spreadsheet. I detta spreadsheet hittar ni den utvalde Tipsterns ROI% samt exakt hur många vinster och förluster som noterats.

Följ våra tipsters på Twitter

Det går är även bra att följa varje enskild tipster via deras Twitter. Där kan man slå på aviseringar för att hela tiden få aviseringar när ett nytt speltips är ute. 

Läs våra senaste speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
17 juli
13:30
FaZe - FlyQuest
CS2
Bet: FaZe -1.5 kartor (2-0)
 
16 juli
16:00
McDonald - Hijikata
ATP Tennis
Bet: Över 21.5 games
 
16 juli
16:00
Nakashima - Nava
ATP Tennis
Bet: Nakashima 2-0
 
15 juli
21:50
van Gerwen vs Littler
Dart
Bet: Spelet hittar ni under fliken "9-dart finish"
 

Bettingstugan Tipsters resultat

Vi har samlat några av Sveriges bästa tipsters samlade på samma ställe. Rekryterade för sin expertis och sitt kunnande inom sport och betting levererar de nu dagligen tips till våra läsare för att ni ska gå vinnande i längden. 

Våra resultat är fullt synliga

Följer du oss kan du räkna med att vi lägger ner hårt jobb för att ge de bästa tipsen på de hetaste matcherna såväl som de mest spelvärda spelen som vi hittar. Varje tipster visar upp sina resultat synligt, klicka på profilen och vidare in på deras ROI.

Skarmavbild 2020 07 06 kl 15 39 52

Hos Sharp kan du se alla våra tipsters resultat samlat

Våra resultat är som sagt fina och över tid visar de allra flesta av våra tipsters upp gröna siffror.

Bettingstugans andelsspel

Med oss har du möjlighet att köpa andelar till våra spelläggares system hos Svenska spels tjänst "Spela Tillsammans". På vår ombudssida säljer flera flera av våra tipsters andelar till:

Andelsspel Stryktips Topptipset Svenska Spel

Speltips på Facebook

Våra tipsters levererar spel på hemsidan men vill man diskutera spel eller ta del av andra speltips rekommenderar vi vår Facebookgrupp. Där delar våra medlemmar med sig av mycket bra idéer och tankar och våra experter och tipsters rör sig där inne med. Dessutom har vi en rad tävlingar och annat roligt man kan ta del av.

Live speltips

I Facebookgruppen levererar även våra experter tips på livespel från världens alla hörn och under dygnets alla timmar. Fritt att ta del av när du gått med i gruppen.

Bettingtips på sport

Våra tipsters har framförallt fotboll och ishockey som fokusområde men vi täcker fler sporter som exempelvis:

  • Trav
  • Esport
  • Dart
  • Handboll
  • Basket
  • Tennis
  • UFC
  • MMA
  • Längdskidor

Frågor och svar om våra Tipsters

🤷‍♂️ Vart kan man följa våra tips?

Det finns flera sätt att följa oss. Enklaste sättet är via vår hemsida där alla våra speltips och analyser, spelförslag, nyheter och kampanjer kommer ut. Det går även att följa i stort sett alla våra tipsters på twitter.

✍️ Hur blir man en Tipster hos Bettingstugan?

Bästa sättet är att visa framfötterna i vår facebookgrupp. Där kan man dela med sig och ta del av dels våra experters tips men även andra användare. Visar man att man behärskar språket och är vinnande i längden och kan engagera andra medlemmar finns det chansen att bli en tipster hos oss.

Till Bettingstugans Facebookgrupp

➕ Vart kan man läsa om Bettingstugans resultat?

Alla våra resultat är öppna och synliga i våra tipsters profiler. Annars finns allt samlat hos sharps.

Se våra resultat här

🎫 Hur tar jag del av andelar från våra tipsters?

Flera av våra tipsters kör även andelsspel. Allt finns samlat hos vårat ombud.

Till Bettingstugans andelssida