Svenska Spel Guide » Få gratis tips till alla Svenska Spels produkter!
 • Hem
 • Svenska Spel

Svenska Spel recension:

Svenska Spel

Ingen välkomstbonus

Svenska Spel ranking

Bonuserbjudande
0/10
Spelutbud
8/10
Mobilupplevelse
9/10
Betalningsmetoder
9/10
Spelupplevelse
9/10
Support
9/10
Helhetsbetyg
8/10

Svenska Spel recension

Svenska Spel ägs av svenska staten och har under dom senaste åren haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Den 1:a januari 2019 implementerades dock en ny spellag i Sverige som numera tillåter fler spelbolag än Svenska Spel att erbjuda spel inom Sverige. Dessa spelbolag måste dock ha ansökt och beviljats spellicens.

Svenska Spels uppdrag är att erbjuda en trygg spelmiljö för att undvika att skapa problem eller spelmissbruk mot sina spelare. Svenska Spel har av dessa skäl varken en bonus eller någon form av lojalitetsprogram gentemot sina kunder. Detta är en linje som Svenska Spel utgått från dom senaste åren, något nu resterande licensierade spelbolag måste ta efter. 

Tidigare kunde spelbolag locka över kunder med hjälp av olika lukrativa bonusar, numera får spelbolagen endast erbjuda en bonus till varje kund.

Svenska Spel väljer däremot att fortsatt inte utnyttja detta utan söker du på "Svenska Spel Bonus" kommer du snabbt märka att du inte blir erbjuden en bonus. 

Svenska Spel Forstasida

Svenska Spel skiljer sig alltså från sina konkurrenter när det kommer till bonusar vilket är något dom hyllats för. Man kan dock ifrågasätta Svenska Spel och deras spelansvar då de varje år lägger flera hundra miljoner på spelreklam.

Innan 1:a januari 2019 så var Svenska Spel det enda spelbolaget som betalat svensk skatt, vilket innebar att pengarna gick tillbaka in i statens verksamhet

All vinst som görs av Svenska Spel går tillbaka till svenska staten och bland annat “Gräsroten”, som är ett fördelningssystem som ska gynna svensk ungdomsidrott. Detta har Svenska Spel verkligen haft som en fördelaktig punkt hos både spelare och ickespelare. För innan 1:a januari 2019 så var Svenska Spel det enda spelbolaget som betalat svensk skatt, vilket innebar att pengarna gick tillbaka in i statens verksamhet.

Läs mer om den den nya spellagen i Sverige

Förutom att alla licensierade spelbolag i Sverige måste betala 18% skatt så behöver samtliga spelbolag även förhålla sig till olika regler. I övrigt måste samtliga licensierade spelbolag förhålla sig till lagarna inom marknadsföring och säkerhet för kunderna. Med hjälp av dessa förändringar och regler är förhoppningarna att det ska resultera i en mer ansvarsfull marknad, att kundernas spelmiljö ska förbättras men även att det stora problemet med spelmissbruk ska minska.

Vi tror att denna spellag kommer att gynna den svenska spelmarknaden, både när det gäller intäkter till staten och spelansvar från samtliga aktörer.

Fördelar med Svenska Spel

När det kommer till produkten så erbjuder Svenska Spel flera klassiska poolspel, som finns i den svenska folksjälen. De innefattar bland annat Stryktipset, Måltipset eller Lotto. Är du intresserad av att betta på vanliga matcher och odds hos Svenska Spel så går det självklart också bra - Svenska Spels sportsbook kallas för Oddset.

Generellt sett är utdelningen på Svenska Spels olika spelformer lägre i jämförelse med andra stora spelbolag. Det innebär att användare som är ute efter att göra stora vinster, bör se sig om efter annat. Däremot har Svenska Spel massa med andra fördelar som får många att spela hos dom.

Fördelar med Svenska Spel

 • Att du erbjuds möjligheten att både spel online eller fysiskt i en spelbutik är Svenska Spel ensamma om att göra.
 • Ytterligare en fördel för alla som är intresserade av betta hos Svenska Spel är att spelbolaget inte limiterar sina spelare.
 • Att Svenska Spels vinst går till svenska staten samt ungdomsidrotten "Gräsroten" är något som många spelare värderar högt vid val av spelbolag.
 • Svenska Spels hemsida är lättnavigerad och effektiv, vilket också återspeglar sig i deras huvudsakliga app, som följer samma tema.
 • Hos Svenska Spel kan du, utan krångel, ta ut och sätta in pengar på spelkontot.
Svenskaspel Gräsroten

Svenska Spel bonus

Ingen välkomstbonus

Eftersom Svenska Spel är statligt ägt och därmed inte lika beroende av att locka nya spelare genom bonusar eller rabatter, erbjuder Svenska Spel inte sina kunder bonus. Svenska Spel har själva sagt att de inte vill bidra till ett ökat spelberoende genom bonusar, eftersom det inte är förenligt med deras uppdrag.

Svenska Spel står fortfarande fast vid att man inte kommer erbjuda någon bonus som ny kund hos Svenska Spel.

Svenska Spel Bonus 2019

I samband med att den nya spellagen trädde i kraft 2019 så får svenska licensierade spelbolag endast erbjuda en bonus, detta för att inte uppmana spelare att betta vilket på så sätt ska minska spelmissbruket. Svenska Spel står fortfarande fast vid att man inte kommer erbjuda någon bonus som ny kund hos Svenska Spel. Detta bör ändå resultera i att Svenska Spel gynnas hos dom spelare som värdesätter bonusar vid val av spelbolag då konkurrenterna inte kan erbjuda samma lojalitetsprogram som tidigare.

Många spelare skulle säkerligen värdesätta en bra bonus hos Svenska Spel men dom får helt enkelt acceptera det faktum att Svenska Spel inte kommer ändra sitt beslut. Det blir ingen bonus hos Svenska Spel. Svenska Spel har däremot en mycket bra produkt och bör ändå anses som en huvudkandidat vid val av spelbolag.

Spel och pooltips hos Svenska Spel

Svenska Spel livebetting

Svenska Spel erbjuder en väldigt bra tjänst för livebetting. Den är tydlig och enkel att navigera, och utbudet av matcher är väldigt bra i förhållande till det övriga utbudet. Nackdelen för användare som vill spela live är att det inte finns någon streamingtjänst tillgänglig, men till många matcher har Svenska Spel en vy där statistiken kan följas i realtid, vilket är en trevlig funktion.

Svenska Spel livestreaming

Det erbjuds ingen tjänst för livestreaming hos Svenska Spel. På de flesta matcher som sänds i svensk TV finns däremot en symbol som indikerar just detta. Om användaren hovrar med musen över TV-symbolen framkommer vilken kanal som sänder den.

Oddset

Svenska Spels sportsbook kallas för Oddset. Här återfinns alla odds på enskilda matcher eller evenemang som är tillgängliga hos Svenska Spel. Användaren kan spela på mellan 1-10 matcher eller olika systemspel. Insatsen måste vara mellan 10-500 kronor och vinsten får max vara 300 000 kronor.

Läs mer om Oddset

Stryktipset

Den kanske mest klassiska spelformen i hela Sverige är Stryktipset. Här spelar användaren på 13 matcher, oftast engelska och tippar utfallet av dessa, efter en 1x2-modell. Med hjälp av olika system, antingen matematiska system (M-system) eller olika reducerade system (R-system eller U-system) garderar användaren valfritt sina 13 matcher och betalar högre insats i takt med antalet garderingar.

Av Stryktipsets omsättning går 65% till utbetalning av vinster, varav 40% till de som lyckas att få 13 rätt. Övriga vinster fördelas till de med 12,11 eller 10 rätt, även om 11 eller, oftare, 10 rätt inte garanterar några pengar. Detta för att vinster under 15 kronor inte betalas ut, utan följer med till nästa veckas pott.

Analys & Tips från Bettingstugan till Stryktipset

Varje vecka kan du som besökare hos Bettingstugan ta del av värdefull information inför nästkommande omgång av Stryktipset. Bettingstugan skriver varje vecka utförliga analyser inför varje match på kupongen. Vi ger er inte bara information om det självklara såsom truppläge och form utan vi belyser även vart spelvärdet finns i matcherna. Förutom att läsa våra tips inför Stryktipset så kan ni även ta del av uppsnack Stryktipset med Anders Limpar, Bobbie Friberg da Cruz och Mattias Folkesson.

Läs mer om Stryktipset

Topptipset

I slutet av 00-talet lanserade Svenska Spel Topptipset. Det innefattar åtta utvalda matcher, oftast från ligor i Europa. Det förekommer dock gånger då Topptipset tar fram matcher i allt från Allsvenskan till den brasilianska ligan. Är det en stundande omgång i Stryktipset eller Europatipset så kommer ni märka att det även är dom åtta första matcherna på Topptips-kupongen.

Topptipset fungerar på ungefär samma sätt som Stryktipset och Europatipset när det gäller system och garderingar. Här måste användaren dock ha rätt i alla åtta matcher för att få en vinst. Då det är färre matcher än Stryktipset och Europatipset tenderar utdelningen att vara aningen lägre på Topptipset. Ett tips från Bettingstugan är därför att spela lite mer riskfyllt och jaga skrällarna.

Läs mer om Topptipset

Måltipset

Måltipset förekommer en gång i veckan hos Svenska Spel och går ut på att tippa vilka åtta av trettio matcher som det blir flest mål i. Även här finns möjlighet att välja mellan matematiska och reducerade system. Värt att notera är att bortamål väger tyngre i Måltipset. Exempelvis räknas därför en match som slutar 3-3 som mer målrik än en match som slutar 4-2.

Utdelningsprocenten på Måltipset är 70%.

Läs mer om Måltipset

Bomben

Bomben gäller det att tippa rätt resultat i tre eller fyra matcher. Här erbjuds användaren ett val som kan innebära ganska höga odds till en relativt låg insats, eller tvärtom. Spelet fungerar genom att användaren väljer hur många mål ett specifikt lag gör i en match. Det går att välja mellan 1-9 eller “fler”. Beroende på hur många alternativ som klickas i ökar insatsen.

Läs mer om Bomben

Matchen

Matchen ska användaren tippa rätt resultat i en utvald match. När spelet läggs får användaren inte veta oddset, utan det sätts vid spelstopp och baseras på hur insatserna på alla lagda spel fördelar sig. Likt Bomben gäller det att tippa antal mål för varje lag, fast här med alternativen 1-17.

Läs mer om Matchen

Challenge

Ett av Svenska Spels senaste spelform är Challenge. Challenge går ut på att Svenska Spel väljer ut sex till åtta matcher som spelaren ska gissa utfallet, likt Topptipset och Powerplay. Skillnaden med Challenge är att din Challenge-kupong kan innehålla matcher från olika sporter och på olika marknader som 1X2, Över/Under antal mål etc.

Läs mer om Challenge

Powerplay

Svenska Spels Powerplay liknar i mångt och mycket Topptipset, fast här gäller det ishockey. Användaren spelar 1x2 på åtta matcher eller i vissa fall vilken spelare som gör flest mål, och rätt i alla åtta matcher krävs för att få utdelning. På kupongen blandas olika ishockeyligor, från lägre svenska divisioner till NHL. Utdelningsprocenten på Powerplay är likt Måltipset 70%. Se vad som erbjuds idag på Powerplay.

Bettingstugan är stora fan av ishockey och Svenska Spels Powerplay och ser därför till att erbjuda analyser och uppsnack av Powerplay så ofta som möjligt. Tips och analys till Bettingstugan kan ni läsa på Bettingstugan nästintill varje dag, uppsnack inför Powerplay sker oftast på torsdagar.

Läs mer om Powerplay

Pooltips till Powerplay

SpelstoppTipsterTitelPoolspelSpelbolagSystem
16 sep.
18:00
Powerplay » Måndag 16/9
Poolspel: Powerplay System: 108 rader
15 sep.
15:59
Powerplay » Söndag 15/9
Poolspel: Powerplay System: 108 rader
14 sep.
15:14
Powerplay » Lördag 14/9
Poolspel: Powerplay System: 108 rader
23 maj
16:15
Powerplay » Torsdag 23/5
Poolspel: Powerplay System: 108 rader

Europatipset

Så fungerar Europatipset

Europatipset fungerar på exakt samma sätt som Stryktipset, rent spelmässigt, med 13 matcher och olika system med garderingar. Skillnaden är att det innehåller matcher från flera olika länder, jämfört med Stryktipset som normalt sett innehåller engelsk, eller i viss mån svensk, fotboll. Dessutom kan Europatipset förekomma flera gånger i veckan, till skillnad från Stryktipset. På grund av bland annat detta, är omsättningen, och därmed vinsterna, är inte alls på samma nivå som Stryktipset.

Precis som med Stryktipset så erbjuder vi på Bettingstugan dig välskrivna texter där vi tar ut förslag på rader till nästkommande omgång av Europatipset.

Läs mer om Europatipset

Europatipset

Europatipset-kupong hos Svenskaspel.se

Svenska Spel kampanjer

Precis som när det gäller bonus hos Svenska Spel, så finns det inga direkta kampanjer som är skapade för att locka till ett ökat spelande. Efter den 1:a januari 2019 så får inte heller Svenska Spels konkurrenter erbjuda kampanjer, utan endast en bonus per kund.

Svenska Spel erbjuder de bland annat skräddarsydda spel i form av vad de kallar “Lördagsgodis”. Påsen med lördagsgodiset kommer i tre olika storlekar med olika kostnad, som användaren kan välja mellan. Liten, mellan eller stor. I påsen finns förberedda spel på Stryktipset, Måltipset, Lotto och Keno.

Om Svenska Spel

Svenska Spel ägs av den svenska staten och har som uppgift att hålla spelmarknaden sund och säker för dess spelare. Bolaget kom till stånd 1997, då de två statliga bolagen Penninglotteriet och Tipstjänst slogs samman, för att bilda Svenska Spel. Idag erbjuds Svenska Spels tjänster hos tusentals ombud landet över, och självklart på internet.

Huvudkontoret ligger i Visby och de fyra kasinon som ägs och drivs av Svenska Spel är placerade i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall.

Främst bedriver man spel på odds, men har också en väletablerad tjänst för poker som har funnits sedan 2006. I början av 2019 så har Svenska Spel även beviljats licens för att bedriva casinoverksamhet online. Svenska Spel casino erbjuder ett stort utbud av spel, slots och traditionella automater från dom allra största spelleverantörerna.

Svenska Spel efter spelregleringen

Sedan 1844 har den svenska spelmarknaden varit reglerad vilket har inneburit att staten haft monopol när det kommer till spel om pengar. Tidigare har Svenska Spel, tillsammans med ATG, varit dom enda spelbolagen som haft licens för att erbjuda spel inom Sverige. 

Vid årskiftet av 2018 - 2019 så slopades Svenska Spels monopol och numera har andra spelbolag licens och möjlighet att erbjuda spel inom Sverige. Redan under den första månaden av 2019 så stod det klart att över 60 spelbolag beviljats spellicens i Sverige.

För Svenska Spel har detta inneburit att man delat upp sig i två olika bolag. Det ena erbjuder endast turspel och det andra fokuserar på sport, casino och poker. För att ha möjlighet att spela sport och turspel behöver du vara kund hos bägge bolagen.

Svenska Spel Tur - Produkter

 • Lotto
 • Eurojackpot
 • Keno
 • Vikinglotto
 • Lördagsgodis
 • Rubbet
 • Skrapspel
 • Triss

Spela på odds hos Svenska Spel

Spela på fotboll hos Svenska Spel

Svenska Spel erbjuder ett bra utbud på fotboll, men inte bland de allra bästa. I samband med att den nya spellagen trädde i kraft 2019 så har dock Svenska Spel förbättrat sitt utbud och likaså deras odds.

Numera är Svenska Spel därför ansett som ett spelbolag som erbjuder fullgoda odds och du kan idag spela på det mesta hos Svenska Spel. Du saknar förvisso möjligheten att spela “antal hörnor” hos Svenska Spel men vi kan säkerligen räkna med att det är något dom erbjuder inom kort. Bortsett från hörnspel så täcker Svenska Spel mycket och dy kan även spela mer standardiserade spel såsom 1x2, handikappspel, spel på målskytt eller antal mål.

Till skillnad från sina konkurrenter så har Svenska Spel populära spelformer som idag är rotade i den svenska spelkulturen, i form av Stryktipset, Måltipset eller Bomben. Vissa av konkurrenterna har gjort försök med att implementera liknande koncept men utan någon framgång. När det kommer till poolspel är Svenska Spel överlägset bäst!

Utdelningen på deras odds ligger lägre än de flesta andra stora spelbolag, och vill användaren maximera sina vinster är kanske inte Svenska Spel det allra bästa. Det man dock ska ha med i beräkningarna är att Svenska spel delar ut pengar till Gräsroten, pengar som går till ungdomsidrotten och föreningslivet. Detta görs varje år och det är hela 50 miljoner som delas ut till dom föreningar som spelaren väljer.

Varje krona som användaren spelar är värt 10 poäng och dessa poäng fördelas ut till dom föreningar som användaren valt. Detta är något som tillfört mycket till den svenska ungdomsidrotten och något Svenska Spel ska ha ett extra plus för.

Svenskaspel Kontor

Spela på ishockey hos Svenska Spel

När det gäller ishockey så erbjuder Svenska Spel det mesta. Intresset för svensk och internationell hockey är stort i Sverige och Svenska Spel har därför prioriterat att verkligen kunna tillfredsställa sina användare med ett brett utbud och idag erbjuds du som spelare hos Svenska Spel mängder av spelformer inom ishockey.

Spela på tennis hos Svenska Spel

Svenska Spel erbjuder en hel del tennis till sina spelare, med tillhörande livebetting som fungerar på ett bra sätt. Tyvärr finns inte någon livestreaming av tennis, men utbudet i övrigt är fullt godkänt. Så är du ute efter att betta på tennis är Svenska Spel definitivt ett spelbolag som passar. Utdelningen är i och för sig lägre än hos konkurrenterna men detta kompletterar Svenska Spel med andra delar som är värda att ha i åtanke.

Övrigt spelutbud hos Svenska Spel

Utöver de tre sporterna ovan, så förekommer spel på en hel del andra sporter. Exempel på sådana är basket, handboll, rally eller formel 1. Utav de allra minsta sporterna, som flera andra bolag erbjuder, finns inte många hos Svenska Spel, men utbudet är fullgott för de flesta hobbyspelare. Ibland erbjuds spel även på vissa former av underhållning, exempelvis svenska Melodifestivalen.

Övriga spelformer

Lotto

Hos Svenska Spel erbjuds utöver odds och sportspel även turspel som Triss eller Lotto. Lotto, som har funnits sedan 1980-talet, går ut på att pricka in sju nummer på en bricka bestående av 35. Chansen är minimal, men vinsterna är också ofta väldigt höga. Prickar användaren dessutom in minst två rätt på joker, tillsammans med sina sju rätt, vinner denne drömvinsten. Den är minst 75 miljoner kronor. Dragningar sker på onsdagar och lördagar.

Keno

Ett annat klassiskt spel med nummer är Keno. Spelet är i grunden väldigt likt Lotto, och går ut på att pricka in rätt antal nummer på en bricka. I Keno gäller det dock att pricka in mellan 1-11 nummer av de 20 bollar som slumpas fram från en tombola med 70. Ju färre nummer som användaren väljer att kryssa för, desto högre är vinstchansen. Dock blir vinstsumman lägre. Dragningar sker varje dag.

Viking Lotto

Ska du spela Viking Lotto så kan du antingen göra det på nätet eller via ett spelombud. Viking Lotto är ett slumpartat lottspel och går ut på att pricka in sex nummer av 48 + ett av åtta så kallade vikingnummer. Lyckas du pricka in sex nummer rätt + ett vikingnummer så är du garanterad 3 miljoner euro. Precis som med Svenska Spels andra produkter så har Viking Lotto en jackpot ifall ingen vinnare utses, den kan växa upp till 35 miljoner euro. Viking lotto har spelstopp klockan 18:00 varje onsdag.

Bingo

Svenska Spel erbjuder även sina kunder chansen att spela Bingo online. Är du en nybörjare inom Bingo så ger Svenska Spel dig möjligheten att spela en testomgång helt utan risk. Spelar du denna demoomgång så kan du inte vinna pengar. När du väl beslutat dig för att spela Bingo online hos Svenska Spel så ska du bestämme vilket av dom olika Bingo-spel som du vill köra. Samtliga bingospel hos Svenska Spel går ut på att fylla sina spelbrickor efter ett mönster som du bestämt.

Några av Svenska Spels Bingospel:

 • Nian
 • Rock´n´Roll
 • Femman
 • Bullseye
 • Singeln
 • Tusenlappen

Svenska Spel bolagsspel - Spela Tillsammans

Vill du spela poolspel tillsammans med dina vänner? I så fall ska du använda dig av Svenska Spels Bolagsspel - "Spela Tillsammans". Tillsammans kan användare hos Svenska Spel gå ihop och starta ett bolag på antingen Stryktipset eller Europatipset. Man kan vara allt från 2 till 50 personer i ett bolag.

Hur fungerar Bolagsspel?

Att köra "Spela Tillsammans" innebär att man slipper krånglet som kan uppstå kring att ha gemensamma kuponger. Ledaren för bolaget utnämns som "Lagkapten", denne person bestämmer vilket poolspel som ska spelas. Därefter bjuder "Lagkaptenen" in dom personer som ska vara med. Detta görs med hjälp av en länk. 

Medlemmarna ser därefter till att gå med i bolaget och sätta in den begärda summan. När samtliga spelare som ska vara med betalat in så kan ledaren skapa ett spel. När raden är placerad kan samtliga medlemmar ta del av raden samt följa utvecklingen av kupongen live.

Skulle ni vinna så betalas vinsterna ut till medlemmarna från Svenska Spel, utan att användarna i bolaget behöver göra någonting. "Spela Tillsammans" fungerar för tillfället endast på Stryktipset och Europatipset. Svenska Spel jobbar dock på att kunna erbjuda till andra poolspel som: Topptipset, Måltipset, Powerplay, Bomben, Keno och Lotto.

Fördelar med Bolagsspel - Spela Tillsammans

 • Gemenskap. Istället för att spela själv så spelar du tillsammans med andra poolspels-entusiaster.
 • Större vinstchans för en mindre summa. Är ni fler personer så kommer ni ha råd med fler tecken jämfört med om du spelar själv.
 • Dela med er av er kunskap. Möjligheten till att dra nytta av andras kunskap.

Läs mer om Spela Tillsammans

Svenska Spel andelsspel

Andelsspel påminner mycket om Bolagsspel men det skiljer sig på så sätt att du endast kan köpa andelar via en spelbutik. Spelombuden är nämligen dom som skapar spelen och ser därefter till att även sköta försäljningen av andelar. Precis som i Bolagsspel så betalas eventuella vinster ut till alla som deltagit i Andelsspelet.

Svenska Spel Casino

Svenska Spel har i dagsläget ingen casinoavdelning på sin hemsida, men kommer fr.o.m den 1 januari 2019 erbjuda sina kunder möjligheten att spela live casino på nätet. Svenska Spel har nämligen fått grönt ljus från regeringen att starta upp ett ett Live Casino och kommer därmed ta upp kampen med dagens nätcasinon.

Live Casino hos Svenska Spel

Svenska Spel vill föregå med gott exempel och förespråkar för sunt spelande, det vill säga att Svenska Spel vill motverka sina kunder att fastna i spelberoende. Ett exempel på detta från Svenska Spel är att dom inte erbjuder sina kunder några välkomstbonusar eller gratis Spins på deras live casino. Att Svenska Spel inte delar ut Free Spins och bonusar innebär att dom skiljer sig från konkurrenter, majoriteten av nätcasinon erbjuder idag nämligen olika typer av gratisspel och free spins.

Svenska Spel lanserade Live Casino i samband med årskiftet och ambitionen med produkten är skyhög. Svenska Spel kommer jobba stenhårt för att spelarna på Live Casino ska vara nöjda och räkna med att deras Live Casino är bland dom bästa. Med tanke på deras gedigna jobb med deras andra produkter såsom Stryktipset, Powerplay och Oddset så kan vi definitivt förvänta oss att Svenska Spels Live Casino blir en succé.

Svenska Spel Poker

Sedan 2006 har Svenska Spel haft en pokerklient, som har varit väldigt populär bland svenska spelare. Likt Svenska Spels andra avdelningar finns här inga bonusar eller freerolls att ta del av, men de kompenserar det väldigt bra genom att ha låga rakes och en väldigt effektiv programvara. Under 2017 ändrades utseendet på Svenska Spels klient, och även vissa funktioner. Det blev lättare att flytta runt pengar, antalet stolar vid olika bord förändrades och anonyma bord infördes.

Svenska Spel mobil

I sin mobila enhet kan användaren enkelt ta del av hela Svenska Spels utbud, allt från odds till poker. Pokern måste spelas via den specifika appen för poker, medan övriga spelformer fungerar lika bra från webbläsaren som från appen. Temat och gränssnittet är genomgående för hemsidan och de olika mobila delarna, vilket ger ett väldigt lättsamt intryck.

Svenskaspel app mobil

Svenska Spel app

Svenska Spels huvudsakliga app innehåller alla avdelningar förutom poker. Den är identisk i sin utformning med hur hemsidan ser ut, vilket underlättar för användaren. Den är snabb, lättnavigerad och förståelig. En kanonapp, alltså.

Svenska Spel poker app

Pokerappen som Svenska Spel erbjuder är snabb och effektiv. Utseendet på appen kan vara lite svårt för ögat, med det mörka temat som skiljer sig från det vanliga färgtemat hos Svenska Spel. Förmodligen är det en vanesak, men frågan är varför de väljer att byta ut ett fungerande tema?

Svenska Spel på nätet

Ska du spela hos Svenska Spel så är det många som föredrar det klassiska sättet, att spela via ett ombud och få sin kupong i handen. På senare tid har det dock blivit allt vanligare med att spela Svenska Spel på nätet och hemifrån.

Fördelarna med att spela hos Svenska Spel på nätet är många, dom främsta fördelarna är framförallt hur smidigt det är att placera spel på nätet. Du slipper ta dig till ett ombud och anpassa dig efter öppettider osv utan kan istället lägga ditt bet när du vill. Svenska Spel har jobbat aktivt för att, på ett tydligt sätt, erbjuda sina spelare möjligheten att spela Oddset, Stryktipset eller någon av dom andra spelformerna.

Andra fördelar med att spela hos Svenska Spel på nätet är att du nu kan göra snabba och enkla insättningar, du kan t.ex. använda Swish som betalmetod hos Svenska Spel.

Besöker du Svenska Spel via nätet så kommer du även kunna ta del av värdefull information till dina tips. Du kan läsa dom senaste nyheterna inför matcherna som du vill tippa på, ta del av statistik och TT-Nyheter men även hur svenska folket tippat på t.ex. Stryktipset.

När du väl placerat ditt spel kan du även följa dina matcher live och se vad den aktuella utdelningen för ditt spel ger.

Resultat svenska spel

Följ upp ditt spel och ta reda på om eller hur mycket du vunnit. Detta kan du antingen göra på Svenska Spels hemsida eller via andra aktörer på nätet. På Bettingstugan rättar vi t.ex. alltid raderna på Stryktipset, Powerplay, Topptipset och Europatipset.

En av dom mest klassiska sätten att rätta dina spel hos Svenska Spel har varit Text-TV. Genom att trycka på SVT:s Text-TV kanal 550 har du kunnat rätta din kupong, detta går dock inte längre. I samband med att den nya spellagen i Sverige trädde i kraft den 1:a januari 2019 så valde man att ta bort denna populära funktion. Detta upprörde många och har resulterat i att du kan nu gå in på www.550.se och www.551.se för att läsa resultat.

Resultat Stryktipset

För att hitta rätt resultat för Stryktipset gör du enligt följande:

 1. Klicka här
 2. Tryck på fliken längst upp till vänster på Svenska Spels hemsida.
 3. Välj “Resultat”.
 4. Klicka på “Stryktipset”.
 5. Välj vilket datum du vill läsa resultatet på Stryktipset.

Ska du se resultaten av senaste omgången av Stryktipset så kan du välja på flera olika alternativ. Vi på Bettingstugan rekommenderar att följa kupongen live i form av att sitta bänkad framför TV:n på lördagar 16:00 och två timmar framåt. Slå på Viasat och se den utvalda matchen, varje gång det blir mål på någon av matcherna på Stryktipset så kommer det komma ett pling i rutan där dom visar vad det nya resultatet är. I halvtid och fulltid går Viasat sedan igenom samtliga matcher och vad utdelningen blir.

Har du inte möjlighet till att titta på TV eller Viasat så går det alldeles utmärkt att följa resultaten på Stryktipset med andra sätt. Antingen via någon av app som erbjuder resultat eller via hemsidor såsom www.550.se och www.551.se.

Resultat Europatipset

För att hitta rätt resultat för din kupong på Europatipset gör enligt följande:

 1. Klicka här
 2. Tryck på fliken längst upp till vänster på Svenska Spels hemsida.
 3. Välj “Resultat”.
 4. Klicka på “Europatipset”.
 5. Välj vilket datum du vill läsa resultatet på Europatipset.

Europatipset är alltid på söndagar men i vissa fall även mitt i veckan. Ska du följa utvecklingen av matcherna på Europatipset så kan du, precis som med Stryktipset, använda dig av din telefon och ladda ner en app som erbjuder livescore och resultat. Du kan även använda dig av olika sidor på nätet för att rätta din kupong på Europatipset. Enklast är att googla Europatipset resultat, alternativt matcherna som du vill ha resultat ifrån.

Resultat Måltipset

För att hitta rätt resultat för Måltipset gör du enligt följande:

 1. Klicka här
 2. Tryck på fliken längst upp till vänster på Svenska Spels hemsida.
 3. Välj “Resultat”.
 4. Klicka på “Måltipset och Sportkryss”.
 5. Välj vilket datum du vill läsa resultatet på Måltipset.

Svenska Spels hemsida ger dig all information som du behöver för att rätta Måltipset. Du kan även använda dig av dom olika resultatsidorna på nätet som Livescore.com eller Soccerway.com men även av appar som erbjuds till din telefon.

Skriv en recension om Svenska Spel