Bästa spelbolag för Asian Handicap

Test av vilka spelbolag som är bäst för Asian Handicap

Bästa spelbolag för Asian Handicap

Spelformen asian handicap börjar bli allt mer populärt allt eftersom fler spelbolag börjar erbjuda spelformen och fler spelare börjar lära sig hur det fungerar. Precis som namnet tyder på är det här en spelform som startade i Asien men som idag finns tillgängligt att spela på hos de flesta europeiska spelbolag. I denna guide förklarar vi vad asian handicap är och sedan har vi gjort ett “bäst i test” för att ta reda på vilka spelbolag som är bäst på asian handicap.

Vad är Asian Handicap?

Som ovan nämnt och som namnet tyder på är asian handicap är spelform som startades i sydöstra Asien och som fortfarande styrs av de asiatiska spelbolagen. De flesta vet hur vanliga handikappspel fungerar med att exempelvis spela Arsenal -1 vilket innebär att Arsenal måste vinna med två mål eller fler för att spelet ska sitta. Skillnaden med asian handicap är att spelformen erbjuder flera olika alternativ där du exempelvis kan få tillbaka halva din insats eller hela din insats beroende på hur matchen slutar. Asian handicap är en spelform som ofta har låga marginaler vilket innebär att du får högre odds kontra vanliga handikappspel. För en mer utförlig guide och exempel på hur asian handicap fungerar kan vi rekommendera vår stora asian handicap guide.

Vilka spelbolag erbjuder Asian Handicap?

Många men långt ifrån alla spelbolag erbjuder idag asian handicap. Det är svårt att komma undan med att de bästa spelbolagen för asian handicap finns just i Asien. Där hittar vi spelbolag som IBC, ISN, SBOBet, SingBet osv. Dessa spelbolag riktar sig dock mot asiatiska kunder och storspelare runt om i världen. För en vanlig svensk spelare finns det bättre alternativ. I Europa är spelbolaget Pinnacle det ledande spelbolag inom asian handicap och i princip alla andra europeiska spelbolag som erbjuder asian handicap kopierar vanligtvis Pinnacles odds rakt av. Nedanför listar vi de fem bästa spelbolagen för asian handicap och gör ett “bäst i test” gällande dessa fem spelbolag.

 • Pinnacle
 • Bet365
 • LeoVegas
 • Bethard
 • Betfair

Asian Handicap-test

Ovanför listade vi fem populära spelbolag som är bäst på asian handicap. Vi har gjort ett “bäst i test” där vi djupdyker i dessa fem spelbolag samt betygsätter spelbolagen efter olika kriterier kring asian handicap. Kriterierna är utbud (för matcher & alternativ för asian handicap), odds och livebetting där vi betygsätter spelbolagen från ett till tio.

Bäst i test Asian Handicap

Asian Handicap hos Pinnacle

Ingen välkomstbonus

Pinnacle anses av många vara världens skarpaste spelbolag som väldigt sällan ligger snett med sina odds. Hos Pinnacle spelar de största spelarna och det är marknaden som styr oddsen hos spelbolaget. Pinnacle är spelbolaget som oftast släpper asian handicap oddsen först innan övriga spelbolag börjar kopiera Pinnacles odds. Utbudet av matcher är inte det bästa hos spelbolaget som fokuserar på de största ligorna. Men vill du spela för stora pengar till de bästa oddsen är Pinnacle det bästa spelbolaget för asian handicap.

Betyg

 • Utbud: 7/10
 • Odds: 10/10
 • Asian livebetting: 8/10

Asian Handicap hos Bet365

Upp till 1000 SEK i Spelkrediter

Världens största spelbolag Bet365 ligger i toppen gällande allt inom sportsbetting. Spelbolaget kan inte utmana Pinnacles odds för asian handicap men kan däremot utmana kring sitt utbud. För de stora ligorna kopierar Bet365 oddsen från Pinnacle och tar lite större marginal men spelbolaget erbjuder även asian handicap för mindre ligor, som exempelvis division två fotboll i Sverige. Bet365 sätter ofta sina egna odds/linor för asian handicap på mindre ligor både inför och under matchen.

Betyg

 • Utbud: 10/10
 • Odds: 8/10
 • Asian livebetting: 9/10

Asian Handicap hos LeoVegas

100% upp till 2000 SEK

LeoVegas är ett relativt nytt svenskt spelbolag som har en bit kvar innan de kan mäta sig med jättarna Pinnacle och Bet365. Spelbolaget har främst tagit snabba kliv på marknaden genom sin mobila plattform som verkligen är i framkant. Oddsen hos LeoVegas är från oddsleverantören Kambi som även levererar odds till Unibet, MrGreen, Redbet mm. Hos LeoVegas får du nästan alltid möjligheten att spela asian handicap på både små som stora ligor. Oddsen är inte lika bra som hos Pinnacle men är bättre än många av konkurrenternas och framförallt är utbudet för matcher med asian handicap stort både innan match och live.

Betyg

 • Utbud: 9/10
 • Odds: 7/10
 • Asian livebetting: 7/10

Asian Handicap hos Bethard

100% upp till 1250 SEK

Det svenska spelbolaget Bethard marknadsför sig ofta genom “högst odds i världen” vilket stämmer, till viss del. På 1x2-marknader brukar Bethard alltid ha marknadsledande odds men när det gäller asian handicap är oddsen en bit ifrån Pinnacles ledande odds. Bethard får sina odds från oddsleverantören SBTech som erbjuder asian handicap på ett enormt stort utbud. Huvudlinan för asian handicap brukar vara bra odds men för alternativa asian handikapps-linor kan marginalerna vara stora. Det i princip alltid att livebetta på asian handicap hos Bethard vilket är positivt.

Betyg

 • Utbud: 9/10
 • Odds: 7/10
 • Asian livebetting: 9/10

Asian Handicap hos Betfair

100% upp till 1000 SEK

Spelbolaget Betfair är ett av världens största spelbolag och framförallt har spelbolaget världens största spelbörs. Det är på spelbörsen du kan spela på asian handicap hos spelbolaget till marknadsledande och med stora insatser. På spelbörsen hos Betfair spelar du mot andra spelare och inte mot spelbolaget. Det innebär att du får högre odds och kan spela till större summor så länge det finns en annan spelare som vill gå emot dig. Många av världens bästa sportsbetting traders spelar hos Betfair spelbörs eftersom spelbolaget inte limiterar vinnande spelare på spelbörsen. Utbudet är ett minus då asian handicap endast erbjuds till de stora ligorna.

Betyg

 • Utbud: 5/10
 • Odds: 10/10
 • Asian livebetting: 7/10