Bäst spelbolag för livebetting » Här får du bäst odds & störst utbud

Bäst spelbolag för livebetting

Bettingstugan ger dig dom bästa spelbolagen för livebetting

Spelbolag med bäst livebetting

I princip alla spelbolag erbjuder nuförtiden en avdelning avsedd för liveodds och livebetting. För dig som ny kund men även för dig som gammal kund kan det vara bra att ha koll på vilka spelbolag som är bäst på livebetting. Vi på Bettingstugan har jämfört världens största spelbolag för att ta reda på vilka som egentligen är bäst på livebetting. De flesta spelbolag har sina styrkor och svagheter men följande tre spelbolag anser vi vara bäst lämpade för dig som gillar livebetting.

 1. Bet365
 2. Betsson
 3. Unibet

Bet365

Föga förvånande rankar vi Bet365 som världens bästa spelbolag för livebetting. Bet365 är egentligen en klass för sig gällande live odds. Spelbolaget har överlägset störst utbud och marknadsledande odds. Inget snack alltså.

Besök Bet365

Betsson

Med Betssons nya oddssida för mobilen kan du livebetta enklare än någonsin oavsett var du befinner dig. Från appen hittar du ett generöst utbud för liveodds samtidigt som du snabbare än någon annanstans kan placera ett spel. Att placera ett spel snabbt är A och O inom livebetting. Du kan självklart livebetta från din dator också hos Betsson, men det är mobilversionen som har gjort att Betsson fått toppbetyg.

Besök Betsson

Unibet

Unibet är verkligen ett spelbolag som håller hög klass på samtliga kriterier. Unibet sticker inte ut för någon speciell faktor men spelbolaget har verkligen inga svagheter gällande live odds och livebetting. En klockren app, stort utbud, schyssta odds och en Cash Out funktion som är anpassad för livebetting. Unibet är med andra ord ett perfekt spelbolag för dig som gillar livebetting.

Besök Unibet

Bästa spelbolag för livebetting

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller

 1. Upp till 1000 SEK i spelkrediter

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

 2. 100% upp till 1000 SEK

 3. 100% upp till 2000 SEK

 4. 100% upp till 3000 SEK

  18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 4x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

 5. 100% upp till 1000 SEK

 6. 100% upp till 1000 SEK

 7. 100% upp till 1000 SEK

 8. Stor sportsbook i England

 9. 100% upp till 1000 SEK

Spelbolag med bäst livebetting för fotboll

 1. ComeOn
 2. William Hill

ComeOn

ComeOn är lite av en outsider på denna topplista. Men om du klickar dig in på ComeOns avdelning för Live Odds märker du snabbt att det är en sida i toppklass. Ett stort utbud av liveodds tillsammans med en otroligt snygg och lättnavigerad sida. ComeOn erbjuder live odds från fotbollsmatcher från världens alla hörn. Dessutom har ComeOn en smidig Cash Out funktion och en grym mobilapp. ComeOn är med andra ord perfekt för alla som gillar att livebetta på fotboll.

Besök ComeOn

William Hill

William Hill är ett av världens äldsta spelbolag och spelbolagets fokus har alltid legat på fotboll. Tidigare var det mest brittisk fotboll men idag erbjuder William Hill live odds på matcher från hela världen. Det gigantiska utbudet tillsammans med schyssta odds gör att William Hill tar en plats som ett av de bästa spelbolagen för livebetting på fotboll.

Besök William Hill

Bästa liveodds för fotboll

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller

 1. 500% upp till 400 SEK + 20 Spins på Jumanji + Biobiljett

 2. Upp till 1000 SEK i Gratisspel

Spelbolag med bäst livebetting för tennis

 1. Bethard
 2. Betfair

Bethard

Bethards stora satsning på tennis har varit svår att missa. Bethard har på bara några år klättrat upp som ett av världens bästa spelbolag för liveodds på tennis. Bethard har ett utbud som håller bra nivå men framförallt erbjuder spelbolaget odds som få spelbolag kan mäta sig med. En återbetalningsprocent på runt 99% för de stora tennisturneringar räcker gott och väl som argument för Bethard.

Besök Bethard

Betfair

Att Betfair är bäst på livebetting för tennis är för de flesta inga konstigheter. Till stor del beror det på Betfairs spelbörs som är världens största spelbörs. Alla professionella bettare som fokuserar på tennis har ett konto på Betfair. Hos Betfair kan du spela för stora summor och till marknadsledande odds. Ingen närmare beskrivning för Betfair behövs. Gillar du att livebetta på tennis och saknar ett konto på Betfair så är det på tiden att du registrerar dig.

Besök Betfair

Bästa liveodds för tennis

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller

 1. 100% upp till 1000 SEK

 2. 100% upp till 1000 SEK

Spelbolag med bäst livebetting för ishockey

 1. Nordicbet
 2. Coolbet

NordicBet

Livebetting på hockey är ärligt talat inte en särskilt stor marknad inom spelindustrin. Men för oss spelare i Norden är det betydligt större. NordicBet som riktar sig mot just nordiska kunder har löst det på bästa sätt. Hos NordicBet hittar du det största utbudet för liveodds på ishockey samt allt som oftast de högsta oddsen.

Besök NordicBet

Coolbet

Coolbet är en ny aktör som lanserades så sent som 2015. Dock har Coolbet snabbt etablerat sig som en av de bästa spelbolagen för liveodds på hockey. Likt NordicBet riktar sig Coolbet mot nordiska kunder och därför har ishockeyn blivit en viktig marknad för spelbolaget. Trots att konkurrensen inte är stenhård för livebetting på hockey som exempelvis fotboll och tennis så måste vi hylla Coolbet och deras satsning på ishockey. Coolbet är ett jättebra alternativ för dig som gillar att livebetta på hockey och framförallt svensk hockey.

Besök Coolbet

Bästa liveodds för ishockey

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller

 1. 100% upp till 1000 SEK

 2. 100% upp till 500 SEK + 50 Freespins

Fler spelbolag med bra livebetting

Fler spelbolag med bra livebetting

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller

 1. 100% upp till 500 SEK

 2. 100% upp till 1000 SEK

 3. 500% upp till 500 SEK

 4. 500% upp till 500 SEK