Bäst spelbolag för livebetting » Här får du bäst odds & störst utbud

Bäst spelbolag för livebetting

Bettingstugan ger dig dom bästa spelbolagen för livebetting

Vanliga frågor om livebetting

Att spela live på en match eller event är idag väldigt populärt, vilket är förståeligt då det finns många fördelar med att livebetta. Nedan listar vi vanliga frågor om livebetting.

🕵️ Hur fungerar livebetting?

Livebetting innebär att du spelar på en match eller event live, du bettar alltså under matchens gång. Majoriteten av spelbolag erbjuder idag ett rikligt utbud av odds på livespel och ger dig t.ex. chansen att betta på nästa utfall.

Läs mer om hur livebetting fungerar

🏆 Vilka spelbolag är bäst för livebetting 2020?

Spelbolagen erbjuder idag ett bra utbud för dig som gillar livebetting. Vissa bettingsidor håller dock lite bättre nivå. Bettingstugans favoriter för livespel är:

Läs mer om varför vi rankar dessa tre spelbolag som bäst för livebetting

🤷‍♂️ Vilka fördelar finns det med livebetting?

Det finns flera anledningar till varför vi anser att livebetting är bra. Vi anser framförallt att livebetting gynnar dig som vill:

 1. Öka spänningen på en match som du följer.
 2. Visa din expertis inom betting och sporten för att slå spelbolaget.
 3. Ta del av spelformer som inte erbjuds inför matchen.
 4. Ha chans till att vinna snabbare.

Läs mer om fördelarna med livebetting

🤦‍♂️ Vad finns det för nackdelar med livebetting?

Det finns enligt Bettingstugan fler fördelar än nackdelar inom livebetting. Det är dock viktigt att belysa vad som är mindre bra för dig som använder dig av livebetting.

 1. Du kan inte göra en lika djup analys av ditt spel till skillnad från när du spelar innan matchen startar.
 2. Vissa livespel är slumpartade och svåra att förutspå. Att betta på nästa lag som får inkast är inte helt enkelt.
 3. Det finns en risk att spelare vill vinna tillbaka sina förluster genom livebetting.

Läs mer om nackdelar inom livebetting

⚽️ Vilka bettingsidor har bäst livebetting för fotboll?

Vi skulle nämna flera spelbolag som erbjuder bra utbud och odds för livebetting på fotboll. Våra favoriter är:

Läs mer om livebetting på fotboll

🏒 Vilka bettingsidor har bäst livebetting för ishockey?

Ska du livebetta på hockey anser vi att det finns tre spelbolag som sticker ut lite extra.

Läs mer om livebetting på ishockey

Spelbolag med bäst livebetting

I princip alla spelbolag erbjuder nuförtiden en avdelning avsedd för liveodds och livebetting. För dig som ny kund men även för dig som gammal kund kan det vara bra att ha koll på vilka spelbolag som är bäst på livebetting. Vi på Bettingstugan har jämfört världens största spelbolag för att ta reda på vilka som egentligen är bäst på livebetting. De flesta spelbolag har sina styrkor och svagheter men följande tre spelbolag anser vi vara bäst lämpade för dig som gillar livebetting.

 1. Bet365
 2. Betsson
 3. Unibet

Bet365

Föga förvånande rankar vi Bet365 som världens bästa spelbolag för livebetting. Bet365 är egentligen en klass för sig gällande live odds. Spelbolaget har överlägset störst utbud och marknadsledande odds. Inget snack alltså.

Besök Bet365

Betsson

Med Betssons nya oddssida för mobilen kan du livebetta enklare än någonsin oavsett var du befinner dig. Från appen hittar du ett generöst utbud för liveodds samtidigt som du snabbare än någon annanstans kan placera ett spel. Att placera ett spel snabbt är A och O inom livebetting. Du kan självklart livebetta från din dator också hos Betsson, men det är mobilversionen som har gjort att Betsson fått toppbetyg.

Besök Betsson

Unibet

Unibet är verkligen ett spelbolag som håller hög klass på samtliga kriterier. Unibet sticker inte ut för någon speciell faktor men spelbolaget har verkligen inga svagheter gällande live odds och livebetting. En klockren app, stort utbud, schyssta odds och en Cash Out funktion som är anpassad för livebetting. Unibet är med andra ord ett perfekt spelbolag för dig som gillar livebetting.

Besök Unibet

Bästa spelbolag för livebetting

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 1. Upp till 1000 SEK i spelkrediter

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

 2. 100% upp till 1000 SEK

 3. 100% upp till 2000 SEK

 4. 100% upp till 3000 SEK

  18+ år - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 16 Okt 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 6x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

 5. 100% upp till 1000 SEK

  18+, regler och vilkor gäller, stodlinjen.se. För alla nya kunder hos Betway. Minsta insättning 100 kr, 6x omsättningskrav.

 6. 100% upp till 1000 SEK

 7. 100% upp till 1000 SEK

 8. Stor sportsbook i England

 9. Rekordsnabb betting utan registrering

Spelbolag med bäst livebetting för fotboll

 1. ComeOn
 2. William Hill

ComeOn

ComeOn är lite av en outsider på denna topplista. Men om du klickar dig in på ComeOns avdelning för Live Odds märker du snabbt att det är en sida i toppklass. Ett stort utbud av liveodds tillsammans med en otroligt snygg och lättnavigerad sida. ComeOn erbjuder live odds från fotbollsmatcher från världens alla hörn. Dessutom har ComeOn en smidig Cash Out funktion och en grym mobilapp. ComeOn är med andra ord perfekt för alla som gillar att livebetta på fotboll.

Besök ComeOn

William Hill

William Hill är ett av världens äldsta spelbolag och spelbolagets fokus har alltid legat på fotboll. Tidigare var det mest brittisk fotboll men idag erbjuder William Hill live odds på matcher från hela världen. Det gigantiska utbudet tillsammans med schyssta odds gör att William Hill tar en plats som ett av de bästa spelbolagen för livebetting på fotboll.

Besök William Hill

Bästa liveodds för fotboll

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 1. 200% upp till 1000 SEK

 2. Upp till 1000 SEK i Gratisspel

Spelbolag med bäst livebetting för tennis

 1. Bethard
 2. Betfair

Bethard

Bethards stora satsning på tennis har varit svår att missa. Bethard har på bara några år klättrat upp som ett av världens bästa spelbolag för liveodds på tennis. Bethard har ett utbud som håller bra nivå men framförallt erbjuder spelbolaget odds som få spelbolag kan mäta sig med. En återbetalningsprocent på runt 99% för de stora tennisturneringar räcker gott och väl som argument för Bethard.

Besök Bethard

Betfair

Att Betfair är bäst på livebetting för tennis är för de flesta inga konstigheter. Till stor del beror det på Betfairs spelbörs som är världens största spelbörs. Alla professionella bettare som fokuserar på tennis har ett konto på Betfair. Hos Betfair kan du spela för stora summor och till marknadsledande odds. Ingen närmare beskrivning för Betfair behövs. Gillar du att livebetta på tennis och saknar ett konto på Betfair så är det på tiden att du registrerar dig.

Besök Betfair

Bästa liveodds för tennis

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 1. 100% upp till 1000 SEK

 2. 100% upp till 1000 SEK

Spelbolag med bäst livebetting för ishockey

 1. Nordicbet
 2. Unibet

NordicBet

Livebetting på hockey är ärligt talat inte en särskilt stor marknad inom spelindustrin. Men för oss spelare i Norden är det betydligt större. NordicBet som riktar sig mot just nordiska kunder har löst det på bästa sätt. Hos NordicBet hittar du det största utbudet för liveodds på ishockey samt allt som oftast de högsta oddsen.

Besök NordicBet

Unibet

Unibet är en av dom mest kända aktörerna på spelbolagsmarknaden i Sverige och det är därför en självklarhet att denna bettingsajt täcker en av Sveriges populäraste sporter på ett ypperligt sätt. Är du ny kund kan du ta del av en fin bonus, därefter kan alla med konto ta del av konkurrenskraftiga odds och bra utbud. 

Besök Unibet

Bästa liveodds för ishockey

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 1. 100% upp till 1000 SEK

 2. Sätt in 100 kr
  Spela för 350 kr

Fler spelbolag med bra livebetting

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 1. 100% upp till 500 SEK

 2. 100% upp till 1000 SEK

 3. 500% upp till 500 SEK

 4. 500% upp till 500 SEK

 5. Rekordsnabb betting utan registrering

 6. Upp till 1000 SEK i spelkrediter

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.