Bästa spelbolagen för ishockey

Bäst betting

Bästa spelbolagen för ishockey

Det finns otroligt många spelbolag som erbjuder odds på hockey. Vi har jämfört de olika spelbolagen för att komma fram till vilka spelbolag som egentligen är bäst för att spela på just ishockey. Det finns många faktorer och kriterier som spelbolagen behöver behärska för att klassas som bäst i den stenhårda konkurrensen. Alla spelbolag har sina styrkor och svagheter, men de spelbolag som håller högst standard på samtliga punkter är följande.

 1. NordicBet
 2. Betsson
 3. Unibet
 4. Pinnacle

1. NordicBet

Nordicbet har egentligen allt som krävs för att vara det perfekta valet för dig som gillar att spela på hockey. Med ett stort utbud och höga odds är det få spelbolag som kan mäta sig med NordicBet gällande ishockey.

Besök NordicBet

2. Betsson

Betsson har snabbt etablerat sig som ett av marknadens bästa spelbolag för ishockey. Genom ett gediget utbud, bra odds och framförallt en grym mobil oddssida har Betsson blivit ett spelbolag i toppklass för spel på ishockey.

Besök Betsson

3. Unibet

Unibet har varit med länge i branschen och vet vad som krävs för att kunderna ska bli nöjda. Eftersom Unibet alltid riktat ett stort fokus mot kunder från Norden har ishockey alltid varit en viktig del. Hos Unibet hittar du alltid odds som matchar marknadens högsta och tillsammans med en snygg sajt och ett stort utbud är Unibet ett av de bästa spelbolagen för hockey. 

Besök Unibet

4. Pinnacle

Pinnacle är för vissa ett relativt okänt spelbolag. Det beror på att spelbolaget valt att inte spendera sina kunders pengar på marknadsföring utan satsar istället på att erbjuda högsta möjliga odds. Hos Pinnacle får du alltid de bästa förutsättningarna för vinna och ishockeyn är inget undantag. Utbudet för ishockey är kanske inte det största hos Pinnacle, men erbjuder spelbolaget odds kan du räkna med att få marknadens högsta.

Nedanför kan du läsa om de olika kriterierna vi har jämfört och se vilka spelbolag som är bäst på vad. Bland annat har vi jämfört vilka spelbolag som är bäst på livebetting samt vilka spelbolag som är bäst på svensk ishockey.

Besök Pinnacle

Bästa spelbolag för ishockey

 1. 100% upp till 1000 SEK
  + 250 SEK Riskfritt spel

 2. 1000 SEK Riskfritt spel

 3. 200% upp till 1000 SEK

 4. Ingen välkomstbonus

Bäst odds på ishockey

 1. Pinnacle
 2. NordicBet

1. Pinnacle

Pinnacle har alltid bäst odds och ishockey är inget undantag. Pinnacle är spelbolaget som har lägst marginaler i genomsnitt. Utbudet på ishockey är kanske inte det största hos Pinnacle, men för de matcher som spelbolaget erbjuder kan du räkna med odds i toppklass. Pinnacle erbjuder odds till alla stora ishockeyligor som NHL, SHL, KHL etc.

 • Lägst marginaler och bäst odds
 • Spela för höga insatser - begränsar inte framgångsrika spelare

Besök Pinnacle

2. NordicBet

Hos NordicBet hittar du alltid ett stort utbud och schyssta odds på ishockey. Eftersom spelbolaget riktar sig mot nordiska kunder är ishockey en betydelsefull marknad. NordicBet är ofta med och konkurrerar om de bästa oddsen oavsett vilken liga det handlar om. NordicBet är med andra ord ett av de absolut bästa spelbolagen för odds på ishockey.

 • Spelbolaget med störst fokus på ishockey
 • Konkurrenskraftiga odds på samtliga hockeyligor

Besök NordicBet

Bäst odds på ishockey

 1. Ingen välkomstbonus

 2. 100% upp till 1000 SEK
  + 250 SEK Riskfritt spel

Störst utbud på ishockey

 1. ComeOn
 2. Betsafe

1. ComeOn

ComeOn har ett gediget utbud för odds på ishockey. Hos ComeOn kan du spela på samtliga stora ligor både i Nordamerika och Europa. Förutom alla högstaligor i världen sträcker sig ComeOn också längre ner i seriesystemet. Bland annat erbjuder ComeOn odds ända ner till hockeyettan i Sverige. ComeOn har ett stort utbud för både matchspel, långtidsspel och livespel och erbjuder alltid schyssta odds.

 • Odds för samtliga högstaligor både i Europa och Nordamerika
 • Erbjuder odds långt ner i länders seriesystem

Besök ComeOn

2. Betsafe

Betsafe erbjuder likt ComeOn ett stort utbud på ishockey runt hela världen. Det som gör Betsafe lite mer speciellt är att spelbolaget erbjuder ett otroligt stort utbud för enskilda ishockeymatcher. Hos Betsafe kan du ibland hitta upp till 100 olika spelalternativ för en specifik match. Bland annat kan du spela på målskyttar, utvisningar, handikapp, och mycket mer.

 • Utbud på ishockey från världens alla hörn
 • Flest spelalternativ för enskilda hockeymatcher

Besök Betsafe

Störst utbud på ishockey

 1. 400% upp till 400 SEK

 2. 100% upp till 2000 SEK

Livebetting ishockey

 1. Bet365
 2. Unibet

1. Bet365

Världens största bettingsajt Bet365 är kända för livebetting. Ishockey är inget undantag för Bet365 satsning på livebetting. Förutom ett väldigt stort utbud av odds på livematcher har Bet365 en sida som är perfekt lämpad för er som vill livebetta. Du kan dels följa hockeymatcher live via Bet365 live-radar men ävne ta del av betydelsefull livestatistik för varje match. Där kan du se vilket lag som har övertag med bland annat skottstatistik, puckinnehav och antal powerplay.

 • Bästa spelbolaget för livebetting på ishockey
 • Erbjuder en live-radar och livestatistik som kan hjälpa dig att ta rätt beslut

Besök Bet365

2. Unibet

Unibet är ett perfekt spelbolag för dig som gillar att livebetta på ishockey. Dels har Unibet ett väldigt gediget utbud av liveodds men också en webbsida som är perfekt lämpad för livebetting. Unibet fungerar lika bra att använda från mobilen som från dator vilket gör att du kan livebetta oavsett var du befinner dig. Unibet har en lättnavigerad sida med en smart sökfunktion som gör att du snabbt kan hitta din match. Från Unibets app kan du placera ett spel snabbare än någon annanstans vilket är en stor fördel inom livebetting på ishockey.

 • Bästa mobilappen lämpad för livebetting
 • Lättnavigerad hemsida med möjlighet att placera ett spel snabbare än någonsin

Besök Unibet

Bästa livebetting ishockey

 1. Upp till 1000 SEK i Spelkrediter

 2. 200% upp till 1000 SEK

Odds på svensk ishockey

 1. Coolbet
 2. Betsson

1. Coolbet

Coolbet är för många ett kanske relativt okänt spelbolag. Det beror på att spelbolaget är nystartat, men Coolbet har tagit snabba kliv inom odds på ishockey. Coolbet riktar sig till stor grad mot svenska kunder. Därför är ishockey en viktig marknad för Coolbet vilket märks genom spelbolagets stora utbud och grymma odds på svensk ishockey. Coolbet har ett ishockey sortiment som sträcker sig långt ner i det svenska seriesystemet. Dessutom erbjuder Coolbet mängder med olika spelalternativ för alla hockeymatcher i Sverige.

 • Stort fokus på svensk ishockey
 • Odds på lägre divisioner samt många spelalternativ för varje match

Besök Coolbet

2. Betsson

Betsson har under flera år varit ett av det mest populära spelbolagen för just spel på svensk hockey. Att spelbolaget nu uppdaterat sin oddssida för mobilen gör att Betsson tagit ytterligare ett kliv. Från den nya mobila oddssidan kan du snabbare och enklare än någonsin placera ett spel på ishockey.

Betsson erbjuder dessutom ofta marknadens högsta odds på svensk ishockey vilket gör att få spelbolag kan konkurrera med Betsson på svensk ishockey.

 • Ny mobil oddssida perfekt anpassad för spel på ishockey
 • Marknadens högsta odds på svensk ishockey

Besök Betsson

Odds på svensk ishockey

 1. 100% upp till 1000 SEK

 2. 1000 SEK Riskfritt spel

Odds på NHL

 1. Betfair
 2. Betway

1. Betfair

Betfair är allmänt kända för att erbjuda bäst odds på de största ligorna i alla sammanhang. Ishockey och NHL är inget undantag och genom Betfairs spelbörs kan du hitta odds som är högre än alla andra spelbolags. Spelbörsen innebär att du spelar mot andra spelare istället för mot spelbolaget. Det gör att Betfair inte kan förlora och kan istället erbjuda otroliga odds. Spelbörsen är bäst lämpad för stora marknader och därför är NHL en utmärkt marknad lämpad för Betfairs spelbörs. Betfair tar dock en liten avgift för varje vinst på spelbörsen.

 • Bäst odds på NHL
 • Spela mot andra spelare på Betfairs spelbörs

Besök Betfair

2. Betway

Betway har en stor satsning på NHL. Oddsen på NHL hos Betway matchar ofta marknadens högsta. Men det som gör att Betway är en perfekt sida för dig som gillar spel på NHL är spelbolagets stora utbud av spel för varje match i NHL. För varje match erbjuds mängder med olika odds på allt från målskyttar till periodvinnare. Betway erbjuder odds för långtidsspel, matchspel och livespel på NHL.

 • Flest spelalternativ för enskilda matcher i NHL
 • Spela långtidsspel, matchspel och livespel till grymma odds

Besök Betway

Odds på NHL

 1. 100% upp till 1000 SEK

 2. 100% upp till 1000 SEK

Kampanjer, erbjudanden och tävlingar för hockey

Alla spelbolag försöker locka nya kunder genom att erbjuda både roliga och generösa kampanjer på hockey. Framförallt är det svenska spelbolag som Unibet, NordicBet, Betsson och Coolbet som brukar erbjuda roliga tävlingar på ishockey. Kampanjerna brukar hålla igång under hela hockeysäsongen och brukar öka när slutspelen drar igång.

För att hålla koll på tillgängliga och kommande kampanjer kan du dels kolla hos spelbolagens hemsida. Du kan också följa spelbolagen på sociala medier där infon lätt når ut. Det enklaste är dock att kika in vår kampanjavdelning på Bettingstugan där alla spelbolags kampanjer för ishockey samlas på en plats.

Kampanjer för hockey

Förhöjda odds inför Växjö - Skellefteå

Förhöjda odds Ishockey 17 april 2018 - 18 april 2018

Efter en lång säsong är det äntligen dags för finalmötet vi alla har väntat på. SM-Final mellan Växjö mot Skellefteå och första matchen spelas ikväll klockan 19:30. Betfair firar ... Läs mer

Skapa ett konto & få en keps från Gameday värd 349 kr

Förhöjda odds Ishockey 11 april 2018

Natten mellan onsdag & torsdag så drar NHL-slutspelet igång, det firar vi med att dela ut Gameday-kepsar till dom 30 första personerna som skapar ett konto hos något av dom utvalda ... Läs mer

8.00 gånger pengarna på Tampa Bay

Förhöjda odds Ishockey 11 april 2018

Äntligen NHL-slutspel! I förstarundan möter suveräna Tampa Bay Lightning New Jersey Devils, och alla nya kunder hos Betfair får en boost upp till 8.00 gånger pengarna på Tampa. Läs mer

Tio gånger pengarna på Vegas mot Arizona

Förhöjda odds Ishockey 27 mars 2018

Nu boostar Unibet oddset till alla nya kunder som spelar på att Vegas Golden Knights vinner mot Arizona Coyotes. Just nu är oddset 1.65 på Vegas men skapa ett konto innan ... Läs mer

10x pengarna på Pittsburgh Penguins

Förhöjda odds Ishockey 25 mars 2018

Det är toppmatch och derby i NHL under söndagskvällen. Battle of Pennsylvania mellan Pittsburgh Penguins och Philadelphia Flyers, två bittra rivaler. Extra hetta kring denna match, ... Läs mer

Förhöjt odds hos Unibet

Förhöjda odds Ishockey 23 mars 2018

Ett motiverat, slutspelsjagande St. Louis Blues tar emot Vancouver Canucks, som förlorat nästan alla matcher på sistone. Kan bara sluta på ett sätt? Hos Unibet får du 10 gånger ... Läs mer

Unibet boostar ditt SHL-spel med 20%

Förhöjda odds Ishockey 22 mars 2018

Unibet ser nu till att öka dina vinster under SHL-slutspelet. Spela på valfri SHL-match och klicka i "bonuserbjudanden" så får ditt spel en ökning på 20%! Läs mer

Unibet erbjuder alla kunder ett Freebet

Riskfritt spel Ishockey 22 mars 2018

​SHL-slutspelet är i full gång och det firar Unibet med att dela ut gratisspel till alla sina kunder. Du får 25kr i Freebet av Unibet om du placerar ett spel på valfri SHL-match! Läs mer

10x pengarna på Colorado Avalanche

Förhöjda odds Ishockey 18 mars 2018

Vi ger er söndagens bästa NHL-erbjudande. Skapa ett konto och spela på att Colorado vinner mot Detroit så får du en oddsboost. Tio gånger pengarna istället för 1.80 och det bästa ... Läs mer

Exklusivt odds på Anaheim Ducks

LeoVegas erbjuder ett förhöjt odds på Anaheim Ducks mot Chicago Blackhawks. Skapa ett konto och spela att Anaheim vinner så får du hela 10.00 pengarna. Vinner Anaheim är pengarna ... Läs mer

Tio gånger pengarna på Djurgården

Förhöjda odds Ishockey 27 februari 2018

Unibet erbjuder alla sina nya kunder 10.00 pengarna på att Djurgården vinner morgondagens SHL-match mot Brynäs. Ett resultat som på förhand känns troligt med tanke på vad ... Läs mer

6.00 (ord.1.88) pengarna på Frölunda

Förhöjda odds Ishockey 27 februari 2018

På torsdag kl. 19:00 är det nedsläpp i Scandinavium mellan Frölunda och Malmö, en match där hemmalaget är favoriter till seger. Just nu är oddset på hemmaseger 1.88 men skapar du ... Läs mer

Förhöjt odds på Malmö vs Djurgården

Förhöjda odds Ishockey 27 februari 2018

LeoVegas erbjuder alla sina nya kunder ett förhöjt odds på torsdagens SHL-match mellan Malmö och Djurgården. Spela på att det blir mer än 5.5 mål så får du 10.00 istället för 2.43. ... Läs mer

20x pengarna på Sverige mot Finland

Förhöjda odds Ishockey 17 februari 2018

Tre Kronor har fått en kanonstart på turneringen och har efter två matcher full pott. På söndag är det dags för match mot Finland och i samband med den matchen så boostar LeoVegas ... Läs mer

Betfair boostar oddset på Tre Kronor

Förhöjda odds Ishockey 16 februari 2018

Betfair bjuder på en riktig oddsboost till Tre Kronors match mot Finland. Spela på svensk seger så får du 10.00 (ord. 1.90). Erbjudandet gäller endast nya kunder. Läs mer