Bäst spelbolag för hockey » Allt du behöver veta om hockey & betting

Bästa spelbolagen för ishockey

Bäst betting

Bästa spelbolagen för ishockey

Det finns otroligt många spelbolag som erbjuder odds på hockey. Vi har jämfört de olika spelbolagen för att komma fram till vilka spelbolag som egentligen är bäst för att spela på just ishockey. Det finns många faktorer och kriterier som spelbolagen behöver behärska för att klassas som bäst i den stenhårda konkurrensen. Alla spelbolag har sina styrkor och svagheter, men de spelbolag som håller högst standard på samtliga punkter är följande.

 1. NordicBet
 2. Betsson
 3. Unibet
 4. Pinnacle

1. NordicBet

Nordicbet har egentligen allt som krävs för att vara det perfekta valet för dig som gillar att spela på hockey. Med ett stort utbud och höga odds är det få spelbolag som kan mäta sig med NordicBet gällande ishockey.

Besök NordicBet

2. Betsson

Betsson har snabbt etablerat sig som ett av marknadens bästa spelbolag för ishockey. Genom ett gediget utbud, bra odds och framförallt en grym mobil oddssida har Betsson blivit ett spelbolag i toppklass för spel på ishockey.

Besök Betsson

3. Unibet

Unibet har varit med länge i branschen och vet vad som krävs för att kunderna ska bli nöjda. Eftersom Unibet alltid riktat ett stort fokus mot kunder från Norden har ishockey alltid varit en viktig del. Hos Unibet hittar du alltid odds som matchar marknadens högsta och tillsammans med en snygg sajt och ett stort utbud är Unibet ett av de bästa spelbolagen för hockey. 

Besök Unibet

4. Pinnacle

Pinnacle har inte spellicens i Sverige men har ansökt om att få erbjuda spel för svenska kunder. Förhoppningsvis kommer Pinnacle beviljas licens inom kort. 

Pinnacle är för vissa ett relativt okänt spelbolag. Det beror på att spelbolaget valt att inte spendera sina kunders pengar på marknadsföring utan satsar istället på att erbjuda högsta möjliga odds. Hos Pinnacle får du alltid de bästa förutsättningarna för vinna och ishockeyn är inget undantag. Utbudet för ishockey är kanske inte det största hos Pinnacle, men erbjuder spelbolaget odds kan du räkna med att få marknadens högsta.

Nedanför kan du läsa om de olika kriterierna vi har jämfört och se vilka spelbolag som är bäst på vad. Bland annat har vi jämfört vilka spelbolag som är bäst på livebetting samt vilka spelbolag som är bäst på svensk ishockey.

Besök Pinnacle

Bästa spelbolag för ishockey

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller

 1. 100% upp till 1000 SEK

 2. 100% upp till 1000 SEK

 3. 100% upp till 2000 SEK

 4. Ingen välkomstbonus

Bäst odds på ishockey

 1. Pinnacle
 2. NordicBet

1. Pinnacle

Pinnacle har inte spellicens i Sverige men har ansökt om att få erbjuda spel för svenska kunder. Förhoppningsvis kommer Pinnacle beviljas licens inom kort.

Pinnacle har alltid bäst odds och ishockey är inget undantag. Pinnacle är spelbolaget som har lägst marginaler i genomsnitt. Utbudet på ishockey är kanske inte det största hos Pinnacle, men för de matcher som spelbolaget erbjuder kan du räkna med odds i toppklass. Pinnacle erbjuder odds till alla stora ishockeyligor som NHL, SHL, KHL etc.

 • Lägst marginaler och bäst odds
 • Spela för höga insatser - begränsar inte framgångsrika spelare

Besök Pinnacle

2. NordicBet

Hos NordicBet hittar du alltid ett stort utbud och schyssta odds på ishockey. Eftersom spelbolaget riktar sig mot nordiska kunder är ishockey en betydelsefull marknad. NordicBet är ofta med och konkurrerar om de bästa oddsen oavsett vilken liga det handlar om. NordicBet är med andra ord ett av de absolut bästa spelbolagen för odds på ishockey.

 • Spelbolaget med störst fokus på ishockey
 • Konkurrenskraftiga odds på samtliga hockeyligor

Besök NordicBet

Bäst odds på ishockey

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller

 1. Ingen välkomstbonus

 2. 100% upp till 1000 SEK

Störst utbud på ishockey

 1. ComeOn
 2. Betsafe

1. ComeOn

ComeOn har ett gediget utbud för odds på ishockey. Hos ComeOn kan du spela på samtliga stora ligor både i Nordamerika och Europa. Förutom alla högstaligor i världen sträcker sig ComeOn också längre ner i seriesystemet. Bland annat erbjuder ComeOn odds ända ner till hockeyettan i Sverige. ComeOn har ett stort utbud för både matchspel, långtidsspel och livespel och erbjuder alltid schyssta odds.

 • Odds för samtliga högstaligor både i Europa och Nordamerika
 • Erbjuder odds långt ner i länders seriesystem

Besök ComeOn

2. Betsafe

Betsafe erbjuder likt ComeOn ett stort utbud på ishockey runt hela världen. Det som gör Betsafe lite mer speciellt är att spelbolaget erbjuder ett otroligt stort utbud för enskilda ishockeymatcher. Hos Betsafe kan du ibland hitta upp till 100 olika spelalternativ för en specifik match. Bland annat kan du spela på målskyttar, utvisningar, handikapp, och mycket mer.

 • Utbud på ishockey från världens alla hörn
 • Flest spelalternativ för enskilda hockeymatcher

Besök Betsafe

Störst utbud på ishockey

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller

 1. 400% upp till 400 SEK

 2. 100% upp till 500 SEK

Livebetting ishockey

 1. Bet365
 2. Unibet

1. Bet365

Världens största bettingsajt Bet365 är kända för livebetting. Ishockey är inget undantag för Bet365 satsning på livebetting. Förutom ett väldigt stort utbud av odds på livematcher har Bet365 en sida som är perfekt lämpad för er som vill livebetta. Du kan dels följa hockeymatcher live via Bet365 live-radar men ävne ta del av betydelsefull livestatistik för varje match. Där kan du se vilket lag som har övertag med bland annat skottstatistik, puckinnehav och antal powerplay.

 • Bästa spelbolaget för livebetting på ishockey
 • Erbjuder en live-radar och livestatistik som kan hjälpa dig att ta rätt beslut

Besök Bet365

2. Unibet

Unibet är ett perfekt spelbolag för dig som gillar att livebetta på ishockey. Dels har Unibet ett väldigt gediget utbud av liveodds men också en webbsida som är perfekt lämpad för livebetting. Unibet fungerar lika bra att använda från mobilen som från dator vilket gör att du kan livebetta oavsett var du befinner dig. Unibet har en lättnavigerad sida med en smart sökfunktion som gör att du snabbt kan hitta din match. Från Unibets app kan du placera ett spel snabbare än någon annanstans vilket är en stor fördel inom livebetting på ishockey.

 • Bästa mobilappen lämpad för livebetting
 • Lättnavigerad hemsida med möjlighet att placera ett spel snabbare än någonsin

Besök Unibet

Bästa livebetting ishockey

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller

 1. Upp till 1000 SEK i spelkrediter

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

 2. 100% upp till 2000 SEK

Odds på svensk ishockey

 1. Coolbet
 2. Betsson

1. Coolbet

Coolbet är för många ett kanske relativt okänt spelbolag. Det beror på att spelbolaget är nystartat, men Coolbet har tagit snabba kliv inom odds på ishockey. Coolbet riktar sig till stor grad mot svenska kunder. Därför är ishockey en viktig marknad för Coolbet vilket märks genom spelbolagets stora utbud och grymma odds på svensk ishockey. Coolbet har ett ishockey sortiment som sträcker sig långt ner i det svenska seriesystemet. Dessutom erbjuder Coolbet mängder med olika spelalternativ för alla hockeymatcher i Sverige.

 • Stort fokus på svensk ishockey
 • Odds på lägre divisioner samt många spelalternativ för varje match

Besök Coolbet

2. Betsson

Betsson har under flera år varit ett av det mest populära spelbolagen för just spel på svensk hockey. Att spelbolaget nu uppdaterat sin oddssida för mobilen gör att Betsson tagit ytterligare ett kliv. Från den nya mobila oddssidan kan du snabbare och enklare än någonsin placera ett spel på ishockey.

Betsson erbjuder dessutom ofta marknadens högsta odds på svensk ishockey vilket gör att få spelbolag kan konkurrera med Betsson på svensk ishockey.

 • Ny mobil oddssida perfekt anpassad för spel på ishockey
 • Marknadens högsta odds på svensk ishockey

Besök Betsson

Odds på svensk ishockey

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller

 1. 100% upp till 500 SEK + 50 Freespins

 2. 100% upp till 1000 SEK

Odds på NHL

 1. Betfair
 2. Betway

1. Betfair

Betfair är allmänt kända för att erbjuda bäst odds på de största ligorna i alla sammanhang. Ishockey och NHL är inget undantag och genom Betfairs spelbörs kan du hitta odds som är högre än alla andra spelbolags. Spelbörsen innebär att du spelar mot andra spelare istället för mot spelbolaget. Det gör att Betfair inte kan förlora och kan istället erbjuda otroliga odds. Spelbörsen är bäst lämpad för stora marknader och därför är NHL en utmärkt marknad lämpad för Betfairs spelbörs. Betfair tar dock en liten avgift för varje vinst på spelbörsen.

 • Bäst odds på NHL
 • Spela mot andra spelare på Betfairs spelbörs

Besök Betfair

2. Betway

Betway har en stor satsning på NHL. Oddsen på NHL hos Betway matchar ofta marknadens högsta. Men det som gör att Betway är en perfekt sida för dig som gillar spel på NHL är spelbolagets stora utbud av spel för varje match i NHL. För varje match erbjuds mängder med olika odds på allt från målskyttar till periodvinnare. Betway erbjuder odds för långtidsspel, matchspel och livespel på NHL.

 • Flest spelalternativ för enskilda matcher i NHL
 • Spela långtidsspel, matchspel och livespel till grymma odds

Besök Betway

Odds på NHL

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller

 1. 100% upp till 1000 SEK

 2. 100% upp till 1000 SEK

Kampanjer, erbjudanden och tävlingar för hockey

Alla spelbolag försöker locka nya kunder genom att erbjuda både roliga och generösa kampanjer på hockey. Framförallt är det svenska spelbolag som Unibet, NordicBet, Betsson och Coolbet som brukar erbjuda roliga tävlingar på ishockey. Kampanjerna brukar hålla igång under hela hockeysäsongen och brukar öka när slutspelen drar igång.

För att hålla koll på tillgängliga och kommande kampanjer kan du dels kolla hos spelbolagens hemsida. Du kan också följa spelbolagen på sociala medier där infon lätt når ut. Det enklaste är dock att kika in vår kampanjavdelning på Bettingstugan där alla spelbolags kampanjer för ishockey samlas på en plats.

Kampanjer för hockey

Vinn hockeygåvor från Betsson varje vecka!

KHL 4 oktober 2017 - 19 november 2017

Hockeysäsongen början äntligen dra igång på riktigt och Betsson firar det genom att erbjuda alla sina kunder hockeygåvor varje måndag. Varje vecka delar Betsson ut 5000kr i ... Läs mer