Bäst Spelbolag & Bettingsidor för Tennis → (aug 2018)

Bästa spelbolagen för tennis

Hitta dom bästa spelbolagen för tennis

Bästa spelbolagen för tennis

Tennis är en av de absolut mest populära sporterna att betta på. Framförallt är livebetting extra populärt på tennis och något som många spelbolag satsar på. Vi har gått igenom de olika spelbolagen och rankat dem efter olika kriterier. Bland annat har vi jämfört vilka spelbolag som har bäst odds, utbud samt liveodds på tennis. Sammantaget har vi kommit fram till att dessa tre bolag håller högst standard på samtliga punkter och är de bästa spelbolagen för tennis.

 1. Bet365
 2. Bethard
 3. Pinnacle

1. Bet365

Världens största bettingsajt Bet365 måste också rankas som ett av världens bästa spelbolag för spel på tennis. Bet365 uppfyller alla krav för att vara komplett för dig som gillar spel på tennis. Med störst utbud, flest direktsända matcher och grymma odds är det få spelbolag som kan mäta sig med bet365 gällande spel på tennis.

Besök Bet365

2. Bethard

Att Bethard rankas som ett av de bästa spelbolagen för tennis kan tyckas vara en skräll. Men faktum är att Bethard satsar stenhårt på tennis och erbjuder både ett stort utbud men framförallt otroliga odds. Få spelbolag kan matcha Bethards odds på tennis oavsett om det handlar om en Grand Slam turnering eller en match på Challenger touren. En återbetalning runt 99% på de största tennisturneringarna, mer än så behöver knappast sägas. 

Besök Bethard

3. Pinnacle

Att Pinnacle är ett av världens bästa spelbolag för tennis är för den erfarna ingen skräll. Men för dig som är ny inom betting kan Pinnacle vara ett relativt okänt spelbolag. Spelbolaget erbjuder varken kampanjer eller bonusar och håller låg profil gällande marknadsföring. Istället lägger Pinnacle all sin fokus på att alltid erbjuda marknadens högsta odds. Inte nog med att Pinnacle allt som oftast har bäst odds har spelbolaget också de högsta insatsgränserna. Här kan du spela för stora summor och dessutom utan risk för att bli limiterad. 

Besök Pinnacle

Nedanför kan du läsa mer om de olika kriterierna för tennis som vi har jämfört mellan världens största spelbolag. Läs vilket spelbolag som har bäst utbud samt vilka spelbolag som livesänder flest tennismatcher.

Bästa spelbolag för tennis

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 1. Upp till 1000 SEK i spelkrediter

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

 2. 100% upp till 1000 SEK

 3. Ingen välkomstbonus

 4. 100% upp till 2000 SEK

 5. 100% upp till 1000 SEK

 6. 100% upp till 1000 SEK

 7. Upp till 1000 SEK i Gratisspel

Bästa tennisoddsen

 1. Pinnacle
 2. Bethard

1. Pinnacle

Pinnacle är mest kända för att erbjuda de bästa oddsen på fotboll. Tennisen har kommit lite i skymundan hos Pinnacle, men faktum är att spelbolaget ligger i absoluta toppen med att erbjuda de högsta oddsen. Desto större tennismatcher desto bättre odds erbjuder Pinnacle. Ofta har spelbolaget en återbetalning på över 98% vilket får ses som otroligt bra. Förutom att Pinnacle erbjuder de bästa oddsen har man också de högsta limitsen, dvs du kan spela för höga summor hos spelbolaget.

 • Högsta oddsen
 • Tar emot höga insatser

Besök Pinnacle

2. Bethard

Bethard har snabbt etablerat sig som ett av de bästa spelbolagen för spel på tennis. Om du jämför odds på en sajt för oddsjämförelse så hittar du allt som oftast Bethard i toppen. Likt Pinnacle är det framförallt de större turneringarna och matcherna man har högst odds på. På ATP och WTA matcher brukar Bethard ha en återbetalningsprocent upp till 99% vilket få andra spelbolag kan matcha.

 • Bäst odds på de stora turneringarna
 • Återbetalning upp till 99 %

Besök Bethard

Bästa odds för tennis

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 1. Ingen välkomstbonus

 2. 100% upp till 1000 SEK

Störst utbud på tennis

 1. Bet365
 2. Betsson

1. Bet365

Världens största bettingsajt Bet365 är en klass för sig gällande utbudet för spel på tennis. Bet365 ligger högt på listan på samtliga punkter och är ett av de absolut bästa spelbolagen för odds på tennis. Utbudet är Bet365 starkaste sida och spelbolaget är ett av få spelbolag som erbjuder odds på allt från ATP-touren till långt ner i Challenger-touren. 

Om du inte kan hitta odds på en tennismatch hos Bet365 kan du med största säkerhet inte hitta den på något annat spelbolag heller.

 • Överlägsna på utbud av tennismatcher
 • Hittar du inte odds på en tennismatch hos Bet365 så hittar du det ingenstans

Besök Bet365

2. Betsson

Betsson har sakta men säkert växt fram som ett av de främsta spelbolagen för utbud på tennis. Även fast man har en bit kvar till Bet365 är det få spelbolag som kan matcha Betssons utbud på tennis. Betsson har ett stort utbud både live och pregame för tennis.

Förutom ett stort sortiment för odds på matcher erbjuder Betsson en mängd olika spelalternativ för varje enskild match. Hos Betsson hittar du odds på set vinnare, handikapp, game vinnare, antal game och mycket mer.

 • Flest spelalternativ för enskilda matcher
 • Stort utbud både live och pregame.

Besök Betsson

Störst utbud för tennis

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 1. Upp till 1000 SEK i spelkrediter

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

 2. 100% upp till 1000 SEK

Livebetting tennis

 1. NordicBet
 2. Betfair

1. NordicBet

I samband med att NordicBet har släppt sin nya oddssida för mobilen har spelbolaget också växlat upp gällande livebetting. Från den nya mobila oddsavdelning kan du snabbare än någonsin placera ditt livespel, något som är väldigt viktigt inom livebetting.

NordicBet ligger i toppen för livebetting på många sporter och tennis är inget undantag. Förutom att erbjuda liveodds på mängder av olika tennismatcher finns också många olika spelalternativ live.

 • Ny oddssida för mobilen - placera ett bet snabbare än någonsin
 • Stort utbud av både livematcher och spelalternativ för enskilda matcher live

Besök NordicBet

2. Betfair

Hos Betfair hittar du en spelbörs där du kan betta mot andra spelare istället för mot spelbolaget. Det gör att du kan hitta liveodds som få andra spelbolag kan mäta sig med. Att du också får möjligheten att själv sätta oddsen genom att boka/backa en tennisspelare ger en stor fördel.

Betfair är också det spelbolaget för att tradea på tennismatcher, dvs säkra upp din vinst eller minimera en förlust.

 • Betta mot andra spelare på spelbörsen
 • Bäst lämpad för trading på tennis

Besök Betfair

Bäst livebetting för tennis

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 1. 100% upp till 1000 SEK

 2. 100% upp till 1000 SEK

Livestreaming tennis

 1. Bet365
 2. Unibet

1. Bet365

Som vi nämnde ovan är Bet365 en klass för sig gällande utbudet på spel på tennis. Livestreaming får också ses som en av Bet365 starkaste sidor. Spelbolaget direktsänder tusentals tennismatcher varje år på alla olika nivåer. Oavsett om du använder livestreaming-tjänsten i spelsyfte eller endast för att njuta av bra tennis är Bet365 det bästa alternativet.

 • Direktsänder tusentals tennismatcher varje år
 • Kolla på tennis hos Bet365 oavsett nivån på tennismatchen

Besök Bet365

2. Unibet

Unibet och livestreaming har sedan länge varit en bra kombination. Unibet direktsänder sportevenemang på alla möjliga olika sporter, och inte minst på tennis. Unibet direktsänder tennismatcher i princip varje dag från världens alla hörn.

Unibet är ett väldigt bra spelbolag för tennis på samtliga punkter, men just livestreaming är något Unibet är bäst på.

 • Livestreamingtjänst som lätt kombineras med livebetting
 • Direktsänder flera tennismatcher varje dag

Besök Unibet

Kampanjer och erbjudanden tennis

Samtliga spelbolag som nämndes ovan uppdaterar frekvent med nya kampanjer gällande tennis. Så att peka ut just ett spelbolag som bäst på kampanjer är svårt. Under stora tennisevenemang som exempelvis Grand Slams kan du räkna med att kampanjerna kommer strömma in.

Ett tips kan vara att klicka dig in på vår kampanjavdelning för att hålla utkik vilka kampanjer och erbjudanden för tennis som finns tillgängliga nu. Var alltid noggrann med att läsa regler & villkor för de olika kampanjerna för att veta exakt vad som gäller.