Bäst spelbolag för trav

Vi rankar dom bästa spelbolagen för trav

Bäst spelbolag för trav

Spel på trav har länge varit och är fortfarande till stor del styrt av ATG. ATG har i princip haft monopol för all typ av spel på svensk trav även om det på senare tid har börjat öppna upp sig mer och mer. Idag finns det nämligen flera spelbolag som utmanar statligt ägda ATG och erbjuder spel på trav genom högre återbetalning och bättre plattformar. Vi har testat och jämfört de olika spelbolagen som erbjuder spel på trav för att ge er svar på vilka spelbolag som är bäst. Vi har bland annat jämfört utbud, odds och användarvänlighet. Utbudet av spelbolag som erbjuder odds på trav är långt ifrån lika stort som för exempelvis fotboll. Men sammantaget har vi kommit fram till att dessa fyra spelbolag är bäst för spel på trav.

  1. Unibet
  2. ATG
  3. Bet365
  4. Legolas.bet

Bästa spelbolag för trav

  1. 200% upp till 1000 SEK

  2. Upp till 1000 SEK i Spelkrediter

  3. 100% upp till 1000 SEK

1. Unibet - Bäst odds på trav

Unibet är ett välkänt spelbolag med gott rykte runt om i världen och framförallt i Sverige där spelbolaget en gång startade. Grundaren Anders Ström är en travprofil i Sverige och det är ingen slump att spelbolaget satsar hårt på trav. Förvisso är trav bara en liten del av Unibets gigantiska utbud av sport, utbudet för trav har faktiskt mycket mer att önska. De odds som Unibet erbjuder för spel på trav är dock alltid marknadsledande och man har en otroligt hög återbetalning om man jämför med konkurrenten ATG.

Unibet erbjuder fasta odds på trav vilket i de flesta fall är att föredra framför rörliga odds. Unibet satsar framförallt på europeisk travsport och oddsen spelbolaget erbjuder är framförallt vinnare, placering och head-to-head. När det kommer till utbud och poolspel för trav så kan Unibet ännu inte konkurrera med ATG, men när Unibet väljer att erbjuda odds kan du alltid räkna med att få de bästa oddsen

Spelbolag

  1. 200% upp till 1000 SEK

2. ATG - Bäst utbud på trav

ATG är det självklara valet för dig som vill spela på hästar, egentligen kan inget annat spelbolag mäta sig mig ATG gällande spel på svenskt trav. ATG är det enda spelbolag som har tillåtelse att erbjuda spel på hästar och genom sitt monopol stora fördelar. Utbudet är ett av ATG största fördel som är helt överlägsen. Här kan du spela på 18 olika spelformer med kända spel som V75, V65, Dagens Dubbel, Harry Boy mm.

ATG har dock fått mycket kritik för att det sköts på rätt sätt och inte utnyttjar sitt monopol till kundernas fördel. Men det går inte att säga annat än att ATG fortfarande är det bästa spelbolaget för spel på trav. Spelbolaget försöker dock alltid att utveckla sig även om det kan vara problematiskt i en väldigt konservativ sport. Bland annat har spelbolaget på senare tid utvecklat en modernare plattform. ATG har även släppt en ny app som gör det enklare för dig att spela på trav från mobilen.

ATG är det enda spelbolag som du kan spela på svenskt trav live. ATG monopol ger också fördel i form av att spelbolaget kan erbjuda spel hos ombud samt erbjuda spel på plats på svenska travbanor. Något som ger en stor marknadsfördel kontra utländska spelbolag. ATG har störst kundbas för spel på trav vilket gör ger en stor fördel för spelbolaget gällande poolspel som V75 och V65.

Besök ATG

3. Bet365 - Bäst på trav från mobilen

Bet365 är överlägsna sina konkurrenter när det kommer till betting från mobilen och erbjuder sina kunder en mobilanpassad webbsida samt en grym app tillgänglig för alla olika operatörer. Bet365 har en egen avdelning för spel på trav, även om utbudet har mer att önska får det ändå ses som godkänt. Som kund hos Bet365 erbjuds du spel på trav från hela världen med odds som erbjuds i fast form. Hos Bet365 kan du spela på flera olika spelformer för trav. Bland annat kan du spela vinnare, plats, dagens dubbel, trippel, långtidsspel etc.

Bet365 matchar alltid marknadens bästa odds som ofta är betydligt bättre jämfört med exempelvis ATG. Om du föredrar att spela på fasta odds och långtidsspel är Bet365 är utmärkt spelbolag. Dock kan man inte mäta sig med ATG gällande utbud och poolspel för trav.

Spelbolag

  1. Upp till 1000 SEK i Spelkrediter

4. Legolas - Nytt spelbolag för trav

Legolas.Bet är idag den största utmanaren till ATG gällande spel på trav. Grundaren och travprofilen Rune Andersson har verkligen något på gång här för sitt spelbolag Legolas.bet. Spelbolaget är det enda hotet för ATG gällande poolspel även om Legolas.bet fortfarande inte är på samma nivå som ATG. Det största problemet för Legolas.bet är att lyckas locka över kunderna från ATG som ofta håller hårt om sin traditioner. Men Legolas.bet gör ett tappert försök och utmanar verkligen ATG genom en modern, simpel och stilren plattform med mängder av spel på trav.

Legolas.bet startade så sent som våren 2017 och har snabbt etablerat sig som ett av de bästa spelbolagen för trav. Till skillnad från många andra spelbolag som försöker utmana ATG satsar Legolas.bet endast på trav och har inga odds för andra sporter. Det finns stora fördelar att spela hos Legolas.bet nu i början i.o.m att spelbolaget lägger in stora pengar i sin prispotter för poolspel. Det ger dig som kund stort spelvärde och betydligt bättre återbetalning på poolspel kontra ATG.

Legolas.bet försöker dock inte åka snålskjuts på svenskt trav likt många andra utländska spelbolag. Legolas.bet ger tillbaka 40% av sin vinst till svenskt trav vilket gör att du kan spela hos spelbolaget med gott samvete för travsporten.

Fler spelbolag som erbjuder spel på trav

Travkampanjer och bonusar

Letar du efter kampanjer, bonusar och erbjudanden för trav gör du bäst i att leta hos utländska spelbolag som ofta är bättre på det till skillnad på ATG. Alla spelbolag som nämnts ovan i texten är väldigt generösa med kampanjer och välkomstbonusar så passa på att ta dig en titt om du kan ta del av ett gratisspel eller liknande. Hos Legolas.bet får du t.ex. en 100% bonus om du sätter in 500kr för spel på trav.

Kampanjer är något som frekvent uppdateras hos spelbolagen. Ett bra tips för att hålla koll på aktuella erbjudanden är att kika in på vår kampanjavdelning här på bettingstugan.