Gratis Live Stream » Se direktsänd sport via Livestream
 • Hem
 • Live Streaming

Live Streaming

Live streama matcher helt gratis, vi hjälper dig!

Live streaming

Live streaming är en webbaserad tv-tjänst där du kan se matcher och tävlingar live, helt gratis med din dator, mobil eller surfplatta. Att följa en match live samtidigt som du tippar på en match är ett perfekt sätt att förhöja upplevelsen med betting ytterligare samt att ge dig ett övertag gentemot spelbolagen. Titta på en match med hjälp av en live stream och visa dina kunskaper inom sporten genom att förutspå vilket lag som gör nästa mål eller skapar nästa hörna. Förutom att live stream hjälper dig att förbättra din chans till att bli en vinnare på betting så ges du även en ypperlig möjlighet till att se en match live, utan någon kostnad. Men vilka spelbolag erbjuder livestreaming, vilka spelbolag har bäst live streaming-tjänst just nu och vad krävs för att du ska få tillgång till spelbolagens live streaming?

Majoriteten av spelbolag kräver idag att kunden har pengar på sitt spelkonto eller ett spel levande för att livestreama en match på deras hemsida. Idag har du möjlighet att t.ex. livestreama matcher i fotboll och hockey från dom allra bästa ligorna i världen, till och med från matcher som du annars inte skulle ha möjlighet att se, även om du betalade.

Hur livestreamar jag en match?

Spelbolagen erbjuder dig idag alltså möjligheten att se matcher och tävlingar från tusentals events direkt från deras hemsida. Du kan t.ex. live streama fotboll från några av dom allra bästa ligorna i Europa eller följa en live stream i en hockeymatch från NHL eller CHL. Denna funktion är utmärkt sätt för spelbolagen att locka över nya kunder och behålla sina gamla medlemmar, men faktum är att även om spelbolagen gör detta för att tjäna pengar, så är även du en stor vinnare när det kommer till live streaming. Oftast behöver du nämligen endast bara ett positivt saldo på ditt konto för att kunna ha åtkomst till live streaming-tjänsten och i utbyte får du alltså flera tusentals matcher som du kan livestreama. Majoriteten av spelbolag har varje vecka en guide som hjälper dig att hålla koll på vilka matcher som går att streama och när dom sänds. Utbudet av sporter och ligor skiljer sig förvisso beroende på vilket spelbolag du besöker så ett tips är att innan du registrerar dig hos någon/några av spelbolagen bör du ta reda på vad varje specifikt spelbolag erbjuder för matcher/tävlingar. Sök efter den sport eller liga som intresserar dig och skapa ett konto därefter.

Spelbolagen markerar vilka matcher som går att livestreama på olika sätt, t.ex. på NordicBet ska du söka efter en lila symbol, på Bet365 en liten Play-symbol och på Unibet klickar du på Unibet TV för att se vilka matcher du kan livestreama.

Live Streaming

Vad behöver jag för att se livestream?

För att se en match på live stream krävs det att du är inloggad på spelbolagets hemsida, antingen med en dator, mobil eller surfplatta som har internetuppkoppling. Du kommer även behöva programmet Adobe Flash Player och även i vissa fall Java Script installerat. När du livestreamar en match eller tävling så rekommenderar vi att du har tillgång till 3G eller WIFI-uppkoppling, vilket minskar risken för dålig bildkvalité eller dålig anslutning. Skulle din live stream hacka eller avbrytas under ett event så kan du prova att starta om din stream eller din webbläsare. Kvarstår problemet bör du testa din internetuppkoppling och se efter om den fungerar som den ska. För att du ska undvika komplikationer med din live stream bör hastigheten på din uppkoppling vara högre 1MB. Att ha en brandvägg aktiverad eller någon annan typ av säkerhetsprogram igång kan också leda till att strömningen försämras så om du upplever komplikationer med din live stream kan du alltid prova att stänga av ditt säkerhetsprogram.

Är “live stream” live?

Om du livestreamar ett event så bör du ha i åtanke att matchen/tävlingen har en fördröjning på cirka 5-10 sekunder. Eventet du ser är alltså live men det kommer förekomma en minimal fördröjning på några sekunder. Desto bättre internetuppkoppling du har desto mindre fördröjning kommer din live stream att innehålla. Det är därför viktigt att du har fördröjningen på live stream i beaktande om du livebettar på en match. T.ex. om du följer en fotbollsmatch på en live stream och vill spela på vilket lag som får nästa hörna, så är det viktigt att du är medveten om att du inte kan veta vart på planen bollen är för tillfället.

Streama Allsvenskan - 2 veckor gratis på Cmore

Om du ska ha tillgång till att livestreama matcher från Allsvenskan behöver du skapa ett konto på Cmore och betala 449 kronor i månaden, du kan även prova på deras tjänst gratis under två veckor. Skulle du befinna dig utomlands så har du dock möjlighet att livestreama Allsvenskan helt gratis då Cmore inte äger rättigheterna utomlands för Allsvenskan.

Om du väljer att registrera ett konto hos Cmore kommer du ha möjlighet att följa hela säsongens matcher och se varenda match från omgång 1 till 30. När du har ett konto hos Cmore har du även tillgång att livestreama matcher från Superettan, PGA touren eller SHL.

Vilka spelbolag erbjuder gratis live stream?

Som vi nämnde ovan så erbjuder nästan majoriteten av spelbolag någon form av live streaming. Utbudet av events varierar dock beroende på vilket spelbolag du väljer och för att du ska kunna hitta vilken liga eller sport som intresserar dig så har vi nedan listat dom spelbolag som vi anser erbjuder bäst sortiment när det kommer till live streaming;

Bet365

Ett av det absolut främsta spelbolagen när det kommer till live streaming. Bet365 erbjuder sina kunder möjligheten att följa tusentals matcher från dom största sporterna och ligorna i världen men även chansen att följa matcher i dom mindre sporterna. Framförallt är Bet365 ledande med sin live stream inom fotbollen och du kan idag t.ex. livestreama fotbollsmatcher från FA-cupen, La Liga, Bundesliga, Serie A eller Ligue 1.

Unibet

Även Unibet erbjuder ett stort urval av live streaming och anses också vara en av dom största spelbolagen inom denna genre. Är du kund hos Unibet har du möjlighet att t.ex. följa världstoppen i tennis på ATP touren, hockeymatcher i NHL, matcher i UFC/MMA eller flertalet matcher i fotbollsligor som MLS, La Liga, Eredivisie, Bundesliga.

NordicBet

NordicBet fokuserar främst på sina nordiska kunder och är du ute efter att livestreama hockey är NordicBet ett suveränt alternativ för dig. Spelbolaget är nämligen sponsor till sveriges högsta liga SHL samt turneringen CHL, vilket ger dom rättigheterna till att livestreama dessa matcher. Utöver hockey så kan du även följa flertalet toppligor i fotboll som Bundesliga, La Liga, Ligue 1 men även matcher från t.ex. Turkiet, Danmark och ligor i Sydamerika. Andra sporter som går att live streama hos Nordicbet är exempelvis handboll, basket och volleyboll.

Betsson

Även Betsson erbjuder sina kunder chansen att live streama matcher direkt från deras hemsida. Betsson sänder matcher från några av dom främsta fotbollsligorna i världen samt ger kunderna möjlighet till att livestreama NBA-matcher eller tennismatcher från ATP touren.

Bwin

Hos Bwin kan du livestreama upp till 2000 sportevents varje månad. Som kund hos Bwin har du chansen att följa mindre sporter som t.ex. squash eller futsal men även ett utbud av matcher från dom populäraste sporterna.

Leo Vegas

Så sent som i Maj 2017 började Leo Vegas med att att erbjuda live streaming till sina kunder och idag kan du som registrerad kund streama upp till 15 olika fotbollsevenemang. Bland annat kan du följa UEFA Champions League & Europa League kvalen, internationella träningsmatcher och mästerskapet African Cup of Nations. Dessutom kan du livestreama tennis, basket, handboll, volleyboll och ishockey.

Betsafe

När det gäller live streaming hos Betsafe så har dom oftast sändningar på större event såsom matcher från fotboll, ishockey, tennis och basket. Besök deras veckoschema och se vilka matcher i t.ex. Ligue 1 och NBA som sänds.

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller

 1. Upp till 1000 SEK i spelkrediter

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

 2. 100% upp till 2000 SEK

 3. 100% upp till 1000 SEK

 4. 100% upp till 1000 SEK

 5. 100% upp till 250SEK

 6. 100% upp till 2000 SEK

  18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

 7. 100% upp till 500 SEK

Live streama en match - Steg för steg

 1. Ta fram din dator, mobil eller surfplatta och se till att du är uppkopplad på internet - Din internetuppkoppling behöver minst vara 1 MB.
 2. Ladda ner spelbolagets App - Om du använder dig av en surfplatta eller mobil rekommenderar vi att du laddar ner spelbolagets app.
 3. Skapa ett konto på något av dom spelbolag som erbjuder live stream - Inte alla spelbolag erbjuder livestream.
 4. Gör en insättning - Ditt saldo behöver vara positivt, alternativt att du har ett levande spel för att du ska kunna livestreama en match.
 5. Ta reda på vilka matcher du kan livestreama - Spelbolagen märker ut matcher som du kan livestreama med en viss symbol.
 6. Välj match - Klicka på den specifika match som du vill live streama.
 7. Installera Adobe Flash Player och Java Script - Om din enhet inte redan har dessa program.
 8. Klart - Nu ska du kunna luta dig tillbaka och njuta av möjligheten till att se en live stream från spelbolagens sida.