Spelbolag

Vad är oddds utan registrering och hur fungerar det?

Den långa processen att registrera sig hos ett spelbolag och behöva skicka in onödigt många personuppgifter till ett spelbolag för kunna betta är nu över. Fler och fler spelbolag har börjat erbjuda spel på odds utan registrering och vi kan nog förvänta oss att fler bettingsidor kommer att ansluta. I denna guide förklarar vi hur spel utan registrering fungerar och vad du som kund ska tänka på när du bettar utan ett konto.

Odds Utan Registrering

Så spelar du på odds utan registrering

Att kunna betta på odds utan registrering och konto har blivit oerhört populärt och det är inte utan anledning att många spelbolag har börjat erbjuda detta. Nystartade spelbolag som var tidiga med att erbjuda odds utan registrering har snabbt blivit etablerade på marknaden, men hur fungerar det? Lösningen heter Bank-ID vilket gör att du slipper skicka in massa personuppgifter för att verifiera dig och istället kunna bekräfta sin identitet genom Bank-ID. Om du väljer att spela på odds utan konto gör du en ny insättning varje gång du ska spela, om ditt eller dina spel sitter så sätter spelbolaget direkt in dina pengar på ditt bankkonto. Att behöva vänta i flera dagar för att få ut pengar och att behöva skicka in alla möjliga olika dokument är nu ett minne blått. Att spela på odds utan registrering är här för att stanna och den absolut största fördelen är smidigheten. Idag är det ett krav på alla spelbolag i Sverige att verifiera sina kunder med BankID men långt ifrån alla spelbolag erbjuder smidiga spel utan registrering.

Spelbolag utan registrering

Exempel på hur spel på odds utan registrering fungerar hos Speedybet

  1. Klicka dig in till SpeedyBet som erbjuder spel på odds utan registrering
  2. Sätt in pengar via BankID
  3. Placera ett spel på odds
  4. Blir det vinst skickas vinsten direkt till ditt bankkonto, vill du spela mer får du göra en ny insättning.

Snabba insättningar och uttag

Det finns flera fördelar med att spela hos spelbolag utan registrering men den absolut största är att insättningar och uttag sker blixtsnabbt jämfört med vanliga spelbolag. Den långa processen att skapa ett konto och den ännu längre processen ett uttag finns inte hos ett spelbolag som tillåter spel utan konto. Du gör en insättning via BankID som du kan spela för på direkten. Uttagen sker automatiskt och din eventuella vinst finns på ditt bankkonto inom fem minuter.

  • Insättningar på några sekunder
  • Skattefria vinster inom fem minuter

Att tänka på vid spel på odds utan registrering

Att spela på odds utan registrering är väldigt simpelt vilket också har gjort spelbolagen som erbjuder detta väldigt populära. Men det finns vanliga frågor som många brukar ställa kring betting på spelbolag utan konto. Eftersom du inte har något konto hos spelbolaget undrar många vad som händer med pengarna vid en eventuell vinst. Enkelt! Dina vinstpengar sätts automatiskt in på det bankkonto som du gjorde insättningen från, skattefritt! Vill du spela mer får du helt enkelt göra en ny insättning hos spelbolaget. Du har alltså inga pengar liggandes hos spelbolaget eftersom du inte har något konto. Eftersom du inte uppgett uppgifter som telefonnummer och mailadress slipper du dessutom alla mail och erbjudanden som vanliga spelbolag dagligen skickar ut. Nedanför listar vi några vanliga frågor kring spel på odds utan registrering.

FAQ - Odds utan registrering

Vilka spelbolag erbjuder spel på odds utan registrering?

Idag är det väldigt få spelbolag som erbjuder betting utan registrering. Läs vår guide om vilka spelbolag som erbjuder spel utan konto här.

Fördelar med att spela på odds utan registrering?

Den största fördelen är hur snabbt det går. Du slipper lägga ned tid på att registrera dig och framförallt slipper du den jobbiga processen kring insättningar och uttag. En annan fördel är att du slipper få “spam-mail” från spelbolag eftersom spelbolag utan registrering inte har tillgång till din mail eller telefonnummer.

Nackdelar med att spela på odds utan registrering?

Nackdelen med spel på odds utan registrering handlar framförallt om folk som klassas som problemspelare. Nu är det enklare än någonsin att göra insättningar och allt handlar om att det ska gå snabbt. För den som är spelmissbrukare går det nu enklare att sätta in och spela för pengar som man kanske inte har råd med.

Hur fungerar insättningar och uttag hos spelbolag utan registrering?

Insättningar sker via Trustly där du endast skriver in det personnummer och den insats du vill göra, du bekräftar insättningen med BankID och pengarna sätts in för spel. Vinner du skickar spelbolaget automatiskt din vinst till ditt bankkonto och du slipper göra ett manuellt uttag.