Nybörjare

Så går du vidare för att bli en bättre bettare

En av nycklarna till att bli bättre på betting är att man lägger ner mer tid och engagemang. Gör din läxa och ta reda på värdefull information inför dina spel. Ju mer påläst du är desto större möjlighet har du att vara framgångsrik med betting.

10 Sa Gar Du Vidare

Så går du vidare för att bli en bättre bettare

Det smarta med betting är att du kan själv välja vilken nivå du vill spela på. Du bestämmer själv hur ofta du vill spela, hur mycket du vill satsa samt vilka spel du vill spela. Till en början rekommenderar vi att spela med försiktighet, när du känner dig allt mer trygg med bettingen så kan du börja att spela mer intensivt. Men hur vet du om du är redo för att ta nästa steg och hur gör du för att bli en bättre bettare?

1. Lägg ner tid

En av nycklarna till att bli bättre på betting är att man lägger ner mer tid och engagemang. Gör din läxa och ta reda på värdefull information inför dina spel. Ju mer påläst du är desto större möjlighet har du att vara framgångsrik med betting. Läs, titta och analysera sporter och matcher som du är intresserad att spela på.

2. Ha en strategi för ditt spelande

Ha alltid en plan för ditt spelande och undvik att betta impulsivt och med för stora summor. Spela inte för nöjes skull utan med disciplin, kom ihåg att du spelar för riktiga pengar. Lägg upp en strategi och se till att hålla den, långsiktigt så är det på detta sätt du blir en bättre bettare. Skaffa dig en bankrulle och lär dig att hantera den. En regel inom betting är att man aldrig spelar för över 5 % av sin bankrulle. Helst ska du ligga mellan 2-3% av din bankrulle och endast spela för 5 % om du är riktigt säker på en match. Att använda sig av en bankrulle är nödvändigt för dig som vill ta din betting till nästa nivå.

3. Skapa ett spreadsheet

Ett enkelt sätt att snabbt ta bort sina största misstag i betting är att börja föra statistik på sitt spelande och på så sätt bli mer medveten på vad du är bra och mindre bra på. Med hjälp av anteckningar kan du se vilket sport/liga som du är bäst på eller vilken spelvariant som du ska undvika eller spela mer på.

4. Utnyttja felsatta odds

Skaffa ett spelövertag gentemot spelbolagen genom att utnyttja felsatta odds. För att du ska ha möjlighet att hitta dessa odds krävs det att du är ordentligt påläst så detta bör du inte göra förrän du känner dig riktigt trygg med ditt spelande. Ett tips är att du först lär dig grunderna i sannolikhetslära samt lär dig bedöma procentsatserna.

Ett utmärkt sätt att ta det första steget mot att bli en bättre bettare är att läsa vår medelguide och vår avancerade guide.