Nybörjare

10 tips för ökad chans till vinst

Följ våra tio tips för att öka din chans till vinst.

7 10 Tips For Okad Chans Till Vinst

10 tips för ökad chans till vinst

 1.  Lär dig grunderna
  Innan du börjar placera spel för riktiga pengar behöver du lära dig grunderna inom betting. Vad är ett odds, vilket spelbolag ska du välja och hur fungerar en bonus. En annan viktig del inom bettingen är att lära sig hur spelbolagen sätter sina odds.
 2. Lägg upp en plan
  Har du som mål att bli framgångsrik inom betting är det viktigt att du har tålamod. Att spela på matcher eller tävlingar kräver tid och att du lägger ner ett arbete, något du måste vara medveten om. Vi på Bettingstugan rekommenderar att du lägger upp en plan på hur du ska bli lyckosam i betting. Ta hjälp av en bettingstrategi eller skapa en själv. På så sätt kan du lägga upp en plan med hur mycket din bankrulle ska innehålla och vad dina insatser ska vara.
 3. Läs på om regler
  Att förlora på faktorer som du kan påverka är självklart inte bra så se till att vara påläst på sporten du spelar på. Först måste du lära dig reglerna för sporten du spelar på och sen vad spelbolaget har för spelregler. Spelar du på en hockeymatch behöver du ta reda på ishockeyns regler men även vad som gäller för dig när du spelar på en hockeymatch. Vad händer t.ex. om laget du tippat på vinner, men först efter förlängning?
 4. Gör din läxa
  Ta reda på information gällande matchen du tänkt spela på. Läs på om huruvida lagets form, skadeläge eller statistik är inför matchen. Undvik att förlora ett bet på att du inte visste att t.ex. det ena laget hade sina bästa spelare borta eller att det andra laget har visat upp suverän form på sistone. Om du gör din läxa så kommer du ha bättre chans till att gå vinnande ur ditt bet.
 5. Titta på matchen
  Om du har god kunskap inom sporten du bettar på så kan du öka din chans till vinst genom att spela ett livespel. Analysera den pågående matchen och slå oddssättarna genom att förutspå vad som kommer ske i matchen. Se hur matchbilden utvecklas och lägg in ett bet på nästa mål eller vilket lag som får flest hörnor.
 6. För statistik
  Att använda sig av ett spreadsheet har många fördelar för din betting. Det första och kanske det viktigaste är att det ger dig en överblick på hur mycket du spelar och hur det egentligen går för ditt bettande. Att föra statistik är också ett bra sätt för dig att ta reda på vad ditt främsta område inom betting är. Genom att studera ditt spreadsheet kan du se vilken spelform som du är mest framgångsrik i samt vilken spelform du möjligtvis ska undvika.
 7. Blanda inte in känslor
  Ett vanligt misstag många spelare gör i samband med betting är att blanda in känslor. Att spela på att ditt favoritlag ska vinna kan locka men det är lätt hänt att man har en övertro på sitt favoritlag. Dessutom svider förlusterna extra hårt då du även förlorar pengar. 
 8. Jämför odds
  Att jämföra odds är ett enkelt sätt för att maximera din eventuella vinstsumma. Det krävs att du har konto på mer än ett spelbolag men i längden är det till din fördel. Dessutom kan du ta del av välkomstbonusar. För att jämföra odds behöver du besöka en oddsportal som visar odds i den match/tävling som du vill betta på. Leta upp matchen och spelformen du ska betta på och se vilket spelbolag som erbjuder högst odds.
 9. Lyssna på experterna
  Även fast du har god kunskap inom en viss sport eller liga så kan det alltid vara bra att ta reda på vad experterna har att säga. Idag har du möjlighet att ta del av information från experter som kan upplysa din kunskap ytterligare. Vi på Bettingstugan har noggrant valt ut ett team av experter som varje vecka delar med sig av sina speltips. 
 10. Jaga inte dina förluster
  En av de största faktorerna till att personer dras in i spelmissbruk är att man vill vinna tillbaka förluster och börjar spela för större summor. Undvik detta och var noggrann med din bankrulle som är avsatt för spel.