Andelsspel Svenska Spel
Nyhet

Vinnare av årets digitala ombud

9 maj 2022

Bettingstugan och Direkten Ryds väljs fram till årets digitala ombud av Svenska Spel. I kamp med flera tusen ombud i Sverige är vi bäst! Tack till alla som följer med vår resa mot nya vinster.

Bettingstugan röstades alltså fram till årets digitala ombud i Sverige 2021 på Svenska Spels gala igår. Ett pris som vi med glädje och tacksamhet tar emot. Glädje eftersom vi lagt ner hårt arbete under året för att leverera en bra produkt som kunderna uppskattar. Och tacksamhet mot alla er som följer med oss på denna resa.

Hopp om flera storvinster under 2022

Vi hoppas självklart kunna bjuda på fler storvinster under 2022 och kommer göra allt för att skapa nya härliga ögonblick under detta år. Stort tack till er alla och nu kör vi ännu hårdare tillsammans!

Köpa andel och andelar

En av föreläsarna på galen var VM-hjälten Thomas Ravelli.

Motiveringen till vinsten

En tydlig strategi har gjort den här butiken framgångsrik - inte minst när det gäller Spela Tillsammans. Genom en skicklig och uppskattad närvaro på sociala medier erbjuder man sina kunder ett brett sortiment ab andelsspel i olika prisklasser. Man skänker dessutom en del av sina andelsspelsavgifter till Barncancerfonden.

Läs mer om Barncancerfonden

🏡 Bettingstugans andelsspel

Köp en andel hos oss och var med och skapa minnen likt detta: