• Hem
  • Nyheter
  • Bettingstugan och Direkten Ryd nominerade till årets digitala ombud
Årets ombud 2022 Svenska Spel
Nyhet

Bettingstugan och Direkten Ryd nominerade till årets digitala ombud

5 maj 2022

Vi är glada och stolta över att ha tagit del av nomineringen som årets bästa digitala ombud i Sverige. Av över 5000 ombud hos Svenska Spel har kommittén utsett Bettingstugan tillsammans med tre andra ombud som de bästa i Sverige.

Nominering årets ombud

Bettingstugan startade upp sin ombudsförsäljning tillsammans med Direkten Ryd under 2019 och har sedan dess kunnat bjuda på flera fina miljonvinster. Detta har lett till att andelarna blivit populära i Sverige och att många velat vara med på resan.

183 st 13 rätt under 2021

Totalt hade Bettingstugan och Direkten Ryd 183 st 13 rätt under 2021 där de största vinsterna landade på ca 3.1 och 2.7 miljoner. Bettingstugans projektledare Jonas Weimer är glad och stolt över nomineringen.

Vinst Europatipset Stryktipset 13 rätt

Några av våra stora vinster under 2021

- Jätteroligt absolut, samtidigt är det inte vi som ska uppmärksammas eller hyllas utan alla våra glada kunder och köpare som även är med och delar glädje och sorg i vår grupp. Gemenskapen man känner när vi drar in en vinst tillsammans är alltid väldigt rolig och jag har dem att tacka för mina egna vinster!

Ett affischnamn hos Bettingstugan är VM-legenden Anders Limpar som delar med sig av sina tankar kring rader varje vecka i Uppsnack Stryktipset. Anders själv drog in över 10 st 13 rätt under 2021 och då var det ändå mycket stolpe ut.

- Anders är nog den i vårt lag som haft bäst tankar men mest otur också under året som varit. Det har varit många fina stora vinster som förvandlats till 11-12 rätt på stopptid. Men det är ju tjusningen med spel också! Spänningen är halva nöjet säger Jonas.

Stryktipset tips

Anders Limpar, Jonas Weimer och Sanel Hrjnic i Uppsnack Stryktipset

Köp en andel och stötta ungdomsidrotten

När ni köper andelar från oss bidrar ni även till föreningslivet i Sverige. Svenska spel har nämligen anslutit sig till sponsorsprojektet Gräsroten som under 2021 delade ut 40 miljoner kronor till föreningar som stöttar ungdomsidrotten runt om i vårt avlånga land.

Priserna som delas ut på galan:

  • Årets ombud
  • Årets nummerspelsombud
  • Årets Lottombud
  • Årets sportspelsombud
  • Årets digitala ombud
  • Årets kedja

Läs också

Jonas europa tipset vinst

Weimer med ny miljonvinst på Europatipset!

Fotboll 7 maj 2021

Veckans omgång av Europatipset avgjordes sent torsdag kväll och när sista matchen på kupongen blåstes av kunde Bettingstugan återigen fira in en ny storvinst. Än en gång var det ... Läs mer