• Hem
  • Nyheter
  • Weimer med ny miljonvinst på Europatipset!
Jonas europa tipset vinst
Nyhet

Weimer med ny miljonvinst på Europatipset!

Fotboll 7 maj 2021

Veckans omgång av Europatipset avgjordes sent torsdag kväll och när sista matchen på kupongen blåstes av kunde Bettingstugan återigen fira in en ny storvinst. Än en gång var det Jonas Weimer som fick 13 rätt, en vinst som gav 2 696 267 kr till nio lyckliga andelsköpare. Vi passade givetvis på att prata med experten.

Svenska Spel bjöd på en spretig kupong på Europatipset denna veckoomgång då vi fick ta ställning till Champions League, Europa League, portugisiska ligan, Bundesliga och matcher från Danmark. Jonas Weimer såg det dock som sin chans att glänsa då han hellre föredrar kuponger likt denna än en med matcher med fler självklara utfall. 

- Jag kör alltid flera skrälltecken på mina system för att just kunna gå mot storvinsterna och när vi får se en kupong som nu blir jag alltid extra taggad. Är det en omgång på Europatipset med flera favoriter är jag dock sämre, det ska jag erkänna. 

Om vi tittar närmare på omgången så var det en spännande avslutning med inte minst semifinalerna i Europa League. Jonas satt på 12 i Roma - Man Utd och 1X på Arsenal - Villareal. 

- När Roma tog ledningen i den 83:e minuten så ökade pulsen rejält. Jag hade följt matchen och kände att den kunde sluta hursomhelst. En avslagen match med två omotiverade lag. I den andra semifinalen fick jag dessutom se Villareal rada upp chanser. Det enda jag tänkte var håll ut, släck lamporna och BLÅS AV. 

Villareal

Villareal hade flera chanser att vinna matchen.

Det bjöds inte på fler mål och Jonas kunde efter slutsignalerna i Europa League skifta fokus mot den sista matchen, den mellan Farense - Vitoria de Guimaraes. Hemmalaget ledde med 2-1 och var dessutom en man mer med 30 minuter kvar på matchen. Jonas satt på 1X.

- Vi på Bettingstugan chattade med varandra under dom sista 30 minuterna och mina kollegor gratulerade mig till 13 rätt. En hemmaseger som då gav cirka 1.1 miljoner. Jag var dock inte nöjd. Jag var ute efter ett kvitteringsmål i Portugal som i så fall skulle ge ännu mer vinst och jag satt självklart limmad framför en fulstream.

I den 91:a minuten kom också kvitteringen. En viss Ricardo Quaresma kunde trycka dit 2-2 för sitt Vitoria de Guimaraes och helt plötsligt ökade utdelningen på Europatipset med ytterligare en miljon kronor.

- Helt galet! Jag har följt Quaresma i många år och alltid haft ett gott öga för honom. Efter gårdagens mål stärkte han sina aktier ytterligare!

Systemet Jonas Weimer fick 13 rätt på heter "Weimer Gyllene Europatåg" och totalt var det nio stycken andelar. Jonas hade en själv.

- Självklart köper jag in mig på systemen jag säljer men det känns även jättekul att jag kan dela denna vinst med åtta andra personer. Både min och Bettingstugans filosofi inom spel är att det alltid är roligare att vinna tillsammans och att nu få dela min glädje med andra människor känns underbart.

Vinnare Europatipset Weimer

Den totala insatsen på systemet var 9216 kr och varje andel kostade 1024 kr.

Läs även:

Weimers vinst på Europatipset

Jonas Weimer blev ensam vinnare på Europatipset - Vann 3,1 miljoner

Fotboll 30 december 2020

På tisdagskvällen prickade Bettingstugans expert Jonas Weimer in 13 rätt på Europatipset. Inte nog med det. Han var också ensam i Sverige med den bedriften och totalt landade ... Läs mer

En vinst likt denna får dock inte Weimer att nöja sig. Tidigt imorse satte sig Jonas Weimer ner för att analysera lördagens Stryktips-omgång.

- Jag och Anders Limpar sitter varje fredag och spelar in "Uppsnack Stryktipset". Vi har ett par heta omgångar kvar innan Fotbolls-EM och målet är självklart att gå för nya storvinster.

Sommarens stora höjdpunkt Fotbolls EM kommer det även vara en hel del fokus på.

- Som jag ser fram emot EM 2021! Det kommer dock bli en kombination av betting och att titta på matcherna med vänner och familj. På Bettingstugan har vi dessutom sett till att skapa en EM-Guide med allt från speltips till fakta om varje lag och grupp.

Em Guide 2021 Fotbolls EM
Fakta om Jonas Weimer:
Redaktionen

Redaktionen

Jonas Weimer har sedan 2018 jobbat som expert på Bettingstugan och bjudit på över 300 speltips. Dessutom har Weimer även sett till att sälja andelar på sina system hos Svenska Spel. Gårdagens vinst var dock inte den största, utan den 29:e december 2020 stod Jonas Weimer som ensam vinnare på Europatipset och vann 3 115 162 kr.

Anders Limpar om Weimers storvinst på Europatipset