• Hem
  • Nyheter
  • Jonas Weimer blev ensam vinnare på Europatipset - Vann 3,1 miljoner
Weimers vinst på Europatipset
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Jonas Weimer blev ensam vinnare på Europatipset - Vann 3,1 miljoner

Fotboll 30 december 2020

På tisdagskvällen prickade Bettingstugans expert Jonas Weimer in 13 rätt på Europatipset. Inte nog med det. Han var också ensam i Sverige med den bedriften och totalt landade systemet på en vinst som gav 3,1 miljoner kronor.

Femte största vinsten hos Svenska Spel i år

Jonas Weimer erbjöd i vanlig ordning andelar till Europatipset och tisdagskvällen skulle visa sig bli extra speciell. När den sista omgången för året av Europatipset var färdigspelad visade det sig att Weimer stod på 13 rätt och detta helt själv i hela Sverige.

Weimers Europatåg VIP, sex andelar och 951 kronor/styck. Det visade sig bli en rejäl plusaffär för varje andelsköpare. För vinsten uppgick nämligen till 3,1 miljoner kronor. Femte största vinsten hos Svenska Spel i år. Självklart satt Weimer med en av andelarna, som gav lite mer än 500.000 kronor.

Men det satt långt in. Manchester United gjorde nämligen 1-0 inte först i 93:e minuten.

– Jag hade i princip gett upp den matchen och förlikat mig med att vara riktigt nära de stora pengarna. United såg riktigt dåliga ut i 80 minuter och Wolves var stabila bakåt. Men sista 10 kom det ändå lite halvchanser så hoppet var inte helt dött. Sen var det ju spännande då det plingade väldigt fina mål i Championship sista minuterna med som förde upp 12 rätt till över hundratusen, säger Jonas Weimer och fortsätter:

– När Rashford gjorde mål var det en obeskrivlig känsla. Jag hade velat skrika rakt ut men barnen låg och sov så jag fick tyst konstatera att systemet var inne!

När du insåg att du prickat in 13 rätt, ensam vinnare i Sverige och strax över 3 miljoner kronor inspelat, vad hände egentligen hemma hos dig då?

– Jag fick ett meddelande om att jag var ensam med 13 men jag trodde inte riktigt på det. Uppdaterade Svenska Spel och hade en förhoppning om en sjusiffrig summa. Jag hade rätt och när det inte stod en etta utan en 3a först så var det förstås magiskt!

Jonas Weimer

"13 rätt nio gånger i år"

Du hade en andel själv, men även fem andra som var med på systemet. Hur känns det att vinna så mycket pengar och samtidigt veta att du spelat hem en storvinst även till flera andra?

– Jätteroligt! Jag har faktiskt inte spelat poolspel på flera år då jag haft ett annat sätt att arbeta med min betting. Men att folk vill köpa andelar av mig har gjort att jag nu satsar järnet på att dra in vinster tillsammans med andra. Det har varit ett bra år med nio 13 rätt om jag räknar rätt, och det här var kronan på verket! Jag vill tacka mina andelsköpare för annars hade jag nog inte spelat igår då jag egentligen tänkte vara ledig! Hoppas pengarna kommer till nöje åt de som var med!

Skarmavbild 2020 12 30 kl 14 10 26

Jonas mamma glömde nog snabbt sin skraplottvinst!

🏡 Andelsspel med Bettingstugan

Nu har du också chansen att vara med och spela ihop med Jonas Weimer och övriga spelläggare. Detta gör du genom att gå in på andelssidan och säkra upp en andel till kommande spel.

Varje vecka erbjuder vi andelar till bland annat Stryktipset, Europatipset, Topptipset och Powerplay.

Köpa andel Bettingstugan Stryktipset