• Hem
 • Så maxar du Bet365 bonus spelkrediter
Erbjuande bet365 spelkrediter 1250
Artikel

Så maxar du Bet365 bonus spelkrediter

20 juni 2022

Bet365 ger just nu ett attraktivt erbjudande vilket ger samtliga nya spelare upp till 1250 spelkrediter att spela för. I den här artiklen går vi igenom om hur erbjudandet kring spelkrediterna fungerar, hur man hämtar hem dem samt hur man kan maxa dessa på allra bästa sätt. Läs allt om Bet365 erbjudande här.

Hämta erbjudandet hos Bet365

Bet365

Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

✅ Världens största spelbolag
✅ Livestreams till tusentals matcher
✅ Spelfunktioner i världsklass

Hämta 1600 kr bonus

Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.


Bet365 erbjudande om spelkrediter

Bet365 är spelbolaget som är störst i världen när det kommer till sin sportsbook. Här finns allt och lite till, snyggt paketerat i en hemsida och app som vi rankar som den bästa av alla. 

Upp till 1250 spelkrediter till alla nya kunder!

Erbjudandet som Bet365 ger oss just nu är en bonus i form av spelkrediter. Upp till 1250 spelkrediter till alla nya kunder som går med i Bet365 via vår länk. Låt oss gräva ner oss djupare i detta erbjudande.

✅ Vad är Bet365:s spelkrediter?

Spelkrediter är en bonus som vi får när vi startar vårt konto hos Bet365 och som vi kan omvandla till riktiga pengar. Spelkrediter kan man säga är låtsaspengar men som omvandlas till riktiga pengar så fort du placerar dem. 

Spelkrediterna hamnar på ditt konto när du matchat din insättning i kvalificerade spel och går att användas på alla marknader i Bet365:s stora sportsbook.

✅ Hur många spelkrediter kan man få?

Bet365 erbjudande matchar din insättning i form av spelkrediter. Exempel:

 • 50 kronor insättning ger 50 spelkrediter
 • 500 kronor insättning ger 500 spelkrediter
 • 1250 kronor insättning ger maximala 1250 spelkrediter

Det mesta vi kan få av Bet365 i deras erbjudande är alltså 1250 spelkrediter.

✅ Finns det några regler och villkor?

Precis som med de flesta bonusar som spelbolagen har är det vissa regler som Bet365 har. De viktigaste är dessa: 

 • Du behöver ha fyllt 18 år
 • Du får inte ha ett konto hos Bet365 sedan tidigare
 • Du måste sätta in minst 50 kronor för att få ta del av erbjudandet

Se fullständiga regler och villkor längre ner i denna artikel.

Varför ska man hämta erbjudandet hos Bet365

Bet365 är världens största spelbolag och det märks på utbudet. Inget spelbolag kan mäta sig med den sportsbook som Bet365 har. Välkomstbonusen är väl tilltagen. Här finns höga odds och man har de bästa spelfunktionerna av alla spelbolag. Exempelvis livestreams, betbuilders, livebetting och cash out. Dessutom har man den bästa appen på marknaden just nu.

Bet365 erbjudande app

Läs mer i vår recension

I vår recension om Bet365 går vi bland annat igenom detta:

Bet365 Bonus
Bet365 Casinobonus
Bet365 Poker
Bet365 Livestream
Bet365 Mobil
Bet365 Betalningsmetoder

Så maxar du erbjudandet om spelkrediter
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Bet365 har ett trevligt erbjudande om spelkrediter och placerar man dem rätt kan man få ut mycket från dessa.

1. Det första man ska tänka på är hur många spelkrediter man vill få. Maximala 1250 är förstås spontana tanken men tänk då att du dels behöver sätta in minst 1250 kronor och att du även behöver spela igenom den summan en gång innan du får krediterna. Endast en gång är bra men samtidigt riskerar man de pengar man sätter in - vilket kan vara bra att tänka på.

2. Nästa steg är att spela för sin insats. Här tycker jag man bör satsa på "säkra spel" till lägra odds. Det är ofta så jag tänker när jag spelar hem bonusar. Bet365 har ett minimum på 1.20 i odds för att få räkna det som ett "kvalificerat spel" så det är det vi behöver förhålla oss till. Kanske spana in våra spel hos Bettingstugan och lägga flera snarare än att satsa allt på ett kort.

Det är nu det blir riktigt intressant

3. När vi spelat igenom vår insats får vi krediterna och det är nu det blir intressant. De spelkrediter vi får från Bet365 är nämligen "låtsaspengar" kan man säga. Det är först vinsterna som omvandlas till riktiga pengar. Alltså är spel som draw no bet (oavgjort inget spel) eller Asian 0 spel helt onödiga att spela. Insatsen i form av spelkrediter försvinner ändå när vi spelat med dem. Att maxa spelkrediterna handlar istället om att på på spel där vinsterna kan bli höga. Jag gillar lite högre odds alltså med dessa krediter.

Och mitt tips är även att sprida ut även krediterna och gå för många spel för att på det sättet kunna bygga upp det till riktiga pengar. Lägger man 10 spel kanske 3-5 st spel till högre odds sitter och då har vi spelat in en hel del av dessa krediter till riktiga pengar. Självklart kan den modiga spela för samtliga i ett enda spel men det är inte ett spelsätt som jag rekommenderar utan det blir lite för vilt för min smak.

Om mig:

Jag heter Jonas Weimer och har länge livnärt mig på spel och betting. Jag är även projektledare för Bettingstugan och ser till så alla recensioner, artiklar, bonuslistor etc är uppdaterad med den senaste informationen.

Har du några frågor? Kontakta mig.

Så bör man inte spela spelkrediterna

När du får dina spelkrediter finns det endel att tänka på så man inte gör några misstag. Exmepelvis detta:

 1. Placera inte spelkrediterna på "draw no bet" eller spelformen "asian 0". Spelkrediterna försvinner ändå så det är bättre att gå på det högre oddset.
 2. Placera inte krediterna på för låga odds. Eftersom krediterna försvinner vid användande blir pengarna du tjänar inte så stora.
 3. Sprid ut riskerna - på detta sätt kan du få in en hel del pengar även om vissa spel missas.

Bet365 erbjudande om spelkrediter - Steg för steg

Vi får en hel del frågor om hur spelkrediterna fungerar hos Bet365 samt hur man gör för att få dem till sitt konto. Därför har vi gjort denna enkla men effektiva guide på hur du hämtar hem erbjudandet hos Bet365.

Bet365
1

Bet365 - Hämta erbjudande och starta konto

Hämta vårt Bet365 erbjudande om spelkrediter här och starta sedan ditt konto genom att klicka på "Bli medlem". Nu får du fylla i dina uppgifter för att kunna skapa ditt nya konto hos Bet365.

Bet365
2

Gör en första insättning hos Bet365

Sedan är det dags att sätta in pengar hos Bet365. Bet365 har en mängd olika betalningsmetoder att välja mellan, däribland de populära betalningsmetoderna Trustly eller ApplePay.

Bet365
3

Begär erbjudande hos Bet365

Hos Bet365 får du alltså spelkrediter när du startar ditt konto. Detta måste du begära när du gör din första insättning. Efter det kommer de till ditt konto efter att du spelat igenom din insats en gång.

Bet365
4

Placera kvalificerande spel hos Bet365

Nu är det dags att placera spel hos Bet365. Du kan läsa om kvalificerade spel i Bet365 regler och villkor men kort sagt kan man säga att alla spel måste vara över 1.20 i odds för att få räknas in. Så fort du kommit upp i din insats så har du lyckats med ditt erbjudande och får dina spelkrediter.

Bet365
5

Börja använda dina spelkrediter

Nu är det dags att börja använda dina spelkrediter. Spelkrediterna ersätter dina vanliga pengar och ger pengar in till ditt konto när du får vinnande spel.

Läs mer hos Bet365

Bet365
Regler och villkor om erbjudandet från Bet365
 • Endast tillgängligt för nya kunder. Gör en kvalificerande insättning på 50 kr* eller mer och begär erbjudandet inom 30 dagar från att ditt konto registrerades för att kvalificeras till 100% som ett matchande belopp i form av spelkrediter, upp till som mest 1250 kr*. När erbjudandet har begärts kommer dina spelkrediter att finnas i saldot på ditt konto och dessa kan inte tas ut.
 • För att lösa ut dina spelkrediter så de kan användas, behöver du först ha fastställda kvalificerande spel till värdet av din insättning (begränsad till 1.250 kr*) inom 30 dagar från erbjudandet begärdes. Endast kvalificerande spel fastställda efter att erbjudandet har begärts räknas gentemot detta krav.
 • Insättningar genomförda med NETeller, Skrill, Skrill 1-Tap eller ‘by Skrill’, kommer inte att räknas som din kvalificerande insättning, såvida du inte har fullbordat Identifieringsprocessen (KYC) och angett en postverifikationskod (PVC) eller att vi framgångsrikt har verifierat två accepterade utgörande Identifieringsdokument. Vänligen notera att efter en period på inte mindre än 30 dagar från den 7 mars 2019, kommer dessa verifieringskrav tillämpas både för din kvalificerande insättning och eventuella efterföljande uttag av vinster från insatser med spelkrediter, vid användande av dessa betalningsmetoder. Se villkor två av fullständiga regler och villkor för mer information.​

Placerade spel måste uppfylla vissa kriterier för att räknas gentemot att lösa ut spelkrediter:

 • Minst ett val behöver ha oddset 1.20 (1/5) eller högre.
 • För kombinationer av marknader/matcher som bara har två eller tre möjliga utgångar (exempelvis Fulltidsresultat i fotboll), där du har placerat spel på fler än en möjlig utgång, antingen före matchstart eller på Liveodds, kommer endast utgången med din högsta kumulativa insats räknas.
 • Då ett spel delvis har stängts i förtid (med hjälp av funktionen Stäng spel), kommer endast den återstående insatsen att räknas.
 • Då ett spel har ändrats med funktionen Ändra spel kommer endast den nya insatsen för det nya spelet att räknas.
 • Fullt stängda spel, Direktspel, Gaming, annullerade spel eller spel placerade med vår speltjänst via telefon kommer inte att räknas.
 • Dina spelkrediter kan inte tas ut och insatser med spelkrediter inkluderas inte i några utbetalningar. Eventuella utbetalningar från placerade spelkrediter läggs till ditt uttagbara saldo. Spelkrediter kan inte användas på vissa produkter, erbjudanden/kampanjer och speltyper. Se fullständiga regler och villkor för mer information.
 • Dina spelkrediter kommer att makuleras och tas bort om ditt konto är inaktivt under 90 dagar i rad.

* Eller motsvarande i annan valuta

Villkor tillämpas.

Viktigt att tänka på är att du måste vara 18 år eller äldre för att spela hos Bet365. Tänk också på att du aldrig spelar för pengar som du inte har råd att förlora. Om du anser att du spelar för mycket bör du besöka Stodlinjen.se

Läs mer hos Bet365

Sportbonus:

Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

Omsättningskrav: 0x bonussumma Lägsta odds: 1.50 Bonuskod: Ingen kod

Frågor och svar om Bet365 erbjudande

✅ Har Bet365 något erbjudande?

Ja Bet365 har ett erbjudande just nu där man via vår länk får upp till 1250 spelkrediter att spela för hos Bet365.

✅ Är erbjudandet hos Bet365 bra?

Vi tycker Bet365 har ett riktigt bra erbjudande i form av spelkrediter. Krediterna kan ge en bra start till ditt konto till en väldigt liten risk.

✅ Hur många spelkrediter kan man få i erbjudandet från Bet365?

Bet365 ger ut 50-1250 spelkrediter där 50 kr är minsta insättning. Vill du får maximala 1250 spelkrediter är det alltså 1250 kronor du ska sätta in.

✅ Hur många erbjudanden från Bet365 kan man hämta hem?

Bet365 har bara ett erbjudande om spelkrediter. Däremot kanske det kan dyka upp erbjudanden till redan existerande kunder också, håll ögonen öppna!

✅ Vart kan jag läsa mer om erbjudanden hos Bet365?

Antingen kan ni läsa vår recension om Bet365 hos Bettingstugan eller så kan ni gå till Bet365 egna hemsida.