Speltips Handboll

På Bettingstugan hittar du de bästa speltipsen för Handboll

Alla Handboll speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsSpelbolagResultat
6 sep.
18:30
Bjerringbro-Silkeborg - Nordsjælland Håndbold
Handboll
Spel: Bjerringbro-Silkeborg -4,5 mål (asian hcp)
 
24 maj
20:15
Skjern Håndbold - GOG Håndbold
Handboll
Spel: Över 60,5 mål
 
30 jan.
18:00
Sverige - Spanien
Handboll
Spel: Sverige att vinna under ordinarie tid (draw no bet)
 
4 aug.
13:45
Frankrike - Nederländerna
Handboll
Spel: Nederländerna vinner kvartsfinalen
 
13 jan.
20:30
Danmark - Ungern
Handboll
Spel: Danmark -5,5 (asian)
 
7 okt.
19:00
IFK Skövde - Ystads IF
Handboll
Spel: IFK Skövde vinner
 
14 sep.
18:10
IFK Skövde - Hallby
Handboll
Spel: IFK Skövde -3 i HT (asian)
 
12 sep.
19:00
Melsungen Boddiger - Magdeburg
Handboll
Spel: 2:a halvlek: Magdeburg -1,5 (asian)
 
11 sep.
20:45
Paris Saint-Germain HB - HBC Nantes
Handboll
Spel: PSG HB först till 15 mål
 
3 apr.
19:00
Skövde HF - Aranäs Dam
Handboll
Spel: Skövde HF -7,5 (asian)
 

Kampanjer och nyheter för Handboll

Odds till Handbolls-VM 2023 - Här är favoriterna

Handboll 12 januari 2023

Mellan den 11 och 29 januari spelas Handbolls-VM 2023 där Sverige är ett av alla deltagande länder. Här kan ni se alla aktuella odds på vem som är favorit till att ta hem ... Läs mer

Unikt erbjudande på Sveriges ikväll!

Förhöjda odds Handboll 26 januari 2018

Mr Green erbjuder alla nya kunder hela 10 gånger (ord. 4.00) pengarna på svensk seger ikväll - utan omsättningskrav! Läs mer

Sverige vinner till 16 gånger pengarna!

Förhöjda odds Handboll 25 januari 2018

I samband med semifinalen i handbolls-EM så ger Betfair alla sina nya kunder ett förhöjt odds. Spela på att Sverige slår Danmark så får du 16.00 (ordinarie 3.70) pengarna! Läs mer

Oddsboost på Sverige inför matchen mot Norge

Förhöjda odds Handboll 23 januari 2018 - 24 januari 2018

Betfair boostar oddset på svensk seger inför matchen mot Norge i handbolls-EM. Skapa ett konto så får du hela 13.00 (ordinarie 2.40) pengarna på svensk seger! Läs mer

Vinn upp till 20.000kr varje vecka på Triple up hos Coolbet

Tennis 14 september 2017

Låt oss presentera Coolbets populära tävling Triple up. Placera tre spel på tre dagar (fredag-söndag) där alla spel ska vara till lägsta odds 3.00. Du startar med en insats på ... Läs mer

Om Handboll

Den fartfyllda, underhållande och målglada handbollen har ökat i popularitet både i Sverige som i övriga länder i norra Europa under de senaste årtiondena och när det vankas stora mästerskap bänkar sig många framför tv-apparaterna för att följa den sevärda sporten. Redan i Antikens Rom fanns liknande sporter, men handbollen uppstod först i slutet av 1800-talet i Danmark. Till en början utspelades sporten utomhus med elvamannalag och först på 1970-talet började handbollen som vi känner igen den idag, med två sjumannalag på en mindre inomhusplan, ta form och det var även då sporten gjorde entré i OS-sammanhang. Sporten är störst i norra Europa, där tyska Bundesliga är den högst rankade.

  • Bundesliga (Tyskland)
  • Liga ASOBAL (Spanien)
  • Nemzeti Bajnokság (Ungern)
  • LNH Division 1 (Frankrike)
  • Elitserien (Sverige)

Handbollsevenemang

Handbollen spelas främst i form av nationella ligor där tyska Bundesliga är den högst rankade, följt av spanska Liga ASOBAL. I Sverige ligger förstås störst fokus på den inhemska ligan, Elitserien. Det finns även en europeisk klubblagsturnering, Champions League, där kontinentens främsta klubbar mäter krafterna mot varandra, där ligorna har olika antal direkt- och kvalplatser beroende på hur man ligger till på EHF-rankingen. Stor uppmärksamhet ägnas förstås även åt de internationella mästerskapen: EM, VM och OS. Där har lagen från norra Europa dominerat kraftigt.

Handboll Speltips

Niclas Ekberg under Handbolls-VM i Frankrike 2017

Spela på handboll

Det finns en hel del svenskar med stort intresse för att spela på handboll. Allra mest populärt är det förstås under de stora internationella mästerskapen och särskilt under VM och OS. Handbollens svängiga och målglada natur gör den till den nästintill ultimata tv-sporten, vilket gör att mer neutrala tittare som vanligtvis inte ägnar ligahandbollen särskilt stor uppmärksamhet attraheras att slå sig ner och följa och spela på matcher och turneringsspel under de stora mästerskapen. När det gäller ligorna är det den svenska Elitserien, tyska Bundesliga och Spaniens Liga ASOBAL som tilldrar sig störst intresse på bettingmarknaden. Handbollen finns att tillgå med ett stort utbud hos alla de vanliga spelbolagen.

Hur bettar du på handboll?

När det kommer till handboll och betting är den allra populäraste spelformen, precis som i många andra lagsporter, att utse matchvinnaren. Det är även populärt med olika former av handikappspel, såväl som odds på dubbelchans eller draw no bet. Eftersom handbollen är så oerhört mycket mer målrik än sporter som fotboll och ishockey är det även populärt med diverse spel på antalet mål i en viss match. Den allra mest intressanta spelformen när det kommer till handboll är dock förmodligen livebetting, på grund av handbollens oerhört svängiga natur. En uppmärksam spelare som kan förutspå när en match är på väg att tippa över i en oväntad riktning kan hitta väldigt trevliga odds.

Populäraste spelen i handboll

Matchresultat

Precis som i alla lagsporter är det allra mest populärt att spela på vilket lag som går segrande ur en viss match. Beroende på om spelaren eller ett lag är favoriter eller underdogs till att vinna matchen sätter spelbolagen sina odds och du spelar helt enkelt på vilket lag du tror kommer vinna.

1 - Hemmaseger
X - Oavgjort
2 - Bortaseger

Det är dock värt att ha i beaktning att handbollsmatcher mer sällan slutar oavgjort, jämfört med andra lagsporter.

Handikappsspel

Med tanke på att det blir så oerhört mycket mål i handboll kan det vara svårt att tippa hur tät en match kommer bli. Men handikappspel är alltjämt väldigt populärt när det kommer till handbollsbetting.

Över/Under

Över- och underspel är oerhört populärt i handboll. Här kan du välja att antingen spela på totalt antal mål vid full tid, för ett specifikt lag eller totalen i halvtid.

Livespel

Med tanke på att handbollsmatcher tenderar att kunna vara svängiga affärer är livebetting en oerhört attraktiv spelform. En till synes säker ledning kan snabbt vändas när momentum svänger och för den uppmärksamme spelaren finns stora fynd att göra.