• Hem
 • Intervjuer
 • "SpelTorsten" om sin november-månad på Bettingstugan.se
Manadens tipster November 2023
Intervju

"SpelTorsten" om sin november-månad på Bettingstugan.se

5 december 2023

November har passerat och vi är nu inne i december där nedräkningen inför julafton är i full gång! Emellan alla luckor i vår julkalender så passar vi på att genomföra en intervju med vår egen bettingexpert Tony alias "SpelTorsten" som tog hem titeln "månadens tipster" i november.

Spelbolag i fokus

Expekt

Upp till 2000 SEK gratisspel +300 EM special

Hämta 2000 kr bonus

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.


Intervju med månadens tipster - Tony alias "SpelTorsten"

Tony levererade 20 speltips totalt och hans ROI landade på fina 125.46% med ett medelodds på strax över 2,5 x pengarna. Här kan ni läsa hur Tony själv sammanfattar sin november-månad på Bettingstugan samt ta del av hans bästa tips för bli en duktig spelare och vi har givetvis sammanfattat hans siffror från föregående månad!

SpelTorstens november i siffror
SpelTorsten

SpelTorsten

 • Antal spel: 20
 • Antal vinster: 11
 • Antal förluster: 6
 • Antal push: 3
 • Medelodds: 2.58
 • Insats: 740
 • Vunnet: +478.4
 • Förlorat: -290
 • Netto: +188.4
 • ROI: 125.46%
 • Medelodds: 2.58
 • Vinstprocent: 64.71%
 • Mest använda bolag: Leovegas och X3000
 • Rekommenderade bonus: Expekts fina gratisspel på 1500 SEK

Hallå där Tony, månadens tipster på Bettingstugan.se i november månad. Hur är läget så här inför allt julstök som väntar?
- Hej! Tack som frågar. Det är strålande här och som vanligt vid jultider fullt upp. Projekt ska bli klara och nästa år ska planeras. Men det rullar på men blir härligt att få ledigt snart för jul. Men hur ledigt det blir vet jag inte då Dart-VM startar den 15 december sen har vi Boxing Day och Junior-VM i hockey som spelas i Göteborg. Det blir nog fullt upp ändå.

Du placerade 20 speltips på hemsidan i november månad, varav elva rättades grönt. Vilket speltips minns du tillbaka på bäst?
- På sidan var det helt klart Kevin Doets mot Jose de Sousa i dart. Där fick vi 2.88 i odds och gick ner till 2.10 vilket är ovanligt i dart och det var en riktig rysare som avgjordes i det sista och avgörande leg. Annars var jag mest nöjd med Cecilie Bolander som jag glömde skriva på sidan men delade på Twitter. Där fick vi 4.25 i odds och hon vann ganska övertygande i sin MMA match på svenska galan Superior Challenge.

Skarmbild 2023 12 05 140312

Fyra raka kortspel i slutet på månaden som hittade hem från Tony.

... och om vi vänder på frågan, är det något tips du verkligen ångrar att du la?
- Det är sällan jag ångrar ett speltips då jag oftast slår marknaden och ligger i bra position på det flesta spel jag delar och när jag tittar tillbaka på de speltipsen för November så hittar jag faktiskt inget jag ångrar.

125,46% ROI blev det totalt, hur nöjd är du över dem siffrorna?
- Njae, blir sällan nöjd och tänker att man kan göra det bättre. Har en del följare på Twitter och i Bettingstugan så man vill alltid ligga på topp och prestera på högsta nivå. Hade 3-4 speltips som på förhand borde gått in med tanke på förutsättningar som inte gjorde det, så tycker nästan jag borde klarat landa 130% ändå...

Vad är hemligheten för att lyckas med speltips enligt dig?
- Finns inte direkt någon hemlighet och jag är ganska öppen med hur jag tänker och spelar. Är en blandning av hårt jobb och rutin som fäller avgörandet. Lägger ner otroligt mycket tid för att nå bra resultat så när det lyckas är det skön………t som Nicklas Bäckström skulle sagt.

Om du skulle dela med dig av ett tips till våra besökare för att de ska bli en bättre tipster, vad är ditt bästa ess i rockärmen då?
- Det är att hålla sig borta från ”storlagen” på bortaplan och våga skippa några ”storlag” under matchdag. Då är som regel linorna redan nere på nivåer som ger spelbolagen fördel men oftast har bolagen så pass bra koll på de stora fotbollsligorna så vill man ha fördel gäller det att hitta sin egen grej och typ av spel. Som jag har gjort med darten till exempel.

Till sist, vad kan läsarna förvänta sig från dig nu under december månad?
- Det är ju Dart-mas från 15 december då dart-VM börjar och det håller på till 3 januari. Då kommer vi köra kampanjer i Bettingstugan med både LeoVegas & Expekt som båda är Kambibolag och de har oftast flest och bäst spel till dart så då kommer det bli åka av. Det får ni inte missa och har ni inte följt mina dart-tips tidigare eller tittat på dart så måste jag varna er, man blir ”hooked”. Dart är en galen tillställning med små marginaler och nerver. Sen får vi inte glömma publiken som oftast är utklädda och sjunger sånger. Lite oktoberfest känsla så missa inte det!

Sportbonus:

Upp till 2000 SEK gratisspel +300 EM special

Omsättningskrav: 1x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod:

Fler spelnyheter & kampanjer

Oddsboost på Frankrike att vinna + hålla nollan - nu till oddset 3.30!

Fotbolls EM 2024 16 juni 2024

FOTBOLL. Det är dags för ytterligare en guldfavorit att kliva in i mästerskapet, nämligen Frankrike! De inleder med att möta Österrike i kvällsmatchen från Düsseldorf och nu har ... Läs mer

Specialspel på två skyttekungar - nu till 2.75 x pengarna!

Fotbolls EM 2024 16 juni 2024

FOTBOLL. Veckan inledes med att vi kliver in i dag fyra från fotbolls-EM och inför måndagens matcher har LeoVegas tagit fram ett specialspel på två tilltänkta skyttekungar som nu ... Läs mer

England inleder med seger och Kane målar - nu till 2.90 x insatsen

Fotbolls EM 2024 15 juni 2024

FOTBOLL. England kliver in i fotbolls-EM 2024 som en av guldfavoriterna och de inleder mästerskapet mot Serbien. ComeOn har tagit fram en oddsboost som bygger på favoritseger, men ... Läs mer

Oddsboost på favoriterna - nu till 5.75 x pengarna!

Fotbolls EM 2024 15 juni 2024

FOTBOLL. EM-matcherna från Tyskland rullar vidare under söndagen och precis som under lördagen har vi tre matcher att se fram emot. Här har Snabbare tagit fram en saftig oddsboost ... Läs mer

Oddsboost inför Italiens EM-premiär - få 2.40 på mål i båda halvlekarna mot Albanien!

Fotbolls EM 2024 14 juni 2024

FOTBOLL. Det är dags för de regerande mästarna att kliva in i ett nytt stort mästerskap och detta gör de mot Albanien i kvällsmatchen från EM-slutspelet under lördagen. Italien är ... Läs mer