• Hem
  • Kampanjer
  • Betbuilder till boostat odds inför Turkiet - Portugal - nu till 4.25 x pengarna!
Portugal fans firar i EM 2024
Kampanj

Bild från Bildbyrån

Betbuilder till boostat odds inför Turkiet - Portugal - nu till 4.25 x pengarna!

Fotbolls EM 2024 21 juni 2024

FOTBOLL. Portugal löste en smakstart på EM genom att slå Tjeckien i premiären. Nu väntar omgång två, en viktig match mot Turkiet i kampen om gruppfinal och tror man på en sevärd historia, då har ComeOn kampanjen man inte får missa!

ODDSBOOST INFÖR TURKIET - PORTUGAL

Turkiet slog som förväntat Georgien i sin EM-premiär och även om slutresultatet skrevs till 1-3 för turkarna i den matchen så var det inte en allt för övertygande insats vi fick se. Nu väntar en omgång två och betydligt tuffare uppgift då man ställs mot ett Portugal som visat sig starka - och svårslagna. 

Portugal vann, men övertygade inte

Portugals EM-premiär spelades mot Tjeckien och inför den matchen var portugiserna favoriter, men insatsen var kanske inte riktigt så vass som många räknat med på förhand. Nu blev det trots allt seger i premiären och med det fick portugiserna den drömstart på mästerskapet som de hoppats på, men det finns minst en växel till i laget och hittar dem den, då kan det bli åka av mot Turkiet!

TRE ENKLA STEG - SÅ NYTTJAR DU ODDSBOOSTEN
  1. Klicka på "Gå till kampanj"
  2. Logga in eller skapa ett konto och klicka på "EM 2024 Boost Turkiet - Portugal" i menyn högst upp i mitten på startsidan
  3. Placera ditt spel på oddsboosten "TUR v POR: Över 2.5 mål, över 9.5 hörnor & båda lagen gör mål = 4.25" till oddset 4.25
Ronaldo firar EM 2024

Får "CR7" och Portugal fira mot Turkiet?

Sportbonus:

100% upp till 1000SEK

Omsättningskrav: 8x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod: Ingen kod