Betway
Kampanj

Bild från Bildbyrån

Betways gratisspelsklubb

25 augusti 2017

Betway har en gratisspelsklubb som kan ge dig 100kr i gratisspel varje vecka. Anmäl dig till klubben hos Betway för att inte missa chansen att få en gratis hundralapp varje vecka.

Betway har en återkommande kampanj för alla medlemmar i gratisspelsklubben. För att bli medlem i klubben behöver du först bli medlem hos Betway. När du väl är medlem hos Betway och gratisspelsklubben får du 100kr gratis av Betway om du placerar ett multispel på valfri sport för 250kr.

Det är inget krav att du ska lägga ett multispel för 250kr. Om du hellre vill dela upp det i fem olika multispel för 50kr per spel går det bra. Det viktiga är att din totala insats når minst 250kr.

Så här gör du för att delta i kampanjen

  1. Gå med i klubben - Skapa ett konto hos Betway och anmäl dig till gratisspelsklubben. Scrolla ner och klicka på "Gå till kampanj" för att anmäla dig.
  2. Placera ett multispel - Lägg en insats på minst 250kr på ett valfri multispel med minsta odds 3.00 och minst tre matcher i kupongen.
  3. Grattis - Nu är det färdigt och Betway kommer att ge dig ett 50kr gratisspel på lördagen och 50kr gratisspel på måndagen.

Har du tänkt att placera ett multispel inför kommande omgång är det alltså att rekommendera att göra det hos Betway. Du får 100kr i gratisspel vilket ingen borde tacka nej till. 

Regler & villkor

  • Multispelet måste innehålla minst tre matcher och ett totalt odds på minst 3.00.
  • Förhöjda odds är inte giltiga i ditt multispel.
  • Gratispengarna har ett tidskrav för spel. De 50kr du får på lördagen måste spelas innan måndagen nästa vecka. Resterande 50kr som du får på måndagen måste spelas innan fredag samma vecka.
  • Alla sporter utom e-sport är går bra att kombinera i din kupong.

Mer information samt regler & villkor för Betways gratisspelsklubb finns att läsa hos Betway.