Betways gratisspelsklubb » Kampanj » Bettingstugan.se
Betway
Kampanj

Bild från Bildbyrån

Betways gratisspelsklubb

25 augusti 2017

Betway har en gratisspelsklubb som kan ge dig 100kr i gratisspel varje vecka. Anmäl dig till klubben hos Betway för att inte missa chansen att få en gratis hundralapp varje vecka.

Betway har en återkommande kampanj för alla medlemmar i gratisspelsklubben. För att bli medlem i klubben behöver du först bli medlem hos Betway. När du väl är medlem hos Betway och gratisspelsklubben får du 100kr gratis av Betway om du placerar ett multispel på valfri sport för 250kr.

Det är inget krav att du ska lägga ett multispel för 250kr. Om du hellre vill dela upp det i fem olika multispel för 50kr per spel går det bra. Det viktiga är att din totala insats når minst 250kr.

Så här gör du för att delta i kampanjen

  1. Gå med i klubben - Skapa ett konto hos Betway och anmäl dig till gratisspelsklubben. Scrolla ner och klicka på "Gå till kampanj" för att anmäla dig.
  2. Placera ett multispel - Lägg en insats på minst 250kr på ett valfri multispel med minsta odds 3.00 och minst tre matcher i kupongen.
  3. Grattis - Nu är det färdigt och Betway kommer att ge dig ett 50kr gratisspel på lördagen och 50kr gratisspel på måndagen.

Har du tänkt att placera ett multispel inför kommande omgång är det alltså att rekommendera att göra det hos Betway. Du får 100kr i gratisspel vilket ingen borde tacka nej till. 

Regler & villkor

  • Multispelet måste innehålla minst tre matcher och ett totalt odds på minst 3.00.
  • Förhöjda odds är inte giltiga i ditt multispel.
  • Gratispengarna har ett tidskrav för spel. De 50kr du får på lördagen måste spelas innan måndagen nästa vecka. Resterande 50kr som du får på måndagen måste spelas innan fredag samma vecka.
  • Alla sporter utom e-sport är går bra att kombinera i din kupong.

Mer information samt regler & villkor för Betways gratisspelsklubb finns att läsa hos Betway.

Kommentera kampanjen

Fler spelnyheter & kampanjer

Fullträff - Nytt poolspel med MINST 50 miljoner i vinstpotten!

Premier League 27 september 2022

Nu på lördag lanserar Svenska Spel sin nya poolspelssatsning "Fullträff". Här handlar det om att tippa rätt antal mål i matcherna. Den 1:a oktober blir startskottet där vi ... Läs mer

100% upp till 5000 kronor » Läs om Hajpers nya Ultrabet!

26 september 2022

Ny stor bonus från Hajper ger spelaren två val. Atningen 100% upp till 5000 kronor eller hela 500 kronor i ett Ultrabet från idag måndag. Läs allt om deras ultrabet som ... Läs mer

Gästtippare: Veckans bästa spel i Division 2!

Fotboll 23 september 2022

Välinitierade Erik Johansson - som är verksam i Friska Viljor FC - fortsätter att leverera speltips från Division 2 Norrland. Ta del av Eriks tankar om veckans matcher här. Läs mer

Odds HockeyAllsvenskan - vilket lag tar SHL-platsen och vem vinner skytteligan?

HockeyAllsvenskan 20 september 2022

Säsongens upplaga av HockeyAllsvenskan inleds den här veckan och vi har en högintressant SHL-jakt framför oss. Bettingstugan har granskat oddsen för vilket lag som går hela vägen ... Läs mer

Gästtippare: Veckans bästa spel i Division 2!

Fotboll 15 september 2022

Erik Johansson levererar veckans tankar kring spel i Division 2. Erik är verksam i Friska Viljor FC som huserar i Division 2 Norrland och som Bettingstugan sponsrar under 2022. ... Läs mer