• Hem
  • Kampanjer
  • Dubblar värdet på Freespins » Spela SchlagerSlotten hos Paf
Paf freespins schlager lasse holm
Kampanj

Dubblar värdet på Freespins » Spela SchlagerSlotten hos Paf

15 november 2023

Det är mellotider i Sverige nu när allt fler artister blir klara för hela sveriges populäraste musiktävling. Paf vill inte vara sämre utan höjer upp den exklusiva slotten SchlagerSlotten tillsammans med den folkkära artisten Lasse Holm. Just nu bjuder man på 99 freespins till ett värde av 2 kr st! Testa ni med!

Freespins till SchlagerSlotten

Paf väljer alltså att boosta sitt erbjudande om 99 freespins genom att dubbla värdet på dem till 2 kronor st istället för 1 krona. Gör såhär för att ta del av erbjudandet:

Ta del av 99 Freespins hos Paf till ett värde av 198 kronor (99 kronor) 

  1. Klicka på “Gå till kampanj
  2. Registrera ett konto hos Paf
  3. Sätt in 100 kronor
  4. Klar! Du kan nu använda dina freespins på exklusvia slotten SchlagerSlotten

Om SchlagerSlotten

SchlagerSlotten är en exklusiv slot hos Paf med Lasse Holm. Spelet är färgglatt och med stämningsfull musik från den gode Holm. Här handlar det om att snurra fram tre likadana symboler av samma valör på någon av de 20 olika vinstlinjerna. Vi känner igen symbolerna då de har ett tydligt tema - Eurovision. Om du får 5 cd-skivor har du kammat hem jackpotten.

Du kan spela för 2-200 kr per spinn.

I videon kan du se an av de olika bonusarna man kan välja:

Om Lasse Holm

Lars-Eric Gustav "Lasse" Holm, född 9 december 1943 i Johannes församling i Stockholm, är en svensk kompositör, textförfattare, sångare och programledare. Lasse Holm medverkade under 1960-talet i pop- och rockgrupperna Doug and the Millsmen, The Spacemen och The Moonlighters.