• Hem
  • Kampanjer
  • Få 7.45 x pengarna på Spanien att vinna med minst två mål mot Frankrike!
Spanien firar i EM 2024
Kampanj

Bild från Bildbyrån

Få 7.45 x pengarna på Spanien att vinna med minst två mål mot Frankrike!

Fotbolls EM 2024 8 juli 2024

FOTBOLL. Spanien ställs mot Frankrike i fotbolls-EM 2024 och detta i semifinalen som tar plats på Allianz Arena. Spanjorerna är betrodda med favoritskapet på förhand och tror man på spansk seger (med minst två bollar) då har spelbolaget Betsson tagit fram en kampanj till förhöjt odds!

ODDSBOOST INFÖR SPANIEN - FRANKRIKE

Spanien har sett riktigt bra ut i fotbolls-EM hittills och att de nu är framme vid semifinal i mästerskapet är inte oförtjänt. Frankrike däremot, de har inte riktigt haft samma gnistor i laget och att de då också kliver in i denna semifinal som underdogs är ingen överraskning.

Förvaltar Spanien favoritskapet? 

Ett bekymmer för Frankrike hittills i mästerskapet har varit målskyttet. Tre mål i mästerskapet på ordinarie speltid med fem matcher spelade är fransmännens utfall och nu väntar alltså Spanien - ett lag som har fått igång målskyttet och som står på hela tio mål hittills och räknar med det avgörande målet som kom i förlängningen mot Tyskland så är det elva mål från spanjorernas sida, men tio under ordinarie speltid alltså. Ska också nämnas att fyra av målen gjordes mot Georgien i 8-delsfinalen, men de öppnade bland annat mästerskapet med en 3-0-seger mot Kroatien. 

Inför kampen om finalbiljetten som vinnaren tar hand om så har Betsson tagit fram en saftig oddsboost på förhandsfavoriten. Löser Spanien en seger i den här matchen med minst två bollar? Då är det här en kampanj man inte bör missa!

TRE ENKLA STEG - SÅ NYTTJAR DU ODDSBOOSTEN!
  1. Klicka på "Gå till kampanj"
  2. Logga in eller skapa ett konto och klicka på "EM" i menyn högst upp
  3. Välj matchen "Spanien - Frankrike" och se odds boost "Spanien vinner -1 (3-vägs)" till oddset 7.45 (tidigare odds ca 6.20)
Sportbonus:

100% upp till 500 SEK
+ 100 freespins

Omsättningskrav: 12x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod: Ingen kod