• Hem
  • Kampanjer
  • Förhöjt odds på hörnor + mål inför Nederländerna - England - nu till 2.70 x pengarna!
BB240702 BB671
Kampanj

Bild från Bildbyrån

Förhöjt odds på hörnor + mål inför Nederländerna - England - nu till 2.70 x pengarna!

Fotbolls EM 2024 9 juli 2024

FOTBOLL. Nederländerna och England gör upp om den andra finalplatsen och den här matchen tar plats på Signal Iduna Park i Dortmund under onsdagskvällen. ComeOn har tagit fram en oddsboost inför avspark som bygger på mål och hörnor i matchen och detta till oddset 2.70 x pengarna!

ODDSBOOST INFÖR NEDERLÄNDERNA - ENGLAND

Under onsdagskvällen ska den andra semifinalen från fotbolls-EM 2024 ta plats och därefter vet vi vilka lag som slutligen ska slåss om guldet. Inför avspark i matchen som tar plats i Dortmund mellan Nederländerna och England har spelbolaget ComeOn tagit fram en intressant oddsboost. 

Hörnor + mål = sant?

Tror man att Nederländerna och England bjuder oss på en sevärd historia med både mål och hörnsparkar i fokus, då är oddsboosten från ComeOn något man bör spana in! Här kan man nypa över 8,5 hörnor i matchen kombinerat med över 1,5 mål och nedan följer en beskrivning på hur man ska gå till väga genom tre enkla steg.

TRE ENKLA STEG - SÅ NYTTJAR DU ODDSBOOSTEN!
  1. Klicka på "Gå till kampanj"
  2. Logga in eller skapa ett konto och klicka på "EM 2024 Boost Nederländerna - England" i menyn högst upp i mitten på startsidan
  3. Placera ditt spel på oddsboosten "NED v ENG: Över 8,5 hörnor + över 1,5 mål" till oddset 2.70
Sportbonus:

100% upp till 1000SEK

Omsättningskrav: 8x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod: Ingen kod