• Hem
  • Kampanjer
  • Oddsboost med kortspel på Theo Hernandez - nu till 4.25 x pengarna
Theo Hernandez Frankrike EM 2024
Kampanj

Bild från Bildbyrån

Oddsboost med kortspel på Theo Hernandez - nu till 4.25 x pengarna

Fotbolls EM 2024 8 juli 2024

FOTBOLL. Det är dags för semifinal i fotbolls-EM 2024 och först ut är tungviktsmötet mellan Spanien - Frankrike på Allianz Arena i München. ComeOn kryddar stämningen inför avspark genom att duka fram en oddsboost på att Theo Hernandez i Frankrike ska syna ett kort i matchen och detta till oddset 4.25 x pengarna!

ODDSBOOST INFÖR SPANIEN - FRANKRIKE

Klockan 21:00 under tisdagskvällen är det avspark i München och då på Allianz Arena där Spanien - Frankrike gör upp om den första finalbiljetten. Frankrike kliver in i denna EM-semifinal som underdogs och de gör det mot ett Spanien som har fart på kanterna med lirare som Lamine Yamal och Nico Williams som hittills i mästerskapet gjort väldigt starka insatser. 

 Tuff uppgift för Hernandez - kanske för tuff? 

För att krydda stämningen inför avspark i denna första semifinal av två från mästerskapet så har spelbolaget ComeOn tagit fram en oddsboost och detta på att Theo Hernandez i Frankrike ska bli uppskriven i domarens bok i form av att han får syna ett kort. AC Milan-spelaren har hittills i mästerskapet klarat sig utan kort, men den gångna säsongen i Serie A fick han syna det gula kortet elva gånger i ligan och lägg därtill ett rött också, så tror man att Hernandez får en tuff dag på jobbet mot Spaniens offensiva hot, då är det här en oddsboost man bör spana in!

TRE ENKLA STEG - SÅ NYTTJAR DU ODDSBOOSTEN!
  1. Klicka på "Gå till kampanj"
  2. Logga in eller skapa ett konto och klicka på "EM 2024 Boost Spanien - Frankrike" i menyn högst upp i mitten på startsidan
  3. Placera ditt spel på oddsboosten "SPA v FRA: Theo Hernandez att bli varnad i matchen" till oddset 4.25
Sportbonus:

100% upp till 1000SEK

Omsättningskrav: 8x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod: Ingen kod