• Hem
  • Kampanjer
  • Oddsboost på Bellingham som målskytt - nu till 4.30 x pengarna
Bellingham malskytt EM 2024
Kampanj

Bild från Bildbyrån

Oddsboost på Bellingham som målskytt - nu till 4.30 x pengarna

Fotbolls EM 2024 19 juni 2024

FOTBOLL. England tog full pott i premiären genom en 1-0-seger och nu väntar Danmark i omgång två. Jude Bellingham gjorde segermålet i premiären, gör han mål igen? Betsson har boostat oddset på 20-åringen som målskytt igen till 4.30 x insatsen!

ODDSBOOST INFÖR DANMARK - ENGLAND

England inledde Europamästerskapet i Tyskland med tre poäng och det genom att slå Serbien i premiären. Matchens enda mål i den matchen levererades av Real Madrid-spelaren Jude Bellingham och tack vare hans fullträff fick England den drömstart de hade hoppats på. Nu har de match två framför sig och den här gången är det Danmark som agerar motståndare och senast de ställdes mot detta England, då vann engelsmännen med 2-1 efter förlängning och det var i EM 2021 då de möttes i semifinal. 

Boostat odds på Bellingham som målskytt igen

Betsson har tagit fram en oddsboost inför omgång två av fotbolls-EM 2024 och spelaren i fokus är givetvis Jude Bellingham. Ser man honom som målskytt för England för andra EM-matchen i rad, då är det här en lysande kampanj att ta del av då man nu kan spela honom som målskytt till det förhöjda oddset på 4.30 gånger pengarna.

TRE ENKLA STEG - SÅ NYTTJAR DU ODDSBOOSTEN!
  1. Klicka på "Gå till kampanj"
  2. Logga in eller skapa ett konto och klicka på "EM" i menyn högst upp
  3. Välj matchen "Danmark - England" och se odds boost "Jude Bellingham: Att göra mål - Ja" till oddset 4.30 (tidigare odds ca 3.60)
Sportbonus:

100% upp till 500 SEK
+ 100 freespins

Omsättningskrav: 12x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod: Ingen kod