• Hem
  • Kampanjer
  • Oddsboost på franska mål mot Nederländerna - nu till oddset 3.54!
Franska fans i EM 2024
Kampanj

Bild från Bildbyrån

Oddsboost på franska mål mot Nederländerna - nu till oddset 3.54!

Fotbolls EM 2024 20 juni 2024

FOTBOLL. Frankrike tog full pott i premiären och när de kliver in i omgång två ställde mot Nederländerna. En match som fransmännen förväntas vinna sett till oddsen. Gör de dessutom mål i båda halvlekarna? Det alternativet kan man nu spela till ett kryddat odds hos Betinia!

ODDSBOOST INFÖR NEDERLÄNDERNA - FRANKRIKE

På Red Bull Arena i Leipzig är det avspark klockan 21:00 under fredagskvällen och det vi får se då är en högintressant match mellan Nederländerna - Frankrike. Oddsen antyder att Frankrike är favoriter, men Nederländerna är inte ofarliga och då de också inledde mästerskapet med seger så är det två lag som jagar nya framgångar i den här matchen!

Frankrike bjuder på målshow?

Frankrike inledde mästerskapet med tre poäng och det i 1-0-segern mot Österrike. För Nederländerna blev det också tre poäng på kontot och för deras del genom en 2-1-seger mot Polen. Nu möts dessa två i omgång två och tror man på fransk målshow, eller bara rent av franska mål i båda halvlekarna, då har Betinia en oddsboost man bör spana in.

TRE ENKLA STEG - SÅ NYTTJAR DU ODDSBOOSTEN!
  1. Klicka på "Gå till kampanj"
  2. Logga in eller skapa ett konto och klicka på "Euro 2024" i menyn till vänster
  3. Välj matchen "Nederländerna - Frankrike" och se odds boosten "Frankrike gör mål i båda halvlekarna" till oddset 3.54 (tidigare odds ca 3.33)
Sportbonus:

upp till 500 SEK i ett gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod: