• Hem
  • Kampanjer
  • Oddsboost på Schick som målskytt mot Georgien - nu till 3.25!
Schick oddsboost EM 2024
Kampanj

Bild från Bildbyrån

Oddsboost på Schick som målskytt mot Georgien - nu till 3.25!

Fotbolls EM 2024 21 juni 2024

FOTBOLL. Tjeckien föll tungt i premiären och jagar nu revansch när de i omgång två ställs mot Georgien. Här har Betsson dukat fram en oddsboost och detta på att tjecken Schick ska presentera sig som målskytt i matchen till det förhöjda oddset 3.25 x pengarna!

ODDSBOOST INFÖR GEORGIEN - TJECKIEN

Tjeckien inledde EM 2024 med förlust och det mot gruppens förhandsfavorit, Portugal. Förlusten satt dock hårt inne och då det nu i omgång två väntar lite enklare motstånd, då är det inte alls otänkbart att tjeckerna studsar tillbaka och levererar en välbehövlig trepoängare! 

Schick i fokus till vasst odds!

Georgien kommer även dem från förlust i premiären och då mot Turkiet där de förlorade med 3-1. Matchens sista mål i den matchen kom i de allra sista sekunderna där turkarna kunde göra 3-1 i tomt mål då Georgien lyft fram allt och alla (inklusive målvakten). Har Tjecken samma effektivitet och kan Schick presentera sig som målskytt? Tror man det så har Betsson en kampanj man bör spana in innan avspark.

TRE ENKLA STEG - SÅ NYTTJAR DU ODDSBOOSTEN!
  1. Klicka på "Gå till kampanj"
  2. Logga in eller skapa ett konto och klicka på "EM" i menyn högst upp
  3. Välj matchen "Georgien - Tjeckien" och se odds boost "Patrik Schick: Att göra mål - Ja" till oddset 3.25 (tidigare odds ca 2.60)
BB210627 BB878

Får Patrik Schick och Tjeckien segerjubla efter mötet med Georgien?

Sportbonus:

100% upp till 500 SEK
+ 100 freespins

Omsättningskrav: 12x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod: Ingen kod