• Hem
 • Kampanjer
 • Superboost i Hammarby v AIK! Jobba mål till 4,50x pengarna!
IMG 4075
Kampanj

Bild från Bildbyrån

Superboost i Hammarby v AIK! Jobba mål till 4,50x pengarna!

Allsvenskan 17 maj 2024

FOTBOLL. Söndagen bjuder oss på ett Stockholmsderby från Allsvenskan och det mellan Hammarby IF och AIK på Tele2 Arena. Bettingstugan har tillsammans med Snabbare tagit fram en oddsboost inför avspark som nu går att spela till oddset 4.50 gånger pengarna!

UNIK ODDSBOOST INFÖR HAMMARBY - AIK I ALLSVENSKAN

Helgen har flertalet intressanta matcher på menyn, men en godbit som vi har att se fram emot är stockholmsderbyt på Tele2 Arena där Hammarby IF tar emot AIK på söndag. AIK åker till den här matchen med en svajig defensiv då de noteras för 16 baklängesmål på de fyra(!) senaste matcherna. Hammarby kommer å sin sida från tung 3-0-förlust i veckans möte med Mjällby AIF, men nu är det derby och då kan vad som helst hända!

Unik oddsboost från Bettingstugan

Bettingstugan har i samarbete med Snabbare tagit fram en oddsboost inför derbyt och det här spelet får man nu till hela 4.50 gånger pengarna istället för tidigare odds på cirka 3.55.

Spelstopp: 14:00

  TRE ENKLA STEG - SÅ NYTTJAR DU ODDSBOOSTEN
  1. Klicka på "Gå till kampanj" & skapa konto eller spela med ditt befintliga
  2. Klicka på "Odds Boost" högst upp på startsidan & välj "Odds Boost - Bettingstugan Special" där ni kan spela "Hammarby gör mål i båda halvlekar (vs AIK)" till 4.50 x pengarna (tidigare odds ca 3.55)
  3. Klar!
  Special