KHL » Speltips, Odds, Fakta | Bettingstugan - Sveriges hem för spel

KHL

Speltips & Fakta om KHL

Speltips KHL

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsUnitsResultat
30 nov.
15:00
Yekaterinburg - Salavat Ufa
KHL
Spel: Över 5 mål
 
12 nov.
17:30
Podolsk - SKA St. Petersburg
KHL
Spel: SKA St. Petersburg vinner
 
7 sep.
18:30
Avangard Omsk - Amur Khabarovsk
KHL
Spel: Avangard Omsk vinner och under 5.5 mål i matchen
 
18 mars
17:30
CSKA Moskva - Dynamo Moskva
KHL
Spel: CSKA Moskva -1.5
 
6 mars
17:00
Nizhny Novgorod - CSKA Moskva
KHL
Spel: CSKA Moskva -1.5
 
16 jan.
17:30
Vityaz Podolsk - Dinamo Minsk
KHL
Spel: Över 4,5 mål (ord. tid)
 

Spela på KHL

KHL har blivit mer och mer populärt på bettingmarknaden och rankas den näst främsta ishockeyligan, efter NHL, och den mest populära i Europa och Asien. Inför säsongen erbjuds de vanliga vinnaroddsen, men i övrigt har de största spelbolagen inte ett särskilt stort utbud av långtidsspel. Det vanliga spelutbudet på hockeymatcher finns dock att tillgå under den långa KHL-säsongen, som pågår från augusti till och med mitten av april. Detsamma gäller även livebetting.

Fulltidsresultat/Asian Handicap

Det populäraste spelet inom KHL är att spela på vilket lag som vinner matchen. De två populäraste spelformerna när det kommer till resultatspel är att antingen tippa slutresultatet eller att spela ett så kallat Asian Handicap-spel. Att spela på slutresultat är simpelt - du tippar helt enkelt hur matchen kommer att sluta: 1 (hemmaseger), X (oavgjort) eller 2 (bortaseger). Att spela Asian Handicap är en aning mer komplicerat, men en spelform man snabbt kommer in i. När spel på fotbollsmatcher blev populärt i Huvudsakligen går det till på samma sätt som fulltidsresultat men det skiljer sig på så sätt att lagen får börja matchen med ett handicap. Det speciella med Asian Handicap är att du inte enbart kan vinna eller förlora på ett spel, du kan också få tillbaka delar eller hela din insats.

För att få en mer detaljerad beskrivning av dessa speltyper eller hur du spelar andra spel, klicka här.

KHL Speltips

Om KHL

Kontinental Hockey League, eller KHL som ligan vanligtvis kallas, slog för ett knappt decennium igenom med dunder och brak som en genuin utmanare till NHL som ishockeyns främsta liga. Till en början bestod KHL av 24 lag: 21 från Ryssland, samt ett vardera från Vitryssland, Kazakstan och Lettland och ligan drog åt sig stort intresse när de klubbarna på allvar började utmana NHL om att lägga vantarna på de bästa europeiska spelarna. KHL är idag Europas mest populära liga med 5,32 miljoner åskådare under säsongen.

KHL har förändrats en hel del genom åren och kommit att inkludera lag från fler ligor i Europa och Asien. Inför säsongen 2017/18 har antalet lag minskats till 27: 21 från Ryssland, samt ett lag vardera från Vitryssland, Kina, Finland, Kazakstan, Lettland och Slovakien. Lagen är indelade i Eastern och Western Conference, som var och en är indelade i två olika divisioner. Åtta lag från varje Conference går sedan vidare till slutspel och åttondelsfinal där de gör upp om att få lyfta pokalen - Gagarin Cup.