Speltips KHL

På Bettingstugan hittar du de bästa speltipsen för KHL

Alla KHL speltips

SpelstoppSpeltips
3 dec
17:30
Sochi - CSKA Moskva
KHL
Bet: CSKA Moskva
 
1 dec
15:00
Spartak Moskva - CSKA Moskva
KHL
Bet: CSKA Moskva vinner och under 6.5 mål i matchen
 
1 dec
14:30
Nizhny Novgorod - Dynamo Moskva
KHL
Bet: Över 4,5 mål
 
17 nov
15:00
Niznekamsk - CSKA Moskva
KHL
Bet: CSKA Moskva -1.5
 
16 okt
18:30
Bars Kazan – Jokerit
KHL
Bet: Bars Kazan DNB
 
11 okt
13:30
Salavat Ufa - Tractor Chelyabinsk
KHL
Bet: Salavat Ufa -1 (asian)
 
10 okt
18:30
CSKA Moskva - Dynamo Moskva
KHL
Bet: CSKA vinner och under 5.5 mål
 
26 sep
18:30
Dinamo Minsk - Salavat Ufa
KHL
Bet: Salavat Ufa -1 (asian)
 
25 sep
18:30
CSKA Moskva – Sochi
KHL
Bet: CSKA Moskva -1.5
 
25 sep
16:00
Avtomobilist Yekaterinburg - Lokomotiv Yaroslavl
KHL
Bet: Yekaterinburg över 2,5 mål
 

Kampanjer och nyheter för KHL

Vinn hockeygåvor från Betsson varje vecka!

Riskfria spel & Gratisspel KHL 4 oktober 2017 - 19 november 2017

Hockeysäsongen början äntligen dra igång på riktigt och Betsson firar det genom att erbjuda alla sina kunder hockeygåvor varje måndag. Varje vecka delar Betsson ut 5000kr i ... Läs mer

Om KHL

Kontinental Hockey League, eller KHL som ligan vanligtvis kallas, slog för ett knappt decennium igenom med dunder och brak som en genuin utmanare till NHL som ishockeyns främsta liga. Till en början bestod KHL av 24 lag: 21 från Ryssland, samt ett vardera från Vitryssland, Kazakstan och Lettland och ligan drog åt sig stort intresse när de klubbarna på allvar började utmana NHL om att lägga vantarna på de bästa europeiska spelarna. KHL är idag Europas mest populära liga med 5,32 miljoner åskådare under säsongen.

KHL har förändrats en hel del genom åren och kommit att inkludera lag från fler ligor i Europa och Asien. Inför säsongen 2017/18 har antalet lag minskats till 27: 21 från Ryssland, samt ett lag vardera från Vitryssland, Kina, Finland, Kazakstan, Lettland och Slovakien. Lagen är indelade i Eastern och Western Conference, som var och en är indelade i två olika divisioner. Åtta lag från varje Conference går sedan vidare till slutspel och åttondelsfinal där de gör upp om att få lyfta pokalen - Gagarin Cup.

KHL Speltips

SKAs Joakim Lindström under en KHL-match mellan Jokerit och SKA St Petersburg

Spela på KHL

KHL har blivit mer och mer populärt på bettingmarknaden och rankas den näst främsta ishockeyligan, efter NHL, och den mest populära i Europa och Asien. Inför säsongen erbjuds de vanliga vinnaroddsen, men i övrigt har de största spelbolagen inte ett särskilt stort utbud av långtidsspel. Det vanliga spelutbudet på hockeymatcher finns dock att tillgå under den långa KHL-säsongen, som pågår från augusti till och med mitten av april. Detsamma gäller även livebetting.

Fulltidsresultat/Asian Handicap

Det populäraste spelet inom KHL är att spela på vilket lag som vinner matchen. De två populäraste spelformerna när det kommer till resultatspel är att antingen tippa slutresultatet eller att spela ett så kallat Asian Handicap-spel. Att spela på slutresultat är simpelt - du tippar helt enkelt hur matchen kommer att sluta: 1 (hemmaseger), X (oavgjort) eller 2 (bortaseger). Att spela Asian Handicap är en aning mer komplicerat, men en spelform man snabbt kommer in i. När spel på fotbollsmatcher blev populärt i Huvudsakligen går det till på samma sätt som fulltidsresultat men det skiljer sig på så sätt att lagen får börja matchen med ett handicap. Det speciella med Asian Handicap är att du inte enbart kan vinna eller förlora på ett spel, du kan också få tillbaka delar eller hela din insats.

För att få en mer detaljerad beskrivning av dessa speltyper eller hur du spelar andra spel, klicka här

"Gilla" om du älskar KHL