Speltips NBA

På Bettingstugan hittar du de bästa speltipsen för NBA

Alla NBA speltips

SpelstoppSpeltips
18 dec
02:00
Minnesota Timberwolves vs Sacramento Kings
NBA
Bet: Sacramento Kings +10
 
16 dec
01:00
Detroit Pistons vs Boston Celtics
NBA
Bet: Boston Celtics vinner matchen
 
14 dec
02:00
Houston Rockets vs Los Angeles Lakers
NBA
Bet: Los Angeles Lakers +6
 
13 dec
01:00
Washington Wizards vs Boston Celtics
NBA
Bet: Boston Celtics vinner matchen
 
10 dec
01:00
San Antonio Spurs vs Utah Jazz
NBA
Bet: Utah Jazz vinner matchen
 
5 dec
03:00
Phoenix Suns vs Sacramento Kings
NBA
Bet: Sacramento Kings vinner med 4,5 poäng
 
4 dec
01:00
Detroit Pistons/ Oklahoma City Thunder och Toronto Raptors/ Denver Nuggets
NBA
Bet: Detroit Pistons +10 och Denver Nuggets +14,5
 
2 dec
01:00
Washington Wizards/ Brooklyn Nets och Minnesota Timberwolves/ Boston Celtics
NBA
Bet: Brooklyn Nets +13,5 och Boston Celtics +9,5
 
30 nov
02:00
Toronto Raptors/ Golden State Warriors och Sacramento Kings/ Los Angeles Clippers
NBA
Bet: Golden State Warriors +16,5 och Sacramento Kings +9,5
 
29 nov
02:00
Houston Rockets vs Dallas Mavericks och Portland Trail Blazers vs Orlando Magic
NBA
Bet: Dallas +13,5 och Portland Moneyline
 

Kampanjer och nyheter för NBA

Veckosummering på Bettingstugan

Övrigt 12 februari 2018

Vi går igenom veckan som gått och lyfter fram dom speltips som vi anser förtjänar mest uppmärksamhet dessutom utser vi Veckans Tipster! Läs mer

Förhöjt odds på Golden State

Förhöjda odds NBA 6 februari 2018

Betfair boostar oddset inför nattens NBA-match mellan Golden State Warriors och Dallas Mavericks. Alla nya kunder får 5.00 (ord. 1.09) på att Golden State vinner! Läs mer

Veckosummering på Bettingstugan

Övrigt 22 januari 2018

Förra veckan bjöds vi på mängder av speltips från våra Tipsters! Men vilka speltips förtjänar mest uppmärksamhet och vem blir Veckans Tipster? Läs mer

Bästa spelbolag NBA

 
1

Upp till 1000 SEK i spelkrediter

Omsättningskrav: Inga krav

Lägsta odds: 1.20

Få bonus
2

200% upp till 2000 SEK

Omsättningskrav: 5x Bonussumma

Lägsta odds: 1.40

Få bonus
3

100% upp till 2000 SEK

Omsättningskrav: 8x Bonussumma

Lägsta odds: 1.80

Få bonus
4

100% upp till 1000 SEK

Omsättningskrav: 6x Bonussumma

Lägsta odds: 1.75

Få bonus
5

100% upp till 2500 SEK

Omsättningskrav: 8x Bonussumma

Lägsta odds: 1.50

Få bonus

Om NBA

NBA historia

Basket kanske inte tillhör de allra största sporterna i Sverige, men med 400 miljoner utövare är det en gigantisk sport. I Nordamerika är den större än någon annanstans och NBA, The National Basketball Association, är utan tvekan den mest prestigefyllda ligan i världen och det är i NBA som de planetens största basketstjärnor huserar. Ligan grundades 1946 och var från början enbart en nordamerikansk liga, men sedan serben Vlade Divac och kroaten Drazen Petrovic agerade pionjärer i slutet på 1980-talet så har NBA lockat till sig sportens främsta aktörer. I dag är NBA-spelarna i snitt världens mest välbetalda idrottsmän.

NBA idag

NBA består av 30 lag, 29 baserade i USA och ett i Kanada, som är indelade i Western och Eastern Conference, som i sin tur är indelade i tre divisioner vardera. Efter sommarens NBA Draft, som är ett spektakel där klubbarna i tur och ordning väljer och vrakar bland college-spelarna, drar säsongen igång sista veckan i oktober. Varje lag spelar 81 matcher, 41 hemma och 41 borta. Regular Season pågår till april, när åtta lag från vardera Conference går vidare till slutspel där de möts i möten i bäst av sju matcher. Segraren i varje Conference gör sedan upp om titeln - The Larry O’Brien Championship Trophy. Eftersom NBA är en sluten liga åker inget lag ur efter varje säsong.

NBA speltips

Bostons Jonas Jerebko under en NBA-match mot Brooklyn Nets 2016

Bettingstugans speltips basket

Vi på bettingstugan strävar alltid efter att erbjuda speltips på de största ligorna i världen och det innefattar såklart också NBA. Ligan är den största basketligan i världen och spelarna är stjärnor både på och utanför planen. 

I basket kan även de sämsta lagen hitta formtoppar på uppemot 4-5 vinster i rad.

Vår NBA tipster erbjuder speltips och knivskarpa analyser regelbundet och strävar alltid efter att ge er trovärdiga rekar. För att göra detta måste man såklart vara påläst och ha en hel del kunnande om sporten. Våra NBA experttips är välanalyserade och tar storhänsyn till form. Något som är avgörande när det kommer till att betta på NBA. Formen bör såklart vägas in i alla sporter man bettar på, men i just basket kan även de sämsta lagen hitta formtoppar på uppemot 4-5 vinster i rad. Bettingstugan NBA basket tips har skördat stor framgång och visat sig vara lyckosamma. 

Dagens bästa NBA tips hittar du hos oss! 

Bettingstugan rekommenderar för spel på NBA

Unibet

200% upp till 2000 SEK

Unibet är det spelbolag som erbjuder det överlägset bästa spelutbudet på NBA. Här kan du spela många olika typer av spel, ett måste för den som bettar på NBA


Spela på NBA

Basketen är oerhört stor internationell och bettingutbudet på NBA är enormt. Det finns i det närmaste ett oändligt utbud av olika spelformer hos de flesta spelbolagen. Inför säsongen kan du välja och vraka bland mer eller mindre specialiserade säsongsspel, både gällande lag och individuella spelare. Till varje match av den långa Regular Season och i Playoff finns det också en oerhört stor variation. Rena vinnarspel är allra vanligast, men det är också populärt med Asian Handicap, och spel på individuella spelares prestationer. Detsamma gäller även livebetting. Det är helt enkelt få sporter och ligor som erbjuder ett så brett och varierat utbud som NBA.

Fulltidsresultat - Vi hjälper dig att förstå

Det vanligaste spelet på NBA är att förutse vinnaren av en match. Beroende på om ett lag är favorit eller underdogs till att vinna matchen sätter spelbolagen sina odds och du spelar helt enkelt på vilket lag som går segrande ur striden.

1 - Hemmaseger
X - Oavgjort
2 - Bortaseger

Spela Över / Under i NBA - Vi hjälper dig att förstå

Totaler, eller så kallade över- och underspel, är också väldigt omtyckt när det gäller betting på NBA. Här går det helt enkelt ut på att spela på hur poängrik en match blir. Det kan exempelvis handla om att spela på huruvida de båda lagens samlade poängskörd kommer överstiga eller understiga 210,5 poäng.

"Gilla" om du älskar NBA