NBA

Speltips & Fakta om NBA

Speltips NBA

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsSpelbolagResultat
21 mars
02:30
Raptors - Thunder
NBA
Spel: Paul George gör över 28.5 poäng i matchen
 
21 mars
00:00
Celtics - 76ers
NBA
Spel: 76ers vinner matchen
 
20 mars
01:00
LA Lakers - Milwaukee Bucks
NBA
Spel: Lakers +12.5
 
20 mars
00:01
76ers - Hornets
NBA
Spel: 76ers vinner matchen
 

Speltips NBA

Vi på bettingstugan strävar alltid efter att erbjuda speltips på de största ligorna i världen och det innefattar såklart också NBA. Ligan är den största basketligan i världen och spelarna är stjärnor både på och utanför planen. 

I basket kan även de sämsta lagen hitta formtoppar på uppemot 4-5 vinster i rad.

Vår NBA tipster erbjuder speltips och knivskarpa analyser regelbundet och strävar alltid efter att ge er trovärdiga rekar. För att göra detta måste man såklart vara påläst och ha en hel del kunnande om sporten. Våra NBA experttips är välanalyserade och tar storhänsyn till form. Något som är avgörande när det kommer till att betta på NBA. Formen bör såklart vägas in i alla sporter man bettar på, men i just basket kan även de sämsta lagen hitta formtoppar på uppemot 4-5 vinster i rad. Bettingstugan NBA basket tips har skördat stor framgång och visat sig vara lyckosamma. 

Dagens bästa NBA tips hittar du hos oss! 

NBA speltips

Bettingstugan rekommenderar för spel på NBA

Unibet

500 SEK gratisspel

Unibet är det spelbolag som erbjuder det överlägset bästa spelutbudet på NBA. Här kan du spela många olika typer av spel, ett måste för den som bettar på NBA.


Betta på NBA

Basketen är oerhört stor internationell och bettingutbudet på NBA är enormt. Det finns i det närmaste ett oändligt utbud av olika spelformer hos de flesta spelbolagen. Inför säsongen kan du välja och vraka bland mer eller mindre specialiserade säsongsspel, både gällande lag och individuella spelare. Till varje match av den långa Regular Season och i Playoff finns det också en oerhört stor variation. Rena vinnarspel är allra vanligast, men det är också populärt med Asian Handicap, och spel på individuella spelares prestationer. Detsamma gäller även livebetting. Det är helt enkelt få sporter och ligor som erbjuder ett så brett och varierat utbud som NBA.

Fulltidsresultat - Vi hjälper dig att förstå

Det vanligaste spelet på NBA är att förutse vinnaren av en match. Beroende på om ett lag är favorit eller underdogs till att vinna matchen sätter spelbolagen sina odds och du spelar helt enkelt på vilket lag som går segrande ur striden.

1 - Hemmaseger
X - Oavgjort
2 - Bortaseger

Spela Över / Under i NBA - Vi hjälper dig att förstå

Totaler, eller så kallade över- och underspel, är också väldigt omtyckt när det gäller betting på NBA. Här går det helt enkelt ut på att spela på hur poängrik en match blir. Det kan exempelvis handla om att spela på huruvida de båda lagens samlade poängskörd kommer överstiga eller understiga 210,5 poäng.

OM NBA

NBA historia

Basket kanske inte tillhör de allra största sporterna i Sverige, men med 400 miljoner utövare är det en gigantisk sport. I Nordamerika är den större än någon annanstans och NBA, The National Basketball Association, är utan tvekan den mest prestigefyllda ligan i världen och det är i NBA som de planetens största basketstjärnor huserar. Ligan grundades 1946 och var från början enbart en nordamerikansk liga, men sedan serben Vlade Divac och kroaten Drazen Petrovic agerade pionjärer i slutet på 1980-talet så har NBA lockat till sig sportens främsta aktörer. I dag är NBA-spelarna i snitt världens mest välbetalda idrottsmän.

NBA idag

NBA består av 30 lag, 29 baserade i USA och ett i Kanada, som är indelade i Western och Eastern Conference, som i sin tur är indelade i tre divisioner vardera. Efter sommarens NBA Draft, som är ett spektakel där klubbarna i tur och ordning väljer och vrakar bland college-spelarna, drar säsongen igång sista veckan i oktober. Varje lag spelar 81 matcher, 41 hemma och 41 borta. Regular Season pågår till april, när åtta lag från vardera Conference går vidare till slutspel där de möts i möten i bäst av sju matcher. Segraren i varje Conference gör sedan upp om titeln - The Larry O’Brien Championship Trophy. Eftersom NBA är en sluten liga åker inget lag ur efter varje säsong.