• Hem
  • Nyheter
  • 115 000:- insamlat till Barncancerfonden
Vinstogram kopia
Nyhet

Bild från Bildbyrån

115 000:- insamlat till Barncancerfonden

28 september 2020

Ikväll är det gala för Barncancerfonden och förhoppningvis kan man samla in mycket pengar till denna fina ideella organisation. Bettingstugan, Travstugan och Direkten Ryd gör allt vi kan för att försöka hjälpa och på två år har vi samlat in 115.000:-. Mycket tack vara er som är med och köper andelar av oss.

Barncancerfonden + Bettingstugan, Travstugan & Direkten Ryd

I skrivandets stund har Bettingstugan, Travstugan och Direkten Ryd samlat in 115.000:- kronor till Barncancerfonden! Detta genom de andelar som säljs där hela provisionen (allt utom SvS del) går till Barncancerfonden. 

Det känns fantastiskt att kunna vara med och bidra till en ideell organisation som arbetar med en av de sjukdomar vi önskar inte fanns. Nu finns den och då vill vi vara med och bidra!

Mattias Folkesson, ombudsansvarig Bettingstugan

Andelar med Barncancerfonden

Inne på vår ombudssida hittar du våra andelar och de andelar där hela vinsten går till Barncancerfonden är märkt med "Barncancerfonden".

Köpa andel Bettingstugan Stryktipset

Om Barncancerfonden

Barncancerfonden är en ideell organisation. De arbetar med finansiering av barncancerforskning i Sverige och syftet är att bekämpa barncancer och se till att drabbade barn, ungdomar och deras familjer får den vård och det stöd de behöver. Barncancerfonden drivs uteslutande med hjälp av gåvor från privatpersoner och företag. De har även en tidning "Tidningen Barn&Cancer" man kan prenumerera på.

Kort om Barncancerfonden
  • Grundat: 1979
  • Huvudsäte: Stockholm
  • Ordförande: Jens Schollin
  • Vision: utrota barncancer

Om galan

Barncancergalan - "det svenska humorpriset" sänds måndagen den 28 september kl. 20.00 direkt från Berns i Stockholm på Kanal 5 och Dplay .

FAQ - Bettingstugan & Direkten Ryd och Barnacancerfonden

📺 När sänds galan?

Måndagen den 28 september 20:00 på TV5 och Dplay.

💰 Hur mycket har Bettingstugan och Direkten Ryd samlat in?

Totalt 115.000:- på två år.

🎁 Hur kan man köpa andelar och bidra till cancerfonden?

Det gör man inne på vår andelssida och de andelar som är märkta med Barncanderfonden.

Spana in vår ombudssida