• Hem
  • Nyheter
  • Alla grupper och odds inför fotbolls-EM 2024!
Grupperna EM 2024 lottning
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Alla grupper och odds inför fotbolls-EM 2024!

Fotbolls EM 2024 23 maj 2024

FOTBOLL. Bettingstugan serverar all nödvändig information gällande årets stora fotbollsfest som tar plats i Tyskland, det vill säga fotbolls-EM 2024! Inför mästerskapet ger vi er allt ni behöver veta genom vår suveräna EM-guide och i den här nyheten presenterar vi hur grupperna ser ut under mästerskapet.

Skapa konto och betta på fotbolls-EM 2024

Mr Green

Sätt in 100 spela för 200!

En av dom populäraste sporterna att betta på hos Mr Green är fotboll. Ska du spela på Europamästerskapet hos Mr Green har du massvis av marknader att välja på både inför och efter avspark då de även är vassa gällande live-betting!


FAVORITER ATT VINNA SIN GRUPP

ODDS TILL GRUPPSPELEN I FOTBOLLS-EM 2024

Det är ett mycket spännande Europamästerskap i fotboll som väntar i Tyskland i sommar. Flera otroligt jämna grupper, där det såklart finns många favoriter, men också nationer som absolut kan utmana och skrälla.  

Vill du betta på gruppspelen i EM 2024?

Är svaret ja så kan du ta del av odds nedan. Att ta del av hur spelbolagen sätter oddsen lagen i gruppspelsfasen under fotbolls-EM 2024 är ett utmärkt sätt för att få en känsla och uppfattning om vilka lag som tippas gå lång i sommarens stora mästerskap. 

Oddsen som presenteras nedan är hämtade 22 maj klockan 08:10.

ODDS VINNARE GRUPP A - FOTBOLLS-EM 2024

Om Grupp A - EM 2024

Matcherna i Grupp A kommer bli intressanta att följa, dels för att värdnationen Tyskland finns i gruppen, men också för att det ska bli spännande att följa om Schweiz är bra nog för att hålla både Ungern och Skottland bakom sig.

2.25 x pengarna på Schweiz som topp två!

Att Schweiz, som är bäst utmanare till Tyskland i gruppen, slutar topp två går just nu att spela till 2.25 gånger pengarna hos Mr Green. Ungern som också ses som en het kandidat till en av topplaceringarna ger bara fem punkter mer.

Tyskland, de är såklart storfavoriter i gruppen och bör leverera då de genomför EM-slutspelet på hemmaplan.

EM pokalen pa Allianz Arena

EM-pokalen, här på plats inne på Allianz Arena, München.

ODDS VINNARE GRUPP B - FOTBOLLS-EM 2024

Om Grupp B - EM 2024

Grupp B ses som en riktigt oviss grupp där vi hittar inte mindre än tre riktigt stora nationer i Spanien, Italien och Kroatien. Att alla tre kan vara med och fightas om medaljer i EM-slutspelet är ingen omöjlighet.

Kan Albanien utmana? 

Förutom de tre nyss nämnda nationerna så består denna grupp B även av Albanien. De vann sin EM-kvalgrupp på ett imponerande sätt, men trots den prestationen är det inte många som tror de ska kunna rubba topp tre i denna grupp. Räkna med spännande matcher och mycket nerver när Grupp B ska avgöras i sommar!

Wesley Sneijde drog lotten for Albanien

Wesley Sneijder drog lotten för Albanien.

ODDS VINNARE GRUPP C - FOTBOLLS-EM 2024

Om Grupp C - EM 2024

I grupp C har vi nordiskt deltagande i detta EM-slutspel och detta i form av Danmark som tagit sig till mästerskapet i Tyskland. De kommer slåss för en slutspelsplats tillsammans med England som är gruppens storfavorit, men förutom dessa nationer har vi också Slovenien och Serbien i gruppen. 

Stötta Danmark - till 1.80 x pengarna! 

Vill man att det ska gå bra för grannlandet så kan man spela dem att knipa en topp två-placering i grupp C. Oddset för just det alternativet landar på 1.80 gånger insatsen och det känns ändå som att Danmark med ett spännande landslag under ledning av Kasper Hjulmand bör hantera att hålla både Slovenien och Serbien bakom sig när gruppspelet är i hamn. 

Kasper Hjulmand tillsammans med Englands forbundskapten Gareth Southgate EM 2024

Kasper Hjulmand tillsammans med Englands förbundskapten Gareth Southgate.

ODDS VINNARE GRUPP D - FOTBOLLS-EM 2024

Om Grupp D - EM 2024

Frankrike, Polen och Nederländerna är tre av fyra nationer när vi hamnar i grupp D och den fjärde är Österrike. Det här är ingen lätt grupp alltså, men fransmännen är betrodda med favoritskapet och med tanke på den kompetens de besitter fotbollsmässigt med flera tunga klasspelare är det bara att acceptera. 

Showtime för en viss Kylian Mbappé?

Kylian Mbappé är en av flera stjärnor i det franska EM-laget. Han har öst in 27 mål på 29 matcher med PSG den gångna säsongen i Ligue 1 och i Champions League blev det totalt åtta mål på tolv matcher. Kan han fortsätta ösa in mål i EM-slutspelet och spela Frankrike mot ett EM-guld? Ja, ingen omöjlighet! Att Mbappé blir turneringens spelare går att spela till 8.00 gånger pengarna hos Mr Green.

Kylian Mbappe lagfoto Frankrike EM 2024

Kylian Mbappé som EM-slutspelets bästa spelare finns till pangoddset 8.00.

ODDS VINNARE GRUPP E - FOTBOLLS-EM 2024

Om Grupp E - EM 2024

Näst sista gruppen att titta till är grupp E och här är det Belgien som axlar favoritskapet gällande att avancera som gruppetta. Kampen om andraplatsen däremot, den är vidöppen om man ser till oddslistan! 

Anders Limpar tror på Rumänien! 

Att Belgien spänner musklerna och tar hem om förstaplatsen i grupp E är något som de flesta räknar med. De är som sagt storfavoriter till gruppseger, men kampen om andraplatsen är desto tuffare då det bara skiljer några få punkter mellan Ukraina (2.20), Rumänien (2.30) och sist Slovakien (2.50) i oddsen om att sluta topp två. Vilken nation gör dem sällskap? Anders Limpar som är Bettingstugans EM-ambassadör tror att Rumänien har bra chans! 

Här kan vi se Rumäniens resa till EM!

ODDS VINNARE GRUPP F - FOTBOLLS-EM 2024

Om Grupp F - EM 2024

Sist ut är grupp F och här har vi ytterligare en storfavorit till att avancera som gruppetta och det är Portugal. 1.45 på att portugiserna vinner gruppen är såklart ett spel man kan bygga vidare på, men ett mer lockande odds finns på en viss Cristiano Ronaldo.

13.00 på att CR7 fixar skytteligaseger!

Cristiano Ronaldo har hunnit fylla 39 år och håller numera till i Saudiarabien där han representerar Al Nassr. Den här spelaren behöver såklart ingen vidare presentation, men att han gör avtryck i sitt sista stora mästerskap och får vinna ytterligare en titel som skytteligavinnare är ingen dum idé - speciellt inte till ett smarrigt odds som 13.00 gånger insatsen

Ronaldo Portugal EM 2024

Kan Ronaldo utmana om titeln som skyttekung i fotbolls-EM?

Läs mer om fotbolls-EM 2024

På Bettingstugan.se kommer vi att hårdbevaka det här mästerskapet, så är du precis som vi ett stort fotbolls-fan som inte kan få nog av fotbolls-EM 2024 är vi en hjälpande hand! 

Vi har en event-sida som är din optimala guide inför och under mästerskapet och den når du här eller genom att klicka på bilden ovan.

Speltips från några av Sveriges bästa spelexepreter

Utöver den så erbjuder vi även speltips under sommarens stora fotbollhöjdpunkt med flera av av våra sylvassa spelexperter involverade! 

Håll utkik efter aktuella speltips här! 

Följ Bettingstugan i Sociala Medier

Folj bettingstugan i sociala medier