• Hem
  • Nyheter
  • Allt du behöver veta inför Premier League-starten
Liverpool mästare 2019/2020
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Allt du behöver veta inför Premier League-starten

Premier League 7 september 2020

Premier League 2020/2021 närmar sig med stormsteg och det är dags att verkligen sätta sig in i . Vilket lag har egentligen störst möjlighet att ta hem titeln denna gång, vilket lag har gjort bäst värvningar och hur ser det ut för våra svenskar i ligan?

Frågor och svar om Premier League 2020/2021

📆 När startar Premier League?

Premier League startar på lördag den 12/9 med fyra matcher.

Ta del av hela spelschemat för Premier League här

* Odds hämtat 2020-09-07

👑 Vilka vinner Premier League 2020/2021?

Ska man lita på spelbolagen har vi framförallt en duo det kommer stå mellan. Hos Campobet får man 1.74 i odds på Manchester City och 3.10 på Liverpool. Närmast jagande är Chelsea som står i hela 11 x pengarna hos Campobet.

Ta del av samtliga odds från CampoBet.

* Odds hämtat 2020-09-07

👑 Vem vinner skytteligan 2020/2021?

Skytteliganvinnaren är svårare att förutspå och här har vi flera spelare som utmanar.

Ta del av samtliga skytteligaodds hos CampoBet

* Odds hämtat 2020-09-07

👨‍👨‍👦‍👦 Vilka åker ur Premier League 2020/21?

Ska man tro spelbolagen finns det fem klubbar som gör upp om att ramla ur eller hålla sig kvar.

Ta del av samtliga odds till bottenstriden hos CampoBet

* Odds hämtat 2020-09-07

Kampanjer till Premier League

BB200705 BB781

Betway boostar odds i Liverpool - Leeds

Premier League 8 september 2020

Mästarna Liverpool tar emot nykomlingen Leeds och Betway boostar oddset på att Alexander-Arnold gör en assist i matchen. Betway ger 4 x pengarna på det oddset både till nya och ... Läs mer

Aubameyang-arsenal

Premier League-boost från Betway - 4 x pengarna!

Premier League 7 september 2020

Premier League startar på lördag och redan till helgen kan vi ta del av en fin kampanj från Betway. De boostar oddset på att vi får se Vardy och Aubameyang göra mål i den första ... Läs mer

Vilka vinner Premier League?

Att hitta en vinnare av Premier League kan vara knepigt men ett väldigt roligt långtidsspel. Fråga de som tippade på Leicester vinnare 2015/2016. Men vanligtvis är det någon av toppklubbarna som vinner och där har vi förstås spelbolagens favoriter även i år.

Bettingstugan expert om vinnaroddset
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Sjävklart känns Manchester City ruskigt starka sett till trupp, tränare och hur man arbetat över tid. Det kommer vara oerhört tätt mellan matcherna så Citys breda trupp kan spela en viktig faktor. Jag tycker dock inte oddset (1.74) är lockande utan jag sneglar lite mer på Liverpool som fått behålla sina bästa spelare. Wijnaldum ser ut att lämna och kanske får vi se Thiago komma in? Även Griezmann jagas. Jag tycker dock inte man behöver gå in och peta så mycket i Liverpools trupp. Klopp är en underbar tränare och eftersom man verkar få behålla Salah, Sané och Firmino tror jag offensiven kommer vara precis lika bra i år.

Mitt spel hamnar hellre på 3.10 Liverpool än City. De andra lagen är lite för ojämna för min smak! Men kanske är det dags för United att banda sig i toppstriden igen till 15 x pengarna?!

* Odds hämtat 2020-09-07

Favoriter att vinna Premier League 2020/2021

Analys Premier League 2020/2021

Förra säsongen fick vi se ett Liverpool som fullständigt dominerade i Premier League och avgjorde ligan tidigt. Inte nog med det så var man nära att slå poängrekordet från Man City (100p Säsongen 2017/2018) för en säsong, men man tappade lite fart på slutet och landade på 99 poäng. Till denna säsong är man inte favorittippade men visst nämns man med stor respekt.

Stor respekt har vi även för Manchester City som funnits med i toppstriderna flera år i rad och som kommer med ett slagkraftigt lag även i år. Man är favorit hos spelbolagen och det är inte så konstigt när man har spelare i världsklass på samtliga positioner. Ett annat lag som nämns mer och mer inför en framtida toppstrid är Chelsea som kanske varit de som varit mest aktiva på transfermarknaden och hämtat in en hel del spännande spelare. Sen ska de förstås fungera som ett lag också och där har City och Liverpool kommit en bit längre.

Man City

City är favoriter till att vinna Premier League 2020/2021

Transferfönster

Det går inte att köpa sig lycka säger vissa. I Premier League gäller inte det. Här behöver man värva bra och värva smart för att kunna blanda sig i en toppstrid. Lagen har som vanligt sålt och köpt en hel del spelare och vi lär få se några guldkorn till innan transförfönstret stänger. Vi kan dock redan nu konstatera att ett lag som Chelsea har flyttat fram sina positionerrejält med några fina värvningar i sommar.

Bettingstugan rankar Topp 3 övergångar - utan inbördes ordning:

Van Der Beek (Ajax till United)

Det finns andra övergångar som absolut har mer kvalitet men det jobb och de löpningarna Van der Beek tar i samband med en fantastisk fotbollshjärna kommer bli ett riktigt bra tillskott till att avlasta Pogba framförallt när matchschemat kommer innebära en match var tredje dag ungefär.

Timo Werner (Leipzig till Chelsea)

Ja, behövs en presentation? Skitsamma, vi ger er det ändå! I sitt RasenBallSport Leipzig så gav han förra säsongen 37 mål + 10 ass på 51 matcher. Räknar vi enbart Bundesliga och Champions League landar siffran på 32 mål och 10 assist på 40 starter! Kommer nog bli en rejäl förstärkning till Chelsea!

Hakim Ziyech (Ajax till Chelsea)

Visst har man saknat lite de klassiska Arjen Robben-avsluten? Ni vet, man sitter där i TV-soffan och tänker ”han kommer gå in till vänster, han kommer gå in till vänster, han kommer gå...pang och Robben har gått in till vänster och curlat in den i bortre. Vi visste, Robben visste och försvararen visste men ingen förutom Robben visste...när. Lite den känslan fick man man Mahrez under fantastiska säsongen i Leicester och framförallt med Ziyech. Så otroligt effektiv och fruktansvärt vass på att träffa mål. Och skapa många målchanser via antingen Returer som målvakten stöter ut eller i otroligt små instick likt tråd i ett nålsöga. Ziyech stod förra säsongen i ligan och Champions League (27 matcher totalt) för 8 mål och 16 assist! Med en vass Werner där framme och en också inköpt Havertz på andravågen och i löpning så tror jag här trion kommer plocka många poäng till Chelsea!

Skarmavbild 2020 09 07 kl 12 47 19

Bobbys startelva med enbart transfers där spelarna boostar laget mest

Premier League 2020/2021 - Bottenstriden

Ibland kan nästan bottenstriden i Premier League vara mer spännande än toppstriden. Precis som vanligt har vi även tre nykomlingar där i alla fall två av dem nämns som bottenlag i år. Leeds tror spelbolagen kan göra en bra säsong medan Fulham och West Brom får se sig slåss i botten. Förra året räddades Aston Villa i absolut sista omgången. Även i år är de troligtvis med där nere och slåss.

Leeds Cardiff Stryktipset Spik

Leeds klarar sig kvar?

Odds - Vilka lag åker ur Premier League 2020/20201?

Premier League 2020/2021 - Skytteligasegern

Fotboll är en lagsport men visst håller spelarna koll på skytteligan. Det är trots allt prestige att kunna vinna titeln i en av världens bästa ligor och som forward är det genom målen man betalar tillbaka till klubben. Bland favoriterna i år är det förstås spelare från topplagen där Salah är oddsfavorit. Egyptiern gjorde 19 mål förra säsongen men fick se sig slagen av Sterling, Aubameyang, Ings och skytteligavinnaren Jamie Vardy. Blir 2020/2021 året han återigen står högst upp?

Timo Werner

Werner finns med bland tänkbara skytteligavinnare 2020/21

Odds - Vem vinner skytteligan i Premier League 2020/20201?

Läs mer om Premier League 2020/2021

På Bettingstugan kan du ta del av massvis av information till Premier League 2020/2021. Vi har skapat en event-sida där du kan ta del av information kring ligan men även bettingrelaterade verktyg som t.ex. speltips, vilka spelbolag som är bäst för Premier League samt spelschemat för säsongen 2020/2021.

Läs mer om Premier League 2020/2021