• Hem
  • Nyheter
  • Avgörandet närmar sig - de är favoriter till att gå upp till SHL
BB231218 JA001
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Avgörandet närmar sig - de är favoriter till att gå upp till SHL

HockeyAllsvenskan 27 januari 2024

ISHOCKEY. Det är matchdag i HockeyAllsvenskan idag och den här söndagen är det inte mindre än sex matcher som skall genomföras. Vi har passerat omgång 36 i en något haltande tabell, så här och nu är det läge att syna oddsen på vilka som är favoriter till att avancera till finrummet då slutspelet närmar sig med stormsteg!

Betta på Hockeyallsvenskan

LeoVegas

Upp till 500 SEK gratisspel

Hämta 500 kr bonus

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.


Oddsgenomgång på vinnare av Hockeyallsvenskan 2023/24

Alla lag har gjort som minst 36 matcher i årets upplaga av Hockeyallsvenskan och det innebär att slutspelet smyger sig närmare med stormsteg. 

Innan slutspelet tar vid så ska vi upp i 52 omgångar av grundserien, vilket innebär att det alltjämt finns en hel del poäng att spela om så mycket både kan och kommer hända i tabellen. 

Vilka lag som tillhör toppen, det vet vi och vi vet också att Brynäs inför säsongen klev in i säsongen som favoriter till att spela sig tillbaka till SHL som de i fjol trillade ur. 

Vi har synat den totala oddslista på vilka lag som har chansen att spela sig hela vägen till SHL och här följer en färsk oddslista. 

Oddsgenomgång | Vinnare av HockeyAllsvenskan 2023/2024

"Brynäs eller Djurgården, det är frågan"
Johan Videll

Johan Videll

Vilka tror du tar steget upp till SHL?
- Jag vill säga att det står mellan Brynäs och Djurgården. Det är magkänslan just nu och mycket på grund av den styrka som DIF visat upp i närtid då de trots manfall på flera tongivande spelare tagit fina resultat och nu har de dessutom spetsat truppen och ryktet säger att de jagar ytterligare nyförvärv. Får de tillbaka Marcus Krüger och han får gå igenom slutspelet skadefri, då kan det bära långt för Djurgården.

Brynäs å andra sidan var favoriter inför säsongen. De har en alldeles för stark trupp för Hockeyallsvenskan och när Brynäs är på topp, då är de utan tvekan bäst i serien. Nu föll de förvisso mot Djurgården på Hovet i fredags med 3-0, men det är "serielunk" just nu och alla som följer svensk hockey vet att lagen är lite upp och ner under säsongen.

Hur som helst, både Djurgården och Brynäs har toppchans att spela sig till en finalserie och väl där kan allt hända. Vikten av hemmaplansfördel kommer förmodligen bli det som avgör i slutändan!

Sportbonus:

Upp till 500 SEK gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod: Ingen kod