• Hem
  • Nyheter
  • Betinia får svensk spellicens - hämta nya bonusen!
BETINIA MOBIL
Nyhet

Betinia får svensk spellicens - hämta nya bonusen!

25 mars 2022

Äntligen slår Betinia upp portarna för svenska spelare med en helt ny svensk spellicens. Det betyder att man nu tar upp kampen om den svenska marknaden och att vi får ytterligare valmöjligheter när vi vill placera spel. De bjuder alla nya kunder på 120 kronor i ett gratisspel för att testa sidan. Ta del av all information om Betinia här.

Skapa konto Betinia

Betinia

upp till 1500 SEK i ett gratisspel

Betinia är en bettingsida som fick svensk licens under 2022. Ägare är Romix limited som även driver det kända spelbolaget CampoBet. Starta konto idag och ta del av 120 kronor i ett gratisspel!


Betina bonus gratisspel

Betinia har gjort sig kända utomlands genom att erbjuda ett spelbolag med fräsch och stor sportsbook och ett trevligt casino. Nu öppnar man även upp dörrarna för den svenska marknaden genom en helt ny spellicens. 

Sbtech som oddsleverantör

Betina har tagit in Sbtech som oddsleverantör och det säkerställer ett brett utbud av matcher och odds. Vare sig man gillar höga eller låga divisioner hittar man allt som oftast det man söker. Man har även ett brett utbud av spelmöjligheter i de specifika matcherna eller tävlingarna. Så som

  • Asian handicap
  • Kortspel
  • Målspel
  • Hörnspel
  • Vinnarspel
  • Med mera

Förutom det breda utbudet har man alla de spelfunktioner som ett modernt spelbolag ska ha så när som på livestreaming. Dessutom har man en riktigt bra support med live-chat funktion 24/7 med snabb respons. 

Bettingstugans expert om Betinia
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Konkurrens är bra brukar man säga och det gäller inte minst inom bettingen där spelblagen trissar upp oddsen mot varandra. Är vi spelare smarta så väljer vi hela tiden det spelbolaget som har högst odds på det specifka spelet vi vill placera. Det är därför jag sitter med konton på de flesta spelsidor idag. Och vid första anblicken av Betinia gillar jag det jag ser. Man är lik CampoBet i många avseenden och precis som hos CampoBet får vi en stor sportsbook med mycket roliga spelmöjligheter. Ett brett utbud är alltid en bra start men Betinia har även lyckats kombinera det med bra menyer och trevliga spelfunktioner. Jag gillar det jag ser och kommer absolut använda dem för min egna betting! 120 kronor gratisspel är dessutom en bra bonus där man inte riskerar sina egna pengar.

Betinia Frågor och svar

💡 Vad har Betinia för bonus?

Hos Betinia får vi en fin välkomstbonus på 120 kronor i form av ett gratisspel

Så tar du del av bonusen hos Betinia:

  1. Klicka på "Hämta bonus".
  2. Registrera ett konto på Campobet och sätt in minst 100 kr.
  3. Klart! Betinia krediterar nu dig din bonus.

❗ Vilka är fördelarna med Betinia?

Fördelarna är att sidan har en bra välkomstbonus utan omsättnignskrav. Stor sportsbook med mycket odds och utbud. Bra sida för mobilen. Mycket betalningsmöjligheter och en bra support med live-chatt.

📱 Har Betinia en app?

Betinia har ingen app. Men vi bör inte deppa ihop för det utan njuta av deras webbläsarutvecklade sida som fungerar väldigt bra i mobilen. 

📞 Hur kontaktar jag Betinia?

Betinia går att kontaktas på olika sätt. Exempelvis:

Betinia E-post: support@betinia.se
Betinia Live-Chat: Ja
Betinia Adress: Pheonix Buissness Center, SVT 9022, Malta.

🦁 Vem är ägare till Betinia?

Ägare till Betinia är Romix limited som även äger CampoBet.

💳 Kan jag spela med Trustly hos Betinia?

Ja, hos Betinia går det väldigt bra att spela med Trustly.