• Hem
  • Nyheter
  • Betsson erbjuder livestream till alla NHL-matcher
Folj Bratt och NHL live hos Betsson
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Betsson erbjuder livestream till alla NHL-matcher

NHL 14 oktober 2023

Under lördagskvällen fick spelare hos spelbolaget Betsson en notis om att man från och med idag kan se NHL live i deras live-lobby!

Betta på NHL hos Betsson

Betsson

100% upp till 500 SEK
+ 100 freespins

Om man jämför olika bettingsidor hamnar Betsson allt som oftast i toppen vad gäller odds på matcherna, idag blev de än vassare då de erbjuder sina kunder livestream till NHL, världens bästa hockeyliga!

Hämta 500 kr bonus

18+ år, Regler och villkor gäller - Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 35x omsättningskrav på casino | Freespins gäller Sweet Bonanza | 6x omsättningskrav på sport, min. odds 1.80. Spela ansvarsfullt. Stodlinjen.se


Följ NHL live hos Betsson

Betsson är en av de största och mest respekterade spelbolagen i Sverige. En stor sportsbook med höga odds där man dessutom har mycket kampanjer och erbjudanden. Dessutom skänker de också mycket pengar tillbaka till sporten i olika samarbeten, exempelvis genom att sponsra olika sporter, lag och ligor runt om i Sverige.

Idag blev spelbolaget ett strå vassare då de under lördagskvällen skickade ut en notis via sms om att de från och med idag erbjuder sina kunder livestream till samtliga matcher från världens bästa hockeyliga.

Chandler Stephenson vann Stanley Cup med vegas i fjol

Följ jakten på nästa Stanley Cup-vinnare hos Betsson.

Sportbonus:

100% upp till 500 SEK
+ 100 freespins

Omsättningskrav: 12x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod: Ingen kod