• Hem
  • Nyheter
  • Betsson lanserar ny oddssida för mobilen
Betssons Oddsida
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Betsson lanserar ny oddssida för mobilen

23 augusti 2017

Betsson har släppt sin nya mobila oddssida som skapar en ännu bättre spelupplevelse för sina kunder. Den nya mobila oddssidan har en ny design med helt nya funktioner samtidigt som att den är enklare att använda.

I samband med att de stora fotbollsligorna dragit igång har Betsson valt att släppa en ny oddssida för mobilen. Den nya sidan är uppgraderad på alla sätt o vis med bland annat en snyggare design. 

  • Ny
  • Enklare
  • Snabbare

Nya funktioner

Betsson har uppgraderat sitt utbud för livestreaming av sport. Nu finns fler direktsända matcher än någonsin och tillsammans med den nya live-radarn är Betssons livebetting komplett. Utöver det har Betsson också finjusterat sin Cash-Out funktion som nu är både smidigare och tillgänglig på fler spel.

Enklare navigering

På den nya oddssidan hos Betsson hittar du lättare den matchen du vill spela på. Oavsett om det är ett kommande evenemang eller om matchen pågår så har navigeringen blivit smidigare. Bland annat finns nu genvägar som gör att du snabbare kan klicka dig fram till populära evenemang.

Snabbare att placera spel

Betsson har förbättrat prestandan på den mobila oddssidan vilket gör att det går snabbare att placera spel. Alla som gillar livespel vet hur viktigt det är att spelet placeras snabbt. Den nya prestandan på oddssidan gör att du kan placera ett spel exakt i rätt läge.

Besök betsson.com från din mobila enhet för att uppleva den nya oddssidan