• Hem
  • Nyheter
  • Betsson tar över som huvudsponsor för SHL
Betsson Shl Sponsor
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Betsson tar över som huvudsponsor för SHL

SHL 30 augusti 2018

Lagom till säsongsstarten av SHL 2018/19 så släpptes nyheten om att SHL byter huvudsponsor från Nordicbet till Betsson. Förutom att erbjuda odds inom SHL så kommer spelbolaget Betsson även se till att anordna spelträffar, podcasts och en SHL-bibel.

SHL:s nya huvudsponsor Betsson

Det svenska välkända spelbolaget Betsson har länge haft stort fokus på den svenska marknaden och att dom nu står som ny huvudsponsor för SHL är ytterligare ett tecken på detta. Sponsoravtalet mellan SHL och Betsson förväntas bli en grundsten i utvecklingen av svensk hockey och SHL dom kommande åren, mycket pga. det finansiella stödet. Så här säger SHL:s VD Jörgen Lindgren om samarbetet:

Med Betsson får vi en internationell partner som ger ett stort finansiellt stöd till klubbarna men också någon som älskar sporten och spänningen. 

Betsson har dom senare åren varit ett av dom ledande spelbolagen när det kommer till hockey och SHL. Inte så konstigt med tanke på deras breda utbud av spel, spelvärda odds och en grymma användarvänlighet för alla som använder sig av betting via mobilen. 

Shl bettingsida hockey  Betsson

Betsson tävlar ut en VIP-upplevelse

I samband med att SHL presenterat Betsson som huvudsponsor så ser spelbolaget nu även till att erbjuda nya kunder chansen att vinna en unik VIP-upplevelse. Vinnaren av Betssons tävling får tillsammans med en vän följa med ett SHL-lag bakom kulisserna, se en SHL-match på plats och få en matchtröja signerad. Anmäl dig till tävlingen.