Nyhet

Bettingstugans Veckosummering

Ishockey 10 september 2018

Vi summerar veckan som har gått och lyfter fram dom speltips som förtjänar lite extra uppmärksamhet. Vilka Tipsters har imponerat och vem tar hem priset som Veckans Tipster?

Veckans Bank

 • Tipster: Janek
 • Match: Virtus Pro - NiP
 • Speltips: NiP -3.5 rundor
 • Odds: 1.85
 • Slutresultat: 5-16

Motivering: 

Svenska Ninjas in Pyjamas gick bra i Dreamhack Masters och följde upp med succé i detta kval till majorn. Vann tre raka matcher och kvalificerade sig därför som delad 1:a i turneringen. Man inledde med 16-5 mot gamla storlaget Virtus Pro, något som Janek var helt övertygad om när han spelade NiP -3,5. Veckans bank!

Veckans Bad Beat

 • Tipster: Åkesson
 • Match: Djurgården - Trinec
 • Speltips: Djurgården vinner
 • Odds: 1.74
 • Slutresultat: 3-4

Motivering: 

Djurgården vann det första mötet mot Trinec (på bortaplan) med hela 6-1 och inför returmötet på Hovet så trodde dom flesta på DIF-seger. Trinec låg inför matchen sist i gruppen och Åkesson var tidigt ute med att reka "Djurgården vinner" vilket då gav fina 1.74, något som på förhand kändes som ett fynd. När matchen började hade oddset rasat 20 punkter vilket var ytterligare tecken på att Åkesson var rätt ute. 

Djurgården lyckades dock inte leva upp till förväntningarna utan leverade en dålig insats rakt igenom. I tredje perioden hade DIF faktiskt ledningen med 3-2 men en dålig avslutning gjorde att man både släppte in en kvittering och ytterligare ett mål med två minuter kvar av matchen. 

Djurgården bjuder på den här förlusten - Chris Härenstam
Djurgarden Trinec

Trinec överraskade och vann mot Djurgården på Hovet.

Veckans Flax

 • Tipster: Sanels Hörna
 • Match: Nadal - Del Potro
 • Speltips: Nadal Vinner
 • Odds: 1.66
 • Slutresultat: Pengarna tillbaka (för dom flesta)

Motivering:

Förra veckan bjöds vi på ett maxbet i Bettingstugan då Sanel rekade att Nadal skulle slå ut Del Potro i semifinalen av US Open. På förhand kändes speltipset övertygande och med tanke på Sanels fina facit så var det antagligen många av våra läsare som valde att rygga. Del Potro visade sig dock vara på ett grymt spelhumör denna fredag kväll och vann matchens två inledande set. Inför set 3 såg det minst sagt mörkt ut för Sanels speltips men som en skänk från ovan, bröts matchen. Nadal kunde inte fullfölja matchen pga. ett skadat knä och hans olycka blev vår lycka då Sanels spel blev voidat. 

Att en tennismatch bryts pga. skada betyder i dom flesta fall att spelbolagen väljer att makulera spelet, alltså void. Bet365 är ett av dom spelbolag som betalar insatsen tillbaka när en spelare bryter en tennismatch pga. skada. 

Skarmavbild 2018 09 10 Kl 14 43 11

Bet365 svarade enligt följande kring vad för regler som gäller när en spelare bryter matchen pga. skada.

Veckans Tipster

 • Tipster: Janek
 • Antal spel: 4 st
 • Antal vinster: 4 st
 • ROI: 201.75%

Motivering:

Winston Churchill kända uttryck "Det är i motvind en drake lyfter" passar väl in när vi tar ut Veckans Tipster. Bettingstugans expert Janek klev nämligen in till förra veckan med en mindre bra vecka bakom sig, men gottgjorde sig då han prickade in alla sina fyra speltips som han bjöd på. Samtliga speltips var CS-rekar, vilket känns extra bra då det är en ny stor tävling denna vecka!

Förra veckans bästa rek från Janek var Vega Squadron - North där Janek tippade "Vega Squadron +1.5 kartor". Vega övertygade och lyckades t.om. vinna matchen mot Nort med 2-0. 

Vi passar också på att ge beröm till Carl Corinthians som även han var 100%-ig förra veckan. Tre av tre spel satt👌

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Melodifestivalen 2019 - Dom går vidare från deltävling 4

Melodifestivalen 19 februari 2019

Lördagen den 23/2 är det Linköpings tur att stå som värd för att arrangera Melodifestivalen 2019, då det är dags för Deltävling 4. I vanlig ordning ger Bettingstugan ut ... Läs mer

Betsson arrangerar CL-quiz med 100.000 kr i potten!

Oddstävling Champions League 19 februari 2019

Via Betsson har du nu möjligheten att spela Champions League-quiz och vinna 100.000 kronor! Allt du behöver göra är att ange din Betsson-mail och svara på 8 st CL relaterade ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset

Championship 15 februari 2019

I helgen är det uppehåll i Premier League vilket innebär att lördagens Stryktipset erbjuder matcher i Championship, FA-cupen och League One.Det är därmed en svårtippad kupong på ... Läs mer

Förhöjt odds på Champions League

Det är ÄNTLIGEN dags för Champions League igen och detta firar Betsafe med att erbjuda ett boostat odds på dom engelska lagen. Anmäl dig till Betsafe kampanj så får du ett förhöjt ... Läs mer

Melodifestivalen 2019 - Dom går vidare från deltävling 3

Melodifestivalen 11 februari 2019

Lördagen den 16/2 är det dags för Leksand att arrangera deltävling 3 i Melodifestivalen 2019. I vanlig ordning ger Bettingstugan dig förutsättningar, startordning, låtar och odds ... Läs mer