• Hem
  • Nyheter
  • Brynäs rusar mot SHL - avgör de i match #4? Odds & speltips inför Djurgården - Brynäs
Djurgarden Brynas Hovet HA final
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Brynäs rusar mot SHL - avgör de i match #4? Odds & speltips inför Djurgården - Brynäs

HockeyAllsvenskan 22 april 2024

ISHOCKEY. Det är matchdag i HA-finalen igen och detta från Hovet i huvudstaden där det är dags för match fyra mellan Djurgårdens IF - Brynäs IF. Gävle-laget har gått ifrån till 3-0 i matcher och stormar mot SHL - löser de biljetten redan i match fyra? Så här ser oddsen ut inför nedsläpp

Betta på HockeyAllsvenskan & hämta bonus

Bethard

100% upp till 500 SEK

Bethard erbjuder en bra sportsbook med gott om alternativ på både hockey och fotboll. Dessutom till vettiga priser! Testa dem idag och du lär inte bli besviken.


Djurgården med kniven mot strupen

Förutsättningarna inför match fyra på Hovet i huvudstaden är enkla: Djurgården måste vinna för att hoppet ska leva vidare, annars är det Brynäs som tar klivet upp till SHL genom 4-0 i matcher i denna finalserie av HockeyAllsvenskan. 

Svårare än så är det alltså inte! Seger för Brynäs för fjärde matchen i rad skulle innebära att de är tillbaka i SHL nästa säsong, medan en seger för stockholmarna skulle ge oss en match fem i Gävle på torsdag kväll.

DIF Hockey Tifo

Inramningen i förra finalen var det inga fel på, men hemmalagets prestation på isen höll inte klassen. Lyckas de bättre i match fyra?

Resultaten i matchserien hittills
  • Match #1: Brynäs IF - Djurgårdens IF 6-2
  • Match #2: Brynäs IF - Djurgårdens IF 2-1
  • Match #3: Djurgårdens IF - Brynäs IF 3-6

Brynäs IF leder matchserien med 3-0 (först till fyra segrar går upp till SHL).

Odds på populäraste marknaderna inför Djurgården - Brynäs

Här följer en oddsgenomgång på de populäraste marknaderna inför nedsläpp i final #4 mellan Djurgården - Brynäs på Hovet.

Matchodds 1X2

Matchodds Moneyline (inklusive ev. förlängning

Totalt antal mål

Bettingstugans speltips inför DIF - BIF
Redaktionen

Redaktionen

Brynäs har varit det bättre laget i den här matchserien och de klev även in i den som favoriter redan på förhand. Hittills har de inte gjort någon besviken genom att leva up till förväntningarna och med tanke på att de kopplat ett rejält grepp om SHL-kontraktet genom att gå ifrån till 3-0 i matcher så skulle inte vi bli superförvånade ifall de löser en fjärde raka seger mot Djurgården som känner att uppförsbacken är enorm.

Rygga speltipset

Sportbonus:

100% upp till 500 SEK

Omsättningskrav: 15x bonussumma Lägsta odds: 1.90 Bonuskod: Ingen kod