• Hem
  • Nyheter
  • Champions League-gruppspelet lottat, här är favoriterna!
Champions League vinnare Man City
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Champions League-gruppspelet lottat, här är favoriterna!

Champions League 31 augusti 2023

Champions League-kvalet avklarades under onsdagen och under torsdagen lottades då grupperna inför höstens gruppspel. Nu när vi har en komplett deltagarlista har också spelbolagen satt oddsen på favoriterna och i den här nyheten ger vi er en oddsgenomgång från LeoVegas på favoriterna till att vinna Champions League 2023/24!

SKAPA KONTO HOS LEOVEGAS OCH BETTA PÅ CHAMPIONS LEAGUE

LeoVegas

Upp till 500 SEK gratisspel

Hämta 500 kr bonus

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.


32 lag deltar, men bara ett lag kan vinna!

Champions League anses som det finaste av det finaste inom klubblagsfotbollen. Att vinna denna turnering är få förunnat och nu när kvalet är avklarat så har vi fått en komplett deltagarlista och då har också lottningen av gruppspelet genomförts. 

Vissa lag har fått en "enkel" resa på pappret, medan andra har det betydligt tuffare! På bilden nedan ser ni samtliga grupper, A-H, som lottades fram under torsdagen.

Champions League lottnong 2023 2024

Champions League-lottningen ägde rum på Grimaldi Forum i Monaco.

Vilka är favoriter till att vinna hela turneringen?

Det är som sagt 32 lag som deltar i denna prestigefyllda turnering och slutligen är det bara ett lag som kan stå som segrare. 

Regerande mästare är Manchester City och den engelska storklubben kliver in i även denna Champions League-upplaga som favoriter.

Topp 10 favoriter till att vinna Champions League 2023/24

Kommentar och speltips från Bettingstugans spelexpert
Behar Hajra

Behar Hajra

Bayern München bör aldrig underskattas. Om Tuchel kan få maskineriet att fungera ordentligt, har de potentialen att bli mycket farliga i Champions League.

Förra säsongen förlorade laget mot Manchester City i kvartsfinalen, med ganska stora marginaler till slut. En stor anledning till detta var naturligtvis bristen på en spelare som kunde kliva fram och göra mål.

Nu har laget förstärkts med en sådan spelare, nämligen Harry Kane, som har värvats för en stor summa pengar från Tottenham. Den engelske spelaren kommer att spela en nyckelroll i lagets strävan att ta nästa steg och utmana de främsta lagen i Europa i jakten på den prestigefyllda Champions League-pokalen

Bayern München till 6.50 gånger pengarna är ett intressant val.

Betta på att Bayern München vinner Champions League

Fem frågor om Champions League som man måste ha koll på!

🏆 Vem har mest titlar i Champions League?

Real Madrid tog hem de fem första turneringarna av Champions League och är med sina totalt 14 titlar överlägset mest framgångsrika klubb. Spanien har 19 titlar totalt, detta fördelat på blott två klubbar - Real Madrid och Barcelona.

📺 Vart kan man se Champions League 2023/2024?

Champions League kommer gå att följa i TV Play Sport.

⚽️ Vilket lag vann Champions League i fjol?

Regerande mästare är Manchester City, som i fjol vann hela turneringen efter att i finalen ha besegrat Inter med 1-0 på Atatürk Olimpiyat i Istanbul.

🏟️ Vart spelas Champions League-finalen 2024?

Årets final av Champions League 2023/2024 kommer att genomföras på Wembley Stadium, London. 

🗓️ När börjar Champions League 2023/2024?

Gruppspelet inleds den 19 september 2023 och sedan ska finalen genomföra den 1 juni 2024.

Sportbonus:

Upp till 500 SEK gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod: Ingen kod