• Hem
  • Nyheter
  • Champions League 2019/20: Vi ger er de bästa oddsen!
Vinnare Champions League 201819
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Champions League 2019/20: Vi ger er de bästa oddsen!

Champions League 4 september 2019

Champions League-kvalet är över och gruppspelet är lottat. Nu börjar allvaret för de 32 lagen som återstår. Vi tar tempen på lagen, grupperna, skyttekungarna och ger er de bästa oddsen!

Champions League 2019/20 - Gruppspel

Oddsen för gruppvinst är spännande då vissa grupper blivit rena getingbon. Tillexempel Grupp G där vi har Leipzig, Lyon, Benfica och Zenit. Den gruppen känns väldigt öppen och oviss! Leipzig till 2.50 kanske kan bli ett fint spel om Julian Nagelsmann får ihop alla bitar perfekt. Vi landar annars i ett spel i Grupp E. Där hittar vi Liverpool, Napoli, Salzburg och Genk. Det här borde bli en promenadseger för mästarna Liverpool. Kollar man igenom trupperna så är det Napoli som möjligtvis kan hota. Dock har man haft problem med försvaret i inledningen av Serie A med hela sex insläppta mål på två matcher. Spelare för spelare vinner Liverpool på knock!

  • Vi spelar Liverpool vinna Grupp E till 1.50.

Odds hämtat från Unibet 4/9-19

Liverpool2

Liverpool, stora möjligheter att ta hem Grupp E

Odds - Vinnare av Grupp E

Odds för vinnare av Champions League 2019/20

När det gäller spel på vinnaren av Champions League behöver vi inte stirra oss blinda på grupperna. Det är helt enkelt lag som ska ta sig vidare från sin grupp.

1. Manchester City 4.00

City är favoriter i Premier League och då blir man automatiskt favoriter även i Champions League, så är logiken när England flyttat fram positionerna. Chelsea tillexempel hade inför säsongen ett lägre odds på att vinna Champions League än att vinna Premier League. 

För lågt odds på Manchester City

Hur som helst. City är stora favoriter men är man för stora? Ja kanske. 4 x pengarna är ett lågt odds,  och när man tittar ut över konkurrenterna känns det farligt lågt. Man har dock ett otroligt starkt lag och går som tåget i ligan. De hamnade i en förhållandevis lätt grupp och kan fokusera på att pricka formen till åttondelsfinalerna. Men återigen - fyra gånger pengarna? Det hoppar vi.

  • Nyckelspelare:

Kevin De Bruyne har inlett säsongen helt strålande med idel topprestationer. 5 assister på de inledande fyra matcherna. Ligger bakom det mesta i sin position till höger på mittfältet.

Odds hämtat från Unibet 4/9-19

Man City

Man City är storfavoriter

Vinnare av Champions League

Odds för vinnare av Champions League 2019/20

2. Barcelona 6.00

Barcelona går såklart inte att räkna bort när det handlar om Champions League. Har en av de mest stjärnspäckade trupperna och lär gå långt. Startat 2019 allt annat än bra där försvaret inte alls varit så stabilt. Framåt gör man dock fortfarande mängder med mål och det är ett högklassigt anfall med Messi i spetsen. Neymar ser inte ut att landa i Barcelona om inget spektakulärt händer, men var säker på att man i vinter kommer spetsa till truppen.

Revanschlusten stor efter debaclet mot Liverpool

Barcelona lär även växa under säsongen och revanschlusten efter det otroligt märkliga dubbelmötet mot Liverpool förra säsongen lär vara stor. Både Messi och Suarez x är båda 32 år i år och har samlat på sig enorm rutin samtidigt som de fortfarande har kroppar som fungerar. 6 x pengarna på Barcelona hoppar vi dock. Om man jämför med konkurrenterna City och Liverpool så känns premier league på uppgång och de lagen matchas mot bättre lag under säsongen. Barcelona kan säkert få ihop alla bitar men det kräver också att man kommer tillbaka i gammal god form!

  • Nyckelspelare:

Att Barcelona har en enormt fin offensiv vet alla. Men defensiven kan inte se ut som den gjorde på Anfield. Det krävs att Pique kan hålla ihop sin backlinje och hålla tätt bakåt! Piquet blir nyckeln för Barcelona.

Odds hämtat från Unibet 4/9-19

Barcelona Messi

12 mål i Champions League förra säsongen för Messi som vann skytteligan

Odds för vinnare av Champions League 2019/20

Odds för vinnare av Champions League 2019/20

3. Liverpool 8.00

Champions League-mästarna stod för en enormt fin säsong 2018/2019 och 2019/2020 ser ut att börja i exakt samma spår. 

Klopp har förvandlat Liverpool till en vinnarmaskin

Salah och Mané öser in mål och Klopp har gjort Liverpool till en vinnarmaskin. Om det var många som tyckte det var en överraskning att Liverpool vann förra året så kommer de inte vara en överraskning om man går långt även i år. Dock är det laget att slå och räkna med att motståndarna kommer vara förberedda. Har man tillräckligt stark trupp för att göra det två år i rad? Champions League-säsongen är lång och det är möjligt att vintervärvningar kan förändra men nog har man en riktigt spetsig trupp. Liverpool till 8 x pengarna är klart spelbart!

  • Nyckelspelare:

Längst fram kan vi vara säkra på att Salah, Mané och Firminho kommer ställa till besvär för alla lag. Nycklarna ligger i att ställa till det även defensivt. Virgil van Dijk är en fantastisk spelare och fick högst betyg av alla i Liverpool förra säsongen. Han är nyckeln till om defensiven ska hålla även mot topplagen.

Odds hämtat från Unibet 4/9-19

Klopp Liverpool

Klopp har gjort Liverpool till en vinnarmaskin

Odds för vinnare av Champions League 2019/20

Förutom storklubbarna som vi nämnt ovan så finns det självklart andra lag som förväntas vara med i racet om den storörade pokalen. Nedan följer oddsen för dom tre lag som också anses ha stor chans att vinna Champions League 2019/20.

Vinnarspel Champions League

Odds hämtat från Unibet 4/9-19

Vinnare av skytteligan i Champions League 2019/20

Det är alltid spännande att titta över oddsen på skytteligasger när det gäller Champions League. Här får man dels väga in form men även vilken svårighetsgrad man fått i gruppen men såklart även vilket lag spelaren är i och mentaliteten på laget. Lägst odds hittar vi inte helt oväntat på Lionel Messi. 6 x pengarna på den lilla argentinaren som gjort 112 Champions League mål genom tiderna. Endast slagen av den spelare som har näst lägst odds - Christiano Ronaldo. Ronaldo börjar dock bli lite mer till åren och spelar i ett lag, Juventus, som vi inte tror kommer gå hela vägen. Dessutom är Juventus i en lite tuffare grupp. 6.00 pengarna på Messi är okej men vårt bet hamnar istället på Sergio Agûero till 14 x pengarna.

Agûero är i sin bästa ålder, spelar i det lag som just nu ser starkast ut och har hamnat i en förhållandevis lätt grupp med Atalanta, Dinamo Zagreb och Schaktar Donetsk. Här tror vi att City kan göra en hel del mål och att Agûero kan ha rätt roligt. 6 mål på de inledande fyra matcherna i Premier League vittnar om en fin målform.

Odds hämtat från Unibet 4/9-19

Aguero Man City

Agûero till 14 x pengarna?

Odds - Vinnare av skytteligan i Champions League 2019/20

Långskottet

Chelsea har haft en trög start på premier league men är trots allt stora favoriter att ta hem Grupp H där Valencia, Ajax och Lille också hamnat. Förra årets succélag Ajax står i 4.25 att vinna gruppen vilket inte är helt otroligt om inte Chelsea rycker upp sig. Ajax under Erik ten Hag spelar en rolig och fin teknisk fotboll och kan vinna mot vilka som helst här.

  • Ajax 4.25 vinna Grupp H, det blir vårt långskott!

Se höjdpunkterna i Ajax 4-1 seger mot Real Madrid förra säsongen

Odds - Vinnare av Grupp H