• Hem
  • Nyheter
  • Conor McGregor ny ambassadör för Betsafe
Bb130406 Jm013
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Conor McGregor ny ambassadör för Betsafe

24 augusti 2017

En av världens största idrottsprofiler Conor McGregor har blivit en del av spelbolaget Betsafe. UFC stjärnan har skrivit på ett över två år långt kontrakt med Betsafe. McGregor kommer att bli varumärkesambassadör för Betsafe och representera spelbolaget i olika sammanhang.

Conor "The Notorious" McGregor

En närmare presentation av Conor McGregor är knappast nödvändig. Men ifall att någon skulle ha missat UFC stjärnans framgångar så berättar vi. McGregor har på bara några år tagit sig från botten till toppen. Idag anses "The Notorious" som han kallas, vara världens främsta UFC fighter genom tiderna. Med bland annat två mästarbälten i olika viktklasser samtidigt.

" Passion overcomes the odds"

Förutom att vara en fenomenal fighter är Conor McGregor en minst lika stor profil utanför oktagonen. McGregor är en citatmaskin som ständigt levererar framför kameran. Ett extremt stort självförtroende tillsammans med den irländska dialekten har gjort att McGregor skapat ett stort varumärke av sig själv.

Samarbetet mellan Conor McGregor och Betsafe kommer gynna båda parterna. Det kommer också gynna dig som kund hos Betsafe. Du kan räkna med att få en inblick bakom scenerna hos McGregor samt en mängd med exklusiva erbjudanden från Betsafe med McGregor i fokus.