• Hem
  • Nyheter
  • Dags för finalhockey i Ängelholm - aktuella odds inför Rögle - Skellefteå AIK
Rogle Skelleftea SM slutspel SM final SHL
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Dags för finalhockey i Ängelholm - aktuella odds inför Rögle - Skellefteå AIK

SHL 24 april 2024

ISHOCKEY. Det är speldag igen från pågående SM-slutspel och detta med match från Ängelholm och Catena Arena där Rögle BK och Skellefteå AIK ska göra upp igen. Från de två inledande matcherna i Skellefteå står lagen på varsin seger, så frågan är vilket lag som visar sig starkast i rond tre? Vi har synat oddsen inför match tre och presenterar dem här!

Fem populära spelbolag med odds på SHL & SM-slutspelet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. Upp till 1500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  2. 100% upp till 500 SEK

  3. Upp till 500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  4. 100% upp till 500 SEK
    + 100 freespins

    18+ år, Regler och villkor gäller - Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 35x omsättningskrav på casino | Freespins gäller Sweet Bonanza | 6x omsättningskrav på sport, min. odds 1.80. Spela ansvarsfullt. Stodlinjen.se

  5. 100% upp till 1000 SEK

Målsnålt hittills - fortsätter det så?

Skellefteå AIK vann den första matchen i denna SM-final och det genom 1-0. I match två var det Rögles tur att vinna och det med identiskt resultat, så hittills har vi fått två riktigt målsnåla SM-finaler i den här matchserien och sett till oddsen inför nedsläpp i rond tre är det målsnålt som gäller igen.

Knapp fördel Rögle på hemmais, men SAIK trivs här!

Oddsen på en annan marknad, den för 1X2-tecken, den utser Rögle BK till knappa favoriter i den här matchen och det är tack vare hemmaisfördelen. Skellefteå AIK är dock ett lag som trivts bra mot Rögle borta för om man backar bandet och synar resultatraden i de tre senaste matcherna lagen emellan med Ängelholm som spelplats så har resultaten sett ut så här:

  • Rögle BK - Skellefteå AIK 1-4
  • Rögle BK - Skellefteå AIK 3-6
  • Rögle BK - Skellefteå AIK 1-5

Kan Skellefteå AIK fortsätta övertyga i Catena Arena eller löser Rögle en andra raka seger? Svaret får vi under torsdagskvällen! 

Skelleftea AIK har jublat i Angelholm forr far de gora det igen

Skellefteå AIK har jublat i Ängelholm förr, får de göra det igen?

ODDS PÅ POPULÄRA SPELMARKNADER

Bettingstugan levererar speltips från SHL och förutom det så samarbetar vi även med de största och bästa spelbolagen på den svenska spelmarknaden.

Här följer en oddsgenomgång på de populäraste spelmarknaderna och den här gången med odds från LeoVegas som erbjuder nya spelare upp till 500 SEK gratisspel.

Klicka här för hämta bonus

MATCHODDS 1X2

Totala antalet mål - Ordinarie tid

Asian Handicap - Ordinarie tid

Spelare som gör åtminstone 1 poäng - Inklusive förlängning

Speltips från Bettingstugans spelexpert
Johan Videll

Johan Videll

Håll ögonen på Linus Lindström här! SAIK-spelaren har åtta pinnar hittills i SM-slutspelet och nätade för sitt Skellefteå AIK i första matchen där han blev stor matchvinnare. Lindström tar plats i förstakedjan tillsammans med Max Lindholm och Filip Sandberg där han spelar center och med fem mål och tre assists hittills i slutspelet är det sannerligen inget fel på självförtroendet för 26-åringen och när vi då bjuds 3.10 x pengarna på att han producerar i denna viktiga bortamatch, då hugger jag med en så kallad "tv-peng".

Rygga speltipset här och hämta ett gratisspel på upp till 500 kronor!

Speltips på Bettingstugan.se inför SM-final #3

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
25 apr.
19:30
Rögle - Skellefteå
SHL
Bet: Rögle inkl. övertid
 
Sportbonus:

Upp till 500 SEK gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod: Ingen kod