• Hem
  • Nyheter
  • Extrapengar på Topptipset - så tänker experterna!
AC Milan Roma pa San Siro
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Extrapengar på Topptipset - så tänker experterna!

Fotboll 11 april 2024

FOTBOLL. Topptipset denna torsdag består av flera fina fotbollsmatcher där Europa League och Europa Conference League är framme i kvartsfinalstadiet. Svenska Spel Sport & Casino kryddar dessutom kupongen med att slänga in en kvarts miljon i extrapengar. Här får ni ta del av hur några av våra fotbollsexperter på Bettingstugan.se tänker inför kvällens kupong då de utser kvällens bästa tecken!

Sportbonus:

Spela på Sveriges största spelbolag!

Omsättningskrav: x bonussumma Lägsta odds: Bonuskod:

Topptipset med extrapengar - så vinner du!

Topptipset går ut på att tippa rätt utfall i åtta utvalda fotbollsmatcher. Alternativen som ska prickas in är: hemmaseger (1), oavgjort (X) eller bortaseger (2) - och detta i totalt åtta utvalda matcher som sagt och för chans på vinst ska man ha prickat rätt på hela kupongen. 

Beroende på hur många som delar samma rad så kommer vinstsumman att bli allt från en mindre peng till en större peng och för att det ska bli en utdelning att prata om måste man våga sticka ut lite och gå emot svenska folket när man spanar på hur strecken sitter.

Ikväll inleder vi kupongen med två formstarka italienska aktörer som gör upp om en plats i Europas Leagues semifinal. AC Milan är här favorit till 55% enligt spelarna just nu. 

Skarmbild 2024 04 11 094241

AC Milan - Roma inleder kvällens Topptipset med 250 000 kr i extrapengar.

Bettingstugans experter placerar ut kvällens bästa streck

Match 3: Aston Villa - Lille
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Gardera Aston Villa. Ni som känner mig vet att jag är Villa-fan och jag älskar laget. Men kan man släppa 3 mål mot Brentford kan man göra det mot Lille. Lille är inga duvungar utan ligger trea i Ligue1, har sju matcher utan förlust och har många fina spelare så som exempelvis Jonathan David (16 mål) och Zhegrova som jag gillar mycket. Skadeläget är rätt bra samt att man inte har någon match i ligan som stör. Detta medan Aston Villa slåss för en Champions League-plats och möter Arsenal i helgen. Jag går på helgarderingen i match 3 där 2:an alltså står i 17 fina procent.

Skarmbild 2024 04 11 103130
Match 5: Benfica - Marseille
Johan Videll

Johan Videll

Benfica kommer från en minst sagt tuff ligamatch mot Sporting hemma i Portugal där de också förlorade med 2-1. Sporting rivstartade den matchen och löste matchens första balja redan i matchminut ett, men nu är det Benfica som agerar hemmalag och på Estádio da Luz i Lissabon har de radat upp åtta raka matcher utan nederlag och av dessa har de vunnit sex matcher också. Marseille är inte direkt i någon toppform just nu då Ligue 1-laget åker hit med fyra raka nederlag. Nej, jag tror att Benfica i egenskap av hemmaplan har vad som krävs för att ta sig an returen i ledning och håller sig ettan runt 60% slösar jag inte fler tecken här!

Skarmbild 2024 04 11 095014
Match 1 Milan - Roma
Pool Tipstern

Pool Tipstern

Kvartsfinal i Europa League och ett Italienskt möte när Milan ställs mot Roma. Milan är det bättre laget denna säsong och ska vara favoriter inför dubbelmötet och med det sagt ganska tydliga favoriter här i det första mötet i Milano. Men jag tycker ändå att Milan blivit lite väl stora favoriter på kupongen till runt 60%. Tycker spelvärdet ligger på Roma och X2 blir mitt val.

Skarmbild 2024 04 11 104832

Spela tillsammans med Bettingstugan