Fira jul med Bettingstugan » Nyhet » Bettingstugan.se
Superjul I Stugan
Nyhet

Fira jul med Bettingstugan

20 december 2018

Vi på Bettingstugan vill fira jul på bästa sätt och har därför sett till att maxa julledigheten med massvis av tävlingar. Superjul i stugan kommer att starta redan på fredag då det är snöboll med Betway, vinnaren får €2000. Därefter kommer ni kunna delta i flera roliga tävlingar, se livestreams inför dom stora matcherna samt få en pizza på Nyårsdagen.

Superjul i stugan - Så ser schemat ut

Snöboll

Vi börjar julen med en klassisk snöboll. Denna gång är det med Betway och förstapriset är €2000. Tävlingen pågår i sju dagar och min. oddset för varje dag är 1.70.

Tävlingen sker i vår grupp på Facebook.

Snoboll 2K E Betway
Så fungerar en snöboll på Bettingstugan

En snöboll går ut på att du ska placera ett spel till ett min. odds samt en bestämd insats. Till exempel att du ska spela för 100 kr till min. oddset 1.70. Sitter spelet går du vidare till nästa dag/spricker spelet är du utslagen. Nästa dag placerar du din insats + vinst på nytt spel (samma min. odds gäller) och så fortsätter det. Klarar du antalet dagar som är bestämt och har störst kassa, så vinner du!

FräckisGretzky

Onsdag den 26: december är en utmärkt dag för sport. Förutom att det spelas Boxing Day i England så är det även full omgång i SHL. Detta firar vi med att köra igång FräckisGretzky i två dagar. 

Tävlingen sker i vår grupp på Facebook.

Frackisgretzky Betsson Dec2018
Så fungerar FräckisGretzky på Bettingstugan

Tävlingen går ut på att du ska placera ett spel/en kupong med en insats på 99kr. Du får lägga så många kuponger som du vill. Den som sätter ett spel med högst odds vinner. Pågår i cirka tre dagar i vår FB-grupp.

Trippelstugan

Få ett perfekt avslut på 2018. Delta i Trippelstugan och vinn en sportresa för 10 000 kr. Tävlingen börjar den 28:e december och pågår i tre dagar. 

Tävlingen sker i vår grupp på Facebook.

Trippel Stugan Speedybet
Så fungerar Trippelstugan på Bettingstugan

TrippelStugan pågår i tre dagar och för att vinna behöver du första dagen pricka in ett singelspel till min odds 1.50, andra dagen sätta en dubbel för min. odds till 2.25 och sista dagen sätta en trippel till min. odds 3.375. Den spelare som har klarat samtliga tre dagar och har störst kassa vinner.

Få en Pizza på nyårsdagen 🍕🍕🍕

Starta det nya året med en pizza. Skapa konto och placera ett spel på något av dom utvalda spelbolagen så delar vi ut en pizzakod från onlinepizza för 150 kr. 

För att ta del av erbjudandet klicka gå in på kampanjer

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.34)

Premier League 22 augusti 2019

Ny stryktipsvecka och ny chans till 13 rätt! I denna text går vi igenom vilka matcher som bettinstugans experter väljer att spika samt sätta som omgångens skräll. Återigen får vi ... Läs mer

Upphöjda odds till matchen Liverpool - Arsenal!

Premier League 22 augusti 2019

Liverpool mot Arsenal är helgens stora match ute i Europa! Båda lagen har startat säsongen fint. Till lördagens heta möte har 888 boostat oddset för båda lagen som man kan ta del ... Läs mer

450 kronor gratis att spela för i Malmö - Bnei Yehuda

Europa League 21 augusti 2019

Malmö är framme i play off för att nå gruppspelet i Europa League. För motståndet står Bnei Yehuda från Israel. För att höja upp spänningen extra mycket i matchen bjuder Betfair ... Läs mer

450 kronor gratisspel i matchen Celtic - AIK!

Europa League 21 augusti 2019

På torsdagskvällen är det dags för de svenska mästarna AIK att ta sig förbi det sista hindret på vägen mot gruppspelet i Europa League. Det är inte vilket hinder som helt utan de ... Läs mer

Inför Playoff till Champions League 2019/20

Champions League 20 augusti 2019

Under slutet av augusti spelas playoff till Champions League. Vinnarna i detta dubbelmöte går in i huvudturneringen medan förlorarna hamnar i gruppspelet i Europa League. Det är ... Läs mer