Superjul I Stugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Fira jul med Bettingstugan

20 december 2018

Vi på Bettingstugan vill fira jul på bästa sätt och har därför sett till att maxa julledigheten med massvis av tävlingar. Superjul i stugan kommer att starta redan på fredag då det är snöboll med Betway, vinnaren får €2000. Därefter kommer ni kunna delta i flera roliga tävlingar, se livestreams inför dom stora matcherna samt få en pizza på Nyårsdagen.

Superjul i stugan - Så ser schemat ut

Snöboll

Vi börjar julen med en klassisk snöboll. Denna gång är det med Betway och förstapriset är €2000. Tävlingen pågår i sju dagar och min. oddset för varje dag är 1.70.

Tävlingen sker i vår grupp på Facebook.

Snoboll 2K E Betway
Så fungerar en snöboll på Bettingstugan

En snöboll går ut på att du ska placera ett spel till ett min. odds samt en bestämd insats. Till exempel att du ska spela för 100 kr till min. oddset 1.70. Sitter spelet går du vidare till nästa dag/spricker spelet är du utslagen. Nästa dag placerar du din insats + vinst på nytt spel (samma min. odds gäller) och så fortsätter det. Klarar du antalet dagar som är bestämt och har störst kassa, så vinner du!

FräckisGretzky

Onsdag den 26: december är en utmärkt dag för sport. Förutom att det spelas Boxing Day i England så är det även full omgång i SHL. Detta firar vi med att köra igång FräckisGretzky i två dagar. 

Tävlingen sker i vår grupp på Facebook.

Frackisgretzky Betsson Dec2018
Så fungerar FräckisGretzky på Bettingstugan

Tävlingen går ut på att du ska placera ett spel/en kupong med en insats på 99kr. Du får lägga så många kuponger som du vill. Den som sätter ett spel med högst odds vinner. Pågår i cirka tre dagar i vår FB-grupp.

Trippelstugan

Få ett perfekt avslut på 2018. Delta i Trippelstugan och vinn en sportresa för 10 000 kr. Tävlingen börjar den 28:e december och pågår i tre dagar. 

Tävlingen sker i vår grupp på Facebook.

Trippel Stugan Speedybet
Så fungerar Trippelstugan på Bettingstugan

TrippelStugan pågår i tre dagar och för att vinna behöver du första dagen pricka in ett singelspel till min odds 1.50, andra dagen sätta en dubbel för min. odds till 2.25 och sista dagen sätta en trippel till min. odds 3.375. Den spelare som har klarat samtliga tre dagar och har störst kassa vinner.

Få en Pizza på nyårsdagen 🍕🍕🍕

Starta det nya året med en pizza. Skapa konto och placera ett spel på något av dom utvalda spelbolagen så delar vi ut en pizzakod från onlinepizza för 150 kr. 

För att ta del av erbjudandet klicka gå in på kampanjer

Fler spelnyheter & kampanjer

Superboost från Betway till England - Skottland!

Förhöjda odds EM 2021 18 juni 2021

FREDAG: Match i EM och rivalmöte mellan England och Skottland på Wembley. Då bjuder Betway på en riktig superboost! Spela England vinner och över 2.5 mål till 3 x pengarna. Läs mer

Betway Boost: Isak gör första målet idag 6.50 x pengarna!

Förhöjda odds EM 2021 18 juni 2021

FREDAG: Sveriges viktigaste match i hela EM? Ja, så beskriver många denna match. Isak var en av de mest hyllade spelarna i första matchen och nu väljer Betway att boosta oddset på ... Läs mer

Hajpade odds - Kroatien, Sverige och England vinner

Förhöjda odds EM 2021 18 juni 2021

FREDAG: Matcherna i EM 2021 rullar vidare och i denna omgång får vi en hel del favoriter. Exempelvis Sverige som spelar under fredagen. Håller Sverige, England och Kroatien för ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 19 Juni

EM 2021 18 juni 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren och sommaren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Nästa på tur är Bettingstugans spelläggare Jimmie Coachen Nordberg som kommer ... Läs mer

Boostade odds på Lukaku och Belgien - 7.5 x pengarna!

Förhöjda odds EM 2021 17 juni 2021

TORSDAG 18:00: Belgien vann planenligt mot Ryssland med 3-0 i premiären. Nu ställs de mot Danmark som hade en tuff premiär både mentalt och poängmässigt. 0-1 mot Finland var inte ... Läs mer