Fira jul med Bettingstugan » Nyhet » Bettingstugan.se
Superjul I Stugan
Nyhet

Fira jul med Bettingstugan

20 december 2018

Vi på Bettingstugan vill fira jul på bästa sätt och har därför sett till att maxa julledigheten med massvis av tävlingar. Superjul i stugan kommer att starta redan på fredag då det är snöboll med Betway, vinnaren får €2000. Därefter kommer ni kunna delta i flera roliga tävlingar, se livestreams inför dom stora matcherna samt få en pizza på Nyårsdagen.

Superjul i stugan - Så ser schemat ut

Snöboll

Vi börjar julen med en klassisk snöboll. Denna gång är det med Betway och förstapriset är €2000. Tävlingen pågår i sju dagar och min. oddset för varje dag är 1.70.

Tävlingen sker i vår grupp på Facebook.

Snoboll 2K E Betway
Så fungerar en snöboll på Bettingstugan

En snöboll går ut på att du ska placera ett spel till ett min. odds samt en bestämd insats. Till exempel att du ska spela för 100 kr till min. oddset 1.70. Sitter spelet går du vidare till nästa dag/spricker spelet är du utslagen. Nästa dag placerar du din insats + vinst på nytt spel (samma min. odds gäller) och så fortsätter det. Klarar du antalet dagar som är bestämt och har störst kassa, så vinner du!

FräckisGretzky

Onsdag den 26: december är en utmärkt dag för sport. Förutom att det spelas Boxing Day i England så är det även full omgång i SHL. Detta firar vi med att köra igång FräckisGretzky i två dagar. 

Tävlingen sker i vår grupp på Facebook.

Frackisgretzky Betsson Dec2018
Så fungerar FräckisGretzky på Bettingstugan

Tävlingen går ut på att du ska placera ett spel/en kupong med en insats på 99kr. Du får lägga så många kuponger som du vill. Den som sätter ett spel med högst odds vinner. Pågår i cirka tre dagar i vår FB-grupp.

Trippelstugan

Få ett perfekt avslut på 2018. Delta i Trippelstugan och vinn en sportresa för 10 000 kr. Tävlingen börjar den 28:e december och pågår i tre dagar. 

Tävlingen sker i vår grupp på Facebook.

Trippel Stugan Speedybet
Så fungerar Trippelstugan på Bettingstugan

TrippelStugan pågår i tre dagar och för att vinna behöver du första dagen pricka in ett singelspel till min odds 1.50, andra dagen sätta en dubbel för min. odds till 2.25 och sista dagen sätta en trippel till min. odds 3.375. Den spelare som har klarat samtliga tre dagar och har störst kassa vinner.

Få en Pizza på nyårsdagen 🍕🍕🍕

Starta det nya året med en pizza. Skapa konto och placera ett spel på något av dom utvalda spelbolagen så delar vi ut en pizzakod från onlinepizza för 150 kr. 

För att ta del av erbjudandet klicka gå in på kampanjer

Dela inlägget

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Veckobrev från Bettingstugan!

Ishockey 15 mars 2019

Vi har en fullspäckad helg framför oss med SHL-slutspel, semifinaler i Svenska Cupen och massvis med bra fotboll i toppligorna ute i Europa. På Bettingstugan kan du läsa speltips ... Läs mer

TÄVLING - Vinn en resa för 20 000kr!

15 mars 2019

Vi fick ingen förra gången vi körde en snöboll så därför dubblar vi priset till denna helg! Dessutom sänker vi antalet dagar på snöbollen. Se till att klara fem dagar och ha ... Läs mer

Få 4.50 x pengarna på att Burakovsky gör mål inatt!

NHL 14 mars 2019

Ta del av ett förhöjt odds till nattens NHL. Hos Hajper kan du spela på att Burakovsky gör mål för Washington Capitals för 4.50 istället för 3.65. Det bästa med erbjudandet är att ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset

Premier League 14 mars 2019

På lördagens Stryktips-kupong bjuds vi på matcher från FA-cupen, Premier League och Championship. I vanlig ordning har Bettingstugans experter tagit ut sina spikar ock skrällar ... Läs mer

Fin oddsboost på Napoli & Chelsea!

Förhöjda odds Fotboll 14 mars 2019

Ikväll är det returmöte i Europa League och hos Hajper kan du boosta oddset på en fin dubbel. Klicka dig in på "Hajpat odds" via vår länk och kryssa i "Napoli & Chelsea vinner". ... Läs mer