• Hem
  • Nyheter
  • Följ Nations League med oss och ta del av bonusar och kampanjer
Så funkar Nations League
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Följ Nations League med oss och ta del av bonusar och kampanjer

Fotboll 1 september 2020

I september drar Nations League igång igen och det finns all anledning att följa matcherna! Varje match kommer bli viktig och vi kommer kunna följa de bästa spelarna i världen när de representerar sitt landslag. Med Betway kan det dessutom bli en skön boost även vad gäller oddsen. Dessutom har de en trevlig välkomstbonus åt oss till höstmörkret.

Spela på Nations League

Nations League är alltså tillbaka igen och nu serveras vi massvis av heta matcher. Här är några av de bästa matcherna som vi kan betta på just nu.

Spela på Nations League

Senaste kampanjerna från Betway

Griezmann firar

Oddsboost med mål & skyttekung i fokus till 5.50 x pengarna!

Champions League 9 april 2024

FOTBOLL. Det är CL-fokus som råder den här veckan och under onsdagen har vi två nya kvartsfinalerna att se fram emot. Inför avspark på Metropolitano Stadium i Madrid har Lucky ... Läs mer

Vinicius Junior firar i Real Madrid

Oddsboost inför stormötet i CL - kombo till 8.00 x pengarna!

Champions League 8 april 2024

FOTBOLL. Det vankas stormöte i Champions League redan i kvartsfinalen och detta är en repris på fjolårets semifinal. Match ett i gigantmötet mellan Real Madrid och Manchester City ... Läs mer

Betway storsatsar på Nations League

Betway har länge varit en av de främsta bolagen när det kommer till fotboll i allmänhet men stora matcher i synnerhet. På landslagsfotbollen är utbudet stort och marknaderna man kan välja mellan är troligtvis bäst av alla spelbolag. När det vankas internationella matcher så kan du lita på att Betway har det du söker. 

Skapa konto hos Betway och testa deras Betyourownway

Betway

500 kr gratisspel i ett kombinationsspel

En av sakerna vi gillar hos Betway är just de olika marknaderna som täcker det mesta av det vi vill spela på. Det går att hitta "Instant markets" som exempelvis mål närmaste kvarten eller vad resultatet ska vara en viss minut. Dessutom kan man kombinera spel i redan färdiggjorda kombos från Betway eller skapa egna med deras "Betmyownway".

Fin bonus samt Betway Boosts

Skapar man konto idag får man 100 kronor i välkomstbonus men det slutar inte där. "Betway boost" är en funktion för alla spelare som har konto hos Betway. Här kan man finna odds som Betway boostas och vi på Bettingstugan kommer ha stenkoll på när det kommer spelvärda boostar för dig!

Hämta 500 kr bonus

18+, regler och vilkor gäller, stodlinjen.se. För alla nya kunder hos Betway. Minsta insättning 100 kr, 6x omsättningskrav.


Speltips i Nations League

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
18 juni
20:45
Kroatien - Spanien
UEFA Nations League
Bet: Kroatien över 3,5 hörnor
 
18 juni
20:45
Kroatien - Spanien
UEFA Nations League
Bet: Luka Modric minst ett skott på mål
 
18 juni
15:00
Holland - Italien
UEFA Nations League
Bet: Över 2,5 mål
 
18 juni
15:00
Nederländerna - Italien
UEFA Nations League
Bet: Nederländerna vinner
 
18 juni
15:00
Dagens Trippel 18/6
UEFA Nations League
Bet: Trippel
 

Varför ska man följa Nations League

Nations League skapades för att kunna få spänning i matcherna igen och inte se de traditionella träningsmatcherna som varit tidigare som dels inte betytt något men också mer handlat om att rotera mycket på slitna spelare. Här får vi istället täta matcher med stor betydelse för rankingpoäng och framtida mästerskap. Att lagen får mötas inom sin rankingpoäng ger också bra värde då:

  1. Det blir bättre och jämnare matcher
  2. Gruppspel med utslagsrundor ökar spännignen
  3. Mer fotboll med de bästa spelarna och med högre kvalitet

Turneringen är indelade i fyra ligor baserade på lagens rankingpoäng. Hamnar man i botten av tabellen ramlar man ur medan man blir uppflyttad om man hamnar högst upp i en lägre division. 

Nations League med Bettingstugan

Bettingstugan kommer självklart följa Nations League med spänning. Hos oss får du:

Skarmavbild 2020 09 01 kl 12 20 50

Andelsspel till Nations League

Hos Bettingstugan hittar du andelar till Nations League. Både veckans Europatips och Stryktips har med flera av de hetaste matcherna denna vecka!