• Hem
 • Nyheter
 • Fredagskväll i HA: Speltips & oddsgenomgång till samtliga matcher
BB231103 JA039
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Fredagskväll i HA: Speltips & oddsgenomgång till samtliga matcher

HockeyAllsvenskan 16 november 2023

ISHOCKEY. Det är fredagsmatcher i HockeyAllsvenskan som väntar och det är totalt sex matcher som väntar med nedsläpp klockan 19:00 runt om i landet. Seriens formstarkaste lag åker till Kalmar för att möta nykomlingen och här undrar vi om stockholmarna förlänger segersviten?

Betta på HockeyAllsvenskan

Betinia


Oddsgenomgång inför kvällens matcher

Det är som sagt sex matcher som ska spelas runt om i landet och för den som är nyfiken på kvällens spelschema presenterar vi det här och detta ihop med vinnarodds från Betinia på moneyline-marknaden, det vill säga vinnare i matchen inklusive eventuell övertid. 

Almtuna IS - Västerås IK

Kalmar HC - AIK

Mora IK - IF Björklöven

Nybro Vikings IF - BIK Karlskoga

Tingsryds AIF - Södertälje SK

Västerviks IK - Brynäs IF

Videll om tre matcher i fokus
Johan Videll

Johan Videll

 1. Kalmar HC - AIK
  - Mycket spännande möte på förhand! AIK har gått ruggigt starkt på slutet och radar upp fem raka segrar i HockeyAllsvenskan, vilket utmärker dem som ligans just nu formstarkaste lag med 14 poäng av 15 möjliga på de fem senaste. Kalmar HC är också ett succélag då de inför säsongen tog steget upp från Division 1 och sett till deras säsongsinledning har de absolut inte gjort bort sig.
 2. Tingsryds AIF - Södertälje SK
  - Även här får vi se ett intressant möte mellan två lag som imponerar just nu. Hemmalaget tog en mycket stark seger i Gävle senast där de nollade topplaget Brynäs och vann med 2-0. Nu gästas de av ett SSK som kanske inte riktigt levt upp till förväntningarna, men bortalaget slog Västervik med 4-1 senast och har här chans på tredje raka. Jag ser fram emot att se hur poängen fördelas här!
 3. Nybro Vikings IF - BIK Karlskoga
  - Nybro är det stora succélaget i HockeyAllsvenskan så här långt! Nykomlingen har tagit serien med storm och är just i detta nu uppe på en femteplats med 27 poäng på 16 matcher - vem hade trott det på förhand?! BIK Karlskoga däremot, de inopererar inte! Gästerna kommer från hemmamatch mot Mora där de hade 2-1-ledning, men föll till slut med 2-4 på hemmais. Jag tror inte BIK gör bättre ifrån sig här heller...

Fredagslir från HockeyAllsvenskan

Nybro Vikings klubbmarke utanfor Liljas Arena

Nybro Vikings klubbmärke utanför Liljas Arena.

Nybro Vikings IF - BIK Karlskoga

Sportbonus:

120 SEK gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma Lägsta odds: Bonuskod: